28 Juni.

Ja, det här blir ju inte bättre om man säger så!

Midsommar har varit, var hos pappa o käkade tårta på midsommaraftons förmiddagen, vi och Evas barn. Mysigt :) Åkte hemåt, här hemma hade vi främmande av Ubbes komipsar från Uppsala. Knygen hade även sin son Robin med :) Det blev lite Cadillacåkning också, jag fick självklart köra då alla andra hade drukigt. Ubbe vela visa vårat hus ute i Sibo, så man fick ju ställa upp o köra en sväng. Klagar inte, jag vill flytta nu! :) Får inte nog av att vara där ute vid huset, helt underbart! Tror inte mamma o Ubbe kommer bli av med mig på några år ;) Haha! När vi kom hem öppnade jag en cider och mös. Fredrika kom och hämtade mig på kvällskvisten, fick även med oss Robin :) Så vi åkte ut till henne i Sjörgrå och mös vidare, badade tunna, drack skumpa, prata en massa och hade allmänt trevligt :) Blev första doppet för iår också, då jag och Robin tyckte det var varmt i tunnan så vi sprang ner till sjön och slängde oss i ;D Blev vidare ut till Näset på natten där folk satt vid en eld och myste. Blev att Robin och Jag sov kvar där ute, så vi lånade norskarnas stuga och trängde ner oss alla 3 i en dubbelsäng (:

Lördagen var ganska lugn, gubbarna vela ju åka Cadillac igen, så denna gång bar det av till Söderhamn då Becke skulle träffa nån gammal flamma. Dom tog en varsin öl på dragonen. Jag och Robin satt och kollade på! Haha. Åkte genom Glössbo/Rengsjö/Växbo hem. I Växbo bytte vi så Robin fick köra hem :) Skönt att sitta bredvid också! Haha. Kvällen spenderades med Hannah, åkte och hälsade på Clas o Badis som satt och drack. Blev tv-tittande, en massa skitsnack och mys där ute. Kom hem runt halv 5 på morgonen?! :p Trevligt det :)

Söndagen spenderades i sängen, heeela dagen! Eller.. Skjutsade hem bror o köpte glass, det var den enda gången jag visade mig ute tror jag. Haha!

Upp och jobbade imorse, på Forsells i Bns som vanligt. Efter jobbet svängde jag in på Max och köpte med mig lite lunch hem - var grymt sugen på det så det fick följa med hem! Blev duschen när jag hade ätit upp, sen vänta på att klockan skulle gå. Cyklade och jobbade ännu ett pass klockan 2, då på OK i Bns. När man väl jobbar i Bns för en gång skull, då är det ingen som kommer in och säger hej :P haha! Jobbade med Eva ikväll, alltid lika trevligt :) Slutade runt halv 11, så cyklade hem då.

Nu sitter jag här och drygar mig. Ska lägga ifrån mig datorn alldeles strax och knäppa igång en film och sova. Upp o jobba imorgon igen. Fast, det var ju inget ovanligt. Jobbar tills nästa Måndag, så nästa vecka är jag ledig Tisdag, Torsdag o Söndag tror jag det är (?!) Sen sätter mitt schema igång.. Yeeeey. Eller kanske inte :P Får hoppas på att jag inte blir sjuk bara, då är jag köööööörd. Men har ju utlandsresan att tänka på, då funkar allting ;) Då kan jag jobba hela dygnen runt. Att få åka iväg med Jessie, Nicke o Danne är det som lockar mest på hela sommaren. 2 veckor i Turkiet - kan inte bli bättre!

Näe, nu ska jag ge mig, känner själv hur drygt det här börjar bli!
Puss o Godnatt!

22 Juni.

Ja, inte blir det nå bättre med uppdateringen heller, men i don't give a shit :) Orkar jag inte så orkar jag inte helt enkelt.

Väntar på bilder från Frida sen i Lördags, när jag får dom slänger jag självklart upp dom här. Otroligt lyckad kväll måste jag säga som slutade med Gangbang i mitt sovrum. Det var madrasser, kuddar, täcken överallt! Men otroligt trevligt :D Hihi.

Nu ska jag lägga mig och kika på vänner och försöka sova, upp och jobba imorgon sen får jag sova :) Nice! ;)
Jaja, Puss o Godnatt!

16 Juni.

Var längesedan jag skrev någonting tycker jag, har mest vart bilder o så :)

Igår var jag på min första bilbingo någonsin! Haha :) Jag, Louise o Linn åkte till Arbrå för att spela lite. Jag hade turen att vinna 500 kr (: Louise säger att det är nybörjartur, jag säger att det är skillat ;) Haha! Självklart bjöd jag på glass när vi kom tillbaka till Bollnäs :)

Sov i Lottefors i Måndags, eftersom jag var ledig igår. Myste o kikade på tv med pappa :) Jessie, Fredrika o Niklas kom ut en sväng och sa hej dom med :) Trevligt :D Igår var Louise snäll och kom o hämtade mig där ute, så åkte vi hem till mig och fixa lite, sen tog vi en glass och vänta på att Linn skulle höra av sig :) Åkte upp till henne efter ett tag och spela en omgång kort med henne o Tommy :) Åkte och fixa lite sen, efter det begav vi oss till Arbrå som sagt (: Tog en sväng inne i Bollnäs när vi kom tillbaka också. Träffade Jessie & Fredrika en sväng, alltid lika trevligt! :) Hejade även på Fia, det var ju ett tag sedan :) Hem o la sig sen. :)

Idag hoppade jag upp klockan 7 och åkte o jobbade i Söderhamn. Eller "stökar till" som gubbarna så fint säger även fast det är jag som städar! :p Haha! Roliga dom :) När jag kom hem igen slocknade jag i sängen en sväng, kikat på film och städat ihop lite. Nu sitter jag i handduken, har precis kommit ur duschen :) Ska klä på mig och fixa lite, sen får vi se vad som händer :) Kanske ska träffa min saknade Amanda iaf, det hoppas jag på! (: Längesen nu :(

Näe, nu ska jag ge mig och gå å klä på mig lite.
Puss o på återseende! :)

Never say Never '

See i never thought that I could walk through fire
I never thought that I could take the burn
I never had the strenth to take it higher
Until I reach the point of no return
And there's just no turnin back
When your heart's under attack
Gonna give everything I have
It's my destiny

I will never say never, I will fight
I will fight till forever, to make it right
Whenever you knock me down
I will not stay on the ground
Pick it up

I never thought that I could feel this power
I never thought that I could feel this free
I'm strong enough to climb the highest tower
And i'm fast enough to run across the sea
Cause there's just no turnin back
When your heart's under attack
Gonna give everything I have
Cause this is my destiny

Lottefors '

Lukas vela vara med och mysa lite :)


Vänskap '

Du fick mig att skratta när jag helst ville gråta,
Du fick mig att le när kinderna var våta,
Vissa sviker, andra bedrar, men vissa vänner finns alltid kvar,
Tack för att Du finns , Tack för det Du gör,
Tack för att Du lyssnar på mig när ingen annan hör,
Du har hjälpt mig att klara allt som är svårt,
Du har lärt mig att skratta åt det som är hårt,
Du är det bästa jag har och jag hoppas att jag alltid har Dig kvar.


Jag älskar dig Jessica Elina Skärberg - det kommer jag alltid att göra <3


9 Juni.

Har varken haft tid eller ork att blogga, just so you know! Jobbar o står i, umgås med vännerna så mycket jag kan och letar hus för fullt! Ja, ni hörde rätt. Varpnäsvägen ska nu bli ett minne blott, Hoppas vi ;) Dock så hoppas jag att det är sista gången jag flyttar med Mamma & Ubbe! Måste ju snart hitta mig ett eget litet krypin! Men som sagt - måste ju ha ett fast jobb o bra inkomst. Vill ju kunna överleva också (: Men det får bli till hösten. Har ju utomlandsresan att tänka på just nu, Åååh. Längtar som en tok, kommer bli två helt underbara veckor med 3 helt underbara personer! :) Nu är det bara 10 veckor o 3 dagar kvar! Nedräkning pågår (; Haha!

Nu tänker jag iaf inte skriva så mycket mer, klockan ringer halv 6 imorgon. Jobbar på invigningen på Willy's. Jobbar med Frida, så har iaf någon jag känner :) Skönt! Jobbar 7-14 imorgon, så efter det blir det hem, slänga sig i duschen, slänga om kläder och sen klockan 5 ska vi vara i Söräng för att fira Kusin som tar studenten imorgon! Jag är så stolt över henne :) Ska även försöka hinna gratta min söta Chrille & Självklart Erik! O en massa andra söta studenter! Får se hur det lyckas (:

Näe, nu blir det film o sova!
Nattinatti (:

Fotograf fotar fotograf?

Lite rolig bild pappa skickade till mig på mailen :)


Studentbal 2010 '







Några av mina fina vänner :)
Hittade dock inte på alla!

Bloggat från mobilen

Haha, var ju tvungen att testa om det gick att blogga från mobilen och tydligen gick det :p haha! Nu ska jag fortsätta här, är på jobbet just nu men tog mig en liten paus. Har lite ont i ryggen. Hoppas jag inte somnar på bussen hem, brukar ju göra det ;) idag ska vi till älgnäs och hämta ved, var ett tag sedan man var där ute - riktigt illa! Får se vad som händer resten av kvällen, ingenting planerat iaf:) Näe nu ska jag gå och tömma lite sopor! Puss

RSS 2.0