30 Januari.

Nu sitter jag hemma hos bror på Hedhamre :) Har lånat hans lägenhet nu när han är uppe i Norrland och springer i skogarna :p hihi. Skönt som faan (: Fick även låna bilen ikväll/natt så man tar ju sig någonstans om det skulle vara så, även fast jag ska dricka ikväll :p haha! Blir iaf utgång ikväll med Thomsson, Bäsen, Frida o Erica :) Ska nog ut o åka lite bil och dricka. Ha trevligt liksom (:

Var till pappsen o käkade idag med han, Eva, Lina, Jens o Niklas :) Lina o Jens åker till Thailand imorgon i två veckor, inte dåligt avundsjuk heller! Fyfan :p Slippa den här kylan vore ganska skönt! :)

Ska fixa lite nu o kanske ta mig en groggjävel :) Hannah skulle komma över på en ryk hon också, trevligt nu när man slipper gå så långt till varandra ;) hihi!

Jaja, skriver kanske mer imorgon :)
Puss!

27 Januari '

Sitter hemma hos Hannah nu, dricker lite :) Första gången på typ 3-4 veckor. Underbart typ ;) Blir utgång ikväll också, dansa av sig lite. Det var ett tag sedan :))

Nu orkar jag inte skriva nå mer, får se om det blir något inlägg imorgon. Förmodligen :)
Puss o ses i dimman! ;)


24 Januari.

Hemma i tid för en gång skull, händer inte allt för ofta :p haha!

Igår spenderades kvällen med Linn :) Skjutsade runt på lite folk och hade det trevligt :) Träffade en massa trevligt folk. Malin fick vi även med oss ett tag, mysigt ;) Natten slutades på statoil med varmoboy o bullar :p Som vanligt ;)

Sov inte allt för länge idag iaf, vaknade vid halv 2 kanske :p Runt 3 stack jag upp till Malin o umgick med henne. Åkte ut efter ett tag, åkte till Max o käkade, träffade Fia för en ryk. Hämtade Patrik o Jennifer på Granberg o skjutsade ner dom på max, sen tillbaka upp till Granberg igen :P När vi hade gjort det hämtade jag mat på HG till broder o åkte med det till han. Lat som han är!

Skulle även hjälpa Milla med att köra en hyrbil till Söderhamn. Det var två st som skulle dit så hon skulle köra den ena o jag den andra. Kom inte så långt så fick vi vända. Niklas fick köra den till Söderhamn ist för dom skulle till Millas pappa. Så jag o Malin hämtade min bil på bilmetro o brummade iväg. Ställde oss på statoil o filosoferade ett tag. Gick in på kvantum o köpte lite godis sedan skjutsade jag hem henne. Fanns inte allt för mycket att göra på en söndag kväll så åkte hem ist.

Nu är jag hemma, har precis duschat så ska knäppa igång en film snart och lägga mig. Ska upp o jobba imorgon. 7-12. Man slösar inte bort hela dagen iaf :) Får se vad som händer resten av dagen sedan!

Tack Pullen för idag, du är bääst :) <3

Nu får det vara nog :)
Godnatt, Puss!


Grattis till min kusin Helena på 37års dagen :)

With a little Faith '

"även fast man inte har en perfekt kropp, kan man ha en perfekt själ"


20 Januari.

Igår åkte jag o Sassa ut till Tessan i Rengsjö och tog en promenad med henne o Chippen i skogen :) Super skönt, plus att det inte var så kallt :) Blev lite fika efter det, runt två drog jag mig mot stan igen. Plockade upp Malin o åkte till Statoil o tog en cigg. Efter det åkte vi upp och hälsade på hos Linn en sväng innan jag åkte o hämtade mamma o Ubbe på jobbet :) Efter det åkte jag upp till Linn igen och då blev det en film, men jag somnade till några gånger :p haha! Åkte hem runt 6 för Ubbe skulle ha bilen. La mig o kikade på film då, lyckades somna en sväng då också, sedan hämtade Thomsson o Linn upp mig så åkte vi ut o åkte en sväng :) Bogserade Emma från Lottefors till statoil för hennes bil hade lagt av, senare på kvällen bogserade vi henne tillbaka till Arbrå :p

Blev sittandes på statoil ett bra tag, till slut gav vi alla upp o åkte hem ist :) Thomsson följde med hit så skulle vi kika på en film, men jag lyckades somna. Helt otroligt, med tanke på att det är alltid han som somnar först! haha :p
Vaknade runt 8 och låg o filosoferade, klockan 9 ringde alarmet så då väckte jag Thomsson, vilket tog sin tid. Haha! Käkade lite frukost då så skjutsade han mig till Milla. Följde med henne upp till Heden o hälsade på lärarna o lite folk :) Blev The i cafeterian också, känns som att det var 100års sedan man satt där o fikade! :) Det var mysigt!

Milla skjutsade hem mig efteråt, hann inte vara hemma länge så kom Thomsson, Linn o Malin o hämtade upp mig :) Skjutsade Linn o Malin till höjden så följde jag med Thomsson hem. Myste lite med Leo där, söta unge :)
Åkte o handlade åt hans mamma, sedan skjutsade han hem mig, så kom nyss hem :)

Nu ska jag bränna ut en skiva, sedan vänta på att mamma o Ubbe ska komma hem så jag får bilen. Då ska jag hämta, Linn, Malin o Thomsson på höjden sedan åker vi till Järvsö o är barnvakt i några timmar :) Mysigt! (:
Får se vad som händer när vi kommer hem, sådant som märks :)

Nu ska jag sätta lite fart så skivan kanske blir klar :p
Puss!

En av de andra '

Who’s gonna make my decisions, I can’t make them on my own
Who’s gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself

Who’s gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn’t know I really care for you
I just wish you all the best
If love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I can not count the times I’ve seen you
Oh just slipping away with a broken heart


16 Januari.

Igår var jag ute och brummade lite bil med Linn :) Hämtade upp henne på jobbet halv 10, så åkte vi och panta flaskor sedan åkte vi till Max o köpte mat åt brorsan. Upp till henne så hon fick byta om så var vi där ett tag :) Träffade även Matte! Saknade unge! :) Stack igen vid 11, ner på statoil och pratade lite med Malin, Yohanna o Simon :) Brummade runt hela kvällen. Fick även Malin med oss när Y & S skulle åka hem. Mycket trevligt :) Åkte till Nathalie o tog en cigg, så följde även hon med :) Skjutsade Petra o Sandra till Granberg runt 1, sen brummade vi ut igen :) Skjutsade hem Linn efter ett tag, men vi andra blev kvar ute ett tag till :) Kom hem runt halv 5 kanske :p Slängde mig i sängen o somna direkt då, underbart skönt :)

Klev upp runt halv 1 idag, åkte ner på stan med Mamma, Ubbe o Mattias. Mamma o jag gick in på Kappahl och kikade eftersom jag fick presentkort där av pappa i julklapp :) Hittade ingenting sist jag var in, men nu gjorde jag det :) Det fick bli ett par jeansleggings, en tröja, strumpor och hårsnoddar :) Ut på dollar sen och kikade lite sen skjutsade vi hem Mattias :)

Ska åka och hämta honom sen för han ska äta med oss, och ikväll ska jag leka med Linn igen :) Skjutsa lite folk o tjäna pengar så man kan tanka biljäveln :p Varken jag, mamma eller Ubbe har pengar så ingen kan tanka bilen xD Ge mig den 25 nu tack!! :p

Börjar nog jobba i Söderhamn i Februari lät det som. Spännande :)
Nu ska jag gå och göra någonting annat, huvudvärken börjar komma krypande också.
Det tycker vi inte om! :)

Hörs senare! ;)
Puss!


Nya tröjan o jeansleggingsen :)


Favoriterna '

Vänner finns det gott om, och jag älskar alla mina vänner otroligt mycket!
Men två älsklingsfavoriter är dessa rumpnissor!
Jag mår så otroligt bra i eran närhet och jag vet att jag kan lita på er.
Älskar er över allting annat på denna jord!

Malin Källänge & Yohanna Wreede.


Ny design '

Ja, nu har bloggen fått ett litet uppiffande! Kanske inte världens bästa, men orkar inte lägga ner så mycket energi på det just nu för min rygg håller på att döda mig så jag måste lägga mig ner en stund :)

Idag har jag jobbat, likaså i Måndags. Skulle ha jobbat igår, men mådde så illa när jag skulle kliva upp så jag kom inte ur sängen, skitjobbigt. Men ja, det blev ju av idag iaf :)

Tänkte att jag skulle få mig en sovmorgon imorgon då ist, men nejdå. Då ska jag till sjukhuset klockan 11 :p Bra nog värdelöst ;) haha! Men men, sånt som måste göras :)

Får se vad som händer idag, har ingenting planerat. Som typ alla andra dagar, men ändå (: Får se om det finns någe skoj att göra :p

Nu ska jag gå och fixa lite med tomflaskor, sedan slänga mig i sängen en stund :)
Adjö! :)

8 Januari.

Här var det dött :) Har varken haft ork eller lust att blogga dom senaste dagarna. Får skärpa mig lite på den fronten kanske :)

Blivit bilkurragömma nästan varje kväll den senaste veckan :p Trevligt det med :) Bidragit med sena nätter/tidiga mornar och sova halva dagarna :p haha!
Synd att det är så jävla kallt ute bara! Våran bil bara krånglar nu när det är så kallt, ganska värdelöst kan jag mena!

Nä, nu ska jag gå och roa mig med någonting annat och försöka få upp värmen i mitt rum. Svinkallt här inne! Mitt fönster är dåligt isolerat så kylan kryper in och tar över värmen från elementet. Det är rätt så jobbigt :p
Fick sova med två duntäcken inatt för det var så kallt :p Blir lite varmare om man har en sovkompis :) Höhö.

Nä, nog nu.
Puss! :)

3 Januari.

Wohoo, full o glad kexchoklad! Ont i fingret har jag också.. Det är nog bara jag som lyckas bita mig själv i fingret medans jag äter... hahahaha! Men jag skyller på Sandra, Kalle o Emil! Jag skratta faktiskt åt dom! :p

Grattis till mig själv också för att jag har blivit gammal! Vad ska man säga åt det då?..
Jag har två ord att förklara kvällen och början av min födelsedag med - SJUK KVÄLL!
Undrar hur resten av dagen slutar :) Kalas hela dagen/kvällen iaf sen blir det kanske en tur med bilen om man är körduglig? Mjaha, sånt som märks :)

GODNATT!


RSS 2.0