Turkiet '

Då var dagen kommen!
8.30 idag lyfter vi från Arlanda och kommer hem den 4 september!

Nu sticker vi på semester! :)


7 Augusti.

Ja, den här veckan har det inte alls hänt mycket!
Var ledig Måndag o Tisdag, självklart blev jag sjuk då!

Har alltid sagt "sova kan man göra i graven", "man lever bara en gång" - det är sant, tills man blir sjuk!
Hujeda mig. Min kropp sa då verkligen ifrån nu. För mycket jobb - för lite sömn. Ibland går man ju runt och är snuvig och känner sig klen i några dagar. Jo hejdu, här kom det pangtjong! Har därför varit sjukskriven hela veckan, varit lika bra så jag blir bättre. Har två veckor kvar att jobba, sen blir det Turkiet! Tänk att det bara är två veckor kvar.. Kändes som att det var nyss vi bokade den! Hur härligt som helst! Ska bli så skönt att komma bort från Bollnäs, Sverige i två veckor med underbara Jessie o Niklas! Myspys :)

Pappa hittade ett gammalt Nintendo på vinden, så har tagit det till Sibo nu och kopplade in det igår. Funkade gjorde det också, så nötte det igår och idag! Strax kommer Linn o Louise och hälsar på! Trevligt att någon skiter i Rosenström och umgås med en sjukling ist. Det kallar jag riktiga vänner! (:
Igår var även Malin o Danne här ett tag på dagen, sen på kvällen kom Pappa o Eva :) Trevligt!

Känner mig lite piggare nu iaf, men låter som en kolkärring när jag hostar, och har fortfarande inte fått tillbaka all ork i kroppen. Men förhoppningsvis kommer den tillbaka snart! :)

Nu ska jag ge mig!
Puss!

RSS 2.0