29 Juli.

Finns fortfarande inte mycket att skriva om, jobbar på som en tok o umgås med mina sötnosar resten av tiden! Sömn finns det inte mycket av just nu, men vafan. Man lever bara en gång!

Igår var jag iaf ledig, skönt! Dock blev det ingen sovmorgon för det, skulle vara på sjukhuset kvart i 10, mamma kom och väckte mig tio över 9... Haha, panik! Var iaf upp på sjukhuset och lämnade lite blod. Ubbe följde med då vi ändå skulle iväg och panta massa flaskor/burkar. Efter det skjutsade han ner mig på stan så mötte jag upp Jessie så kikade vi runt lite. Blev ett par nya skor för mig, nice :) Dom följer med till Turkiet! Vi gick även och betalade utlandsresan, så nu är det gjort :) Dock blir det bara jag, Jessie o Niklas som åker. Men det blir trevligt ändå, som jag längtar!! :) Åkte hem med Ubbe efter ett tag, så kom Niklas, Julia, Frippe o Eva hit. Jag slocknade dock i nån timme, men det var skönt det med!

På kvällskvisten åkte jag till Växbo o hämtade upp min bääästis! Drog till Rengsjö då han skulle heja på lite folk som festade, jag satt dock kvar i bilen för jag kände att det inte var nå folk för mig! Haha. Åkte in till Bollnäs sen, snurrade något varv innan vi träffade på Matte o FP utanför Sportin :) Snackade en massa med dom då, så hjälpte dom mig att byta lampa på bilen. Är ju för osmart för att göra sånt själv ;) Dom följde med oss sen, så blev det statoil. Där träffade vi på Linn, Thomsson o Odde så blev lite skitsnack med dom också :)

Åkte något varv till sen, efter det skjutsade jag upp Matte o FP på Granberg, där vi mötte upp Emil :) Stannade kvar och snackade ett tag. Jag skulle fälla Matte, men på något vänster var det jag som åkte i backen. Med huvudet rätt i betongen! Är man duktig så är man ;)

Sa hejdå till Grabbarna, så skjutsade jag tillbaka Pecka till Växbo och jag åkte hem och däckade i sängen!
Upp imorse o först till Söderhamn och jobba i några timmar, sen tillbaka till Bollnäs och fortsätta jobba. Thomsson o Odde kom o lånade GDS:en på jobbet, så när dom var klar där fick Thomsson tvätta min bil ;) Haha. Orkade ju inte köra in den själv ;) Hämtade upp brorsan efter jag hade slutat, och nu är jag hemma i Sibo igen :) Blir nog sängen snart tror jag, känner mig lite trött. Imorgon blir det jobb i Söderhamn på OK först, sedan direkt till Parken o Fredagsrock! Härligt :) Jobbar dock hela helgen, men har bestämt mig för att hinna med att kika på crusingen iaf :)

Nu ska jag gå ner och ta någonting att äta. Har ju även lyckats stuka handleden på något vänsters vis! Vet dock inte hur eller när, lyckat ;) Ont som faaan har jag iaf. Bandaget hjälper ju lite iaf, men har ondare idag än vad jag haft tidigare :( Handen sväller upp titt som tätt, så vågar inte ha ringar på mig heller! Haha.

Näääe, nu ska jag ge mig!
Puss! ;)

23 Juli.

Ja, inte fan blir uppdateringen nå mycket bättre men! Finns inte så himla mycket att skriva om just nu heller, då jag jobbar mest. Är dock i Söderhamn och jobbar nu. Blir kvar här tills på Söndag, då kommer nog mamma o Ubbe och hämtar mig när jag slutar :) Till veckan blir det lite jobb i Bollnäs men nästa helg blir det Söderhamn igen! Det är ju typiskt att man jobbar i Söderhamn dom helgerna det händer mest i Bollnäs. Yran den här helgen - Summer Meet nästa helg! Men nästa helg får jag iaf ha volvon, för crusingen tänker jag inte missa ;) Hehe.

Nu ska jag ta och göra kväller om jag kan för grannarna som poppar usel musik högt som fan. Tyvärr så är det inte så ljudlöst i dom här lägenheterna. Glad att jag inte sover inne i lilla rummet iaf, det är liksom precis bredvid grannlägenheten. Hua! Imorgon o på Söndag jobbar jag öppning med Ramona, det ska bli spännande :) Har inte jobbat öppning sen i Februari när jag gick upplärningsveckan med Ulla! Men det ska nog gå bra hoppas jag :)

Ska sluta babbla nu och knäppa igång vänner!
Puss!


Jag saknar Linn, tvillingarna o Louise nå grymt mycket!!
Mina andra sötnosar också, självklart!

20 Juli.

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev någonting! Haha :p Jobbar mest, försöker hinna träffa så många vänner som möjlig därimellan, vilket bidrar med sena nätter, jobb o alldeles för lite sömn! Men vafan, man lever bara en gång ;)

Helgen har vart mysig iaf :) Jobbade på OK i Bollnäs på Fredagen, 14.00-22.15, efter det åkte jag direkt upp till Linnsan o umgick med henne :) Var ut o kikade lite med Tommy också, ovanligt mycket folk ute :) Träffade även på Emil o Erik, det var ju inte igår om man säger så, så det var jättetrevligt! :)

Lördagen var det också jobb, dubbelpass. Först 11.00-16.00 på Parken, lunch då. Efter det åkte jag och hämtade upp Mattias direkt så åkte vi ut till Lottefors och grillade med familjen där :) Vi var 12 pers, så pappa o Eva hade dukat upp långbord ute :) Myspys :D

Åkte från Lottefors vid 8 något tag, skjutsade iväg brorsan på fest sen åkte jag ut till Sibo en sväng, hälsade på Ulla och Swempa som var här. Åkte inåt Bollnäs igen vid halv 10, började jobba 10 :p Hade dock inte så mycket folk eftersom det var skumtranan. Plus att det började blåsa så inåt helvete och regna, så då är ju parken inte direkt det första valet att gå till :p Var jag o Frida kvar och jobbade till slut, men jag hade otroligt trevligt ändå :) Tur man trivs med jobbarkompisarna ;) Hihi.

Slutade vid halv 3, så åkte till Statoil och träffade Jessie o Hannah då :) Efter ett tag kom även Thomsson o Kneg, som fråga om jag kunde skjutsa hem dom, självklart kunde ja ju det :) Men vi blev ju kvar ett tag ändå, dom skulle ju äta och ha sig ;p Precis när vi skulle åka kom Fredrika o Annso, så skjutsade dom till ren innan jag skjutsade hem Kneg :p Thomsson följde med ut till Sibo och sov här med mig. Han slocknade efter typ 5 min, så jag låg och filosofera för mig själv :P haha!

Hoppade upp på Söndagen, gick ut och satte oss. Jag tog även ett dopp! Grymt skönt! Åkte in mot Bollnäs sen, hem till honom så han fick byta om, myste lite med Leo också :) Drog till Käcken och drack kaffe med honom o Leffe efter det, sen hem till Linn o Tommy :)
Louise o Snobbo kom efter ett tag dom också, då blev det glass o mys :) Bestämde att vi skulle åka o bada, dock inte jag eftersom mina badkläder låg i Sibo. Men dom fick i mig till slut iaf, i underkläderna! Haha :P Thomsson fick köra hem sen, eftersom jag satt i Sassas täcke! Haha. Åkte och köpte lite mat efter vi hade badat så åkte jag, Thomsson, Linn o Tommy upp på granberg och åt. Spelade lite kort och hade oss :) Sen blev det lite bus på kvällskvisten! :) Kom hem alldeles för sent, upp o jobba dubbelpass på Måndagen ;) Hihi.

Haft en otroligt mysig helg iaf, så tack mina sötnosar för det! :) <3

I veckan är det jobb som gäller, som vanligt. Jag och Mamma kikade lite på mitt schema o ändra några dagar, så imorogn är jag ledig! Skönt! Har en massa sömn att ta igen, så det blir underbart! :) Resten av veckan jobbar jag i Söderhamn, så lånar Ulla o Swempas lägenhet och bor där :)

Nu blev det såhär onödigt långt, men i don't give a fuck ;) Hihi.
På återseende, nått tag ;)

Sibo Allé '

Nu är huset äntligen vårat!
Slänger upp lite bilder så ni får se hur det ser ut ;)

- -
Framsidan/Utsikt



- -
Köket/Utsikt från köket

- - -
Hall / Badrum

- -
Hall uppe / Mitt sovrum / Mamma & Ubbes sovrum

- -
Lilla bryggan / Utsikt från balkongen / Utsikt från sjön

RSS 2.0