22 Mars.

Blir en liten snabbuppdatering nu då,

Fredagen var lugn, åkte in till Hannah på kvällen, bestämde oss för att dricka lite så åkte hem med bilen, världens bästa Malin skjutsade in oss till Bollan igen, gullig som hon är :) Så gick hem till patrik där, drack grogg o hade allmänt trevligt.

Lördagen blev också lugn, vaknade hos Hannah och väntade på att Mamma o Ubbe skulle hämta oss, ner på bolaget och inhandla lite cider till Söndagen, hem till Sibo och bara tog det lungt! Var ute i solen i några timmar, myste på i vårsolen. Blev rätt så tidig kväll, då Hannah somnade så fort vi la oss typ. Jag blev däremot vaken i nån timme till, kikade på film tills jag slocknade.

Söndagen, upp i skaplig tid då också, satte oss på baksidan och myste i solen ännu en gång. Knäppte lite kort på Sassa när mamma o Hannah kastade snöbollar till henne. När klockan slog kvart i 3 bänkade vi oss framför Tvn med alkohol, chips o ostkrokar. SM finalen var igång, som vi tyvärr förlorade pga av felaktigt domarbeslut. Pissigt som fan! Slängde oss i duschen så skjutsade Mamma in oss till Clas där vi fortsatte dricka, dansade och hade trevligt :) Peter skjutsade oss till Granberg på natten, slocknade rätt så fort då.

Måndagen spenderades i Hannahs säng, sov från och till hela dagen, helt mör i kroppen. Mamma kom och hämtade mig när hon slutade, hem och käkade och bytte om så åkte jag in och hämtade upp Hannah så åkte vi ner och hyllade Giffarna på tingshustorget. Hem efter det och dog i sängen. :)

Idag, Tisdag har bara varit lugn. Sov rätt så länge faktiskt, men det var bara skönt! Setat ute i solen med Sassa (när det inte regnade eller blåste som faan!) och kikat på Rådjur :) En film har det blivit också, nu tänkte jag röja upp lite här inne så får vi se vad som händer resten av dagen! :)

Resultat efter Söndagens fest, litet nyp o fetaste blåmärket!
Men kul hade vi ;) Haha!

Kommentarer
Postat av: hannahelisabetlarsson

Känns som att det blev ganska mycket 'Hannah' i detta inlägg, haha? :P

2011-03-22 @ 16:15:37
URL: http://hannahelisabetlarsson.blogg.se/
Postat av: hannahelisabetlarsson

SV: Mjaaa, låter bättre med Hannah, haha! ;)

2011-03-22 @ 16:26:21
URL: http://hannahelisabetlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0