23 April.

Trodde aldrig den här dagen skulle komma, men ack så fel jag hade :) Idag är nämligen lön dag!
Nu såhär mitt i natten har jag spenderat till att betala räkningar. Wohoo. 3500kr fattigare på några minuter.
Jag får tänka på augusti och inte ha några sura miner! Jag gör som pappa när det är mycket att göra/stressigt/m.m - tänker - Turkiet, turkiet, turkiet! Dock tänker ju inte pappa turkiet, utan Grekland. :p Är ju lite roligt att pappa o Eva åker till Grekland dagen innan vi åker till Turkiet :) Haha!

Nu behöver jag iaf inte fundera över räkningar o att lägga undan pengar, för nu är det gjort så nu kan jag roa mig med annat för den där slanten som blev kvar. Haha! Datorn är betald, tatueringen är betald, sminket är betalt o lagt undan pengar till utlandsresan. :) Dock ska jag försöka bli ekonomisk (mamma o pappa behöver inte skratta nu!), så mina pengar räcker hela månaden :) Har ju varit duktig och hållt mig ifrån skitmat (förutom i onsdags då det kanske råka åka ner en liten pizza, skyller på mamma (; ) även hållt mig ifrån godis. Vet inte när jag åt godis sist :) Så det går ju inte allt för mycket pengar på det. Men däremot Ciggisar.. Jäklarns. Där rök (Haha) det hela.. Hm, fundera på att försöka lägga av kanske, då blir man ju rik :) Ut o ta promenader också.. Mycket man tänker att man ska göra, men som inte blir av. Haha! So like me..

Nä, nu tror jag att jag ska ta en nattcigg (so much for that idea?) sen knäppa igång en film och sova lite :) Morgondagen är oplanerad, hoppas det händer något skoj (: På Lördag när alla andra ska gå ut och roa sig ska jag tjäna lite pengar :) Dock är det jobb på Parken den här gången, oj så jag längtar! Äntliigeen! Det har jag längtat tills sen i September! :)

Fan, nu ska jag ge mig, annars kan det här bli långt...
Puss o Godnatt! :)



Frallan '



Precis pratat med Fredrika i telefon, hon sitter på arlanda
och väntar på flyget till Thailand.
Hur ska jag klara mig utan min Fikus i två veckor?!

Älskar dig hjärtat! <3

21 April.

Var iväg o jobbade igår i Söderhamn. Fick ta bilen eftersom mamma o Ubbe låg hemma o var sjuk. Rätt så skönt att få åka bil :) När jag kom hem åkte jag upp till Malin, sen åkte vi ner till statoil för jag var lite sugen på glass :) Åkte upp till Linn sen för lite te o skvaller, myspys (: Blev kvar där ett tag, sen runt 5snåret började jag bli hungrig, så skjutsade Malin till gärdet och åkte hem själv. Mamma o Ubbe var sugen på pizza, så det var bara att åka till Take Off och hämta det. Hände inte så mycket efter det. La mig o kikade på film och somnade självklart. Vaknade runt 10 en sväng, somnade om och vaknade runt tolv. Men lyckades faktiskt somna om då också, vaknade tredje gången runt halv 4. Trodde det var kört då att somna om, men inte då. Vaknade sista gången runt tio halv 11, så klev upp då. Jessie ringde o sa att dom skulle plocka upp mig vid 10över. Då blev det ner på stan o in på Resia eftersom dom hade skrivit fel efternamn på mig. Jag fick tydligen heta Östling. Haha! Lite roligt att det stod fel namn på inbetalningskortet, men inte där min adress stod. Haha! Bokade även in Johan med oss, så nu är vi 5st som ska åka :) Roligt :D

Åkte hem hit efter det och spelade lite kort. Även Frallan kom förbi :) Mysigt :D Nu har alla åkt och jag sitter här. Ida kommer nog kanske förbi när hon har slutat, hade planerat promenad, men får se hur det blir med det eftersom min rygg och jag inte är kompisar idag. Ska även försöka hinna träffa Frallan en gång till eftersom den jäveln åker till Thailand imorgon :( I två veckor dessutom!! Hur ska jag klara mig utan dig!!! :o ;)

Får se vad resten av kvällen har att erbjuda, lät som att dom andra skulle ut, inte pepp på det jag inte :) Menmen :p
Jag vill ha fredag så jag fåår löööön!! :)

Näe, nu ska jag plocka undan lite här inne, för kommer Ida blir det bara en massa gnäll på att jag har stökigt ;)
Men jag är van efter 6-7 år ;p haha! :)
Puss o kram!


 


Nicke inne på Hartmans :p
Haha!


19 April '

Var iväg o jobbade imorse :) Mamma o Ubbe är hemma och är sjuka så jag fick ta bilen :) Jobbade mellan 8 och 12 idag, sen åkte jag o köpte olja till bilen sen hem så Ubbe fick fylla på. Åkte ner på stan sen o mötte upp Jessie o Danne, sen mötte vi upp Niklas :) Gick till Resia då o kikade på utlandsresa :) Bokade även en! Så den 21 Augusti till 4 September är vi i Turkiet, Alanya :) Det ska bli så otroligt skönt!

När vi hade fixat allting där så åkte jag o plockade upp Pillan o Malin så åkte vi hit o myste lite. Snackade o satt ute på bron :) Elin o Andreas kom o hämtade Malin efter ett tag. Jag o Pillan åkte o pantade burkar och handlade till mamma och Ubbe. Efter det skjutsade jag hem Pillan, så åkte även jag hem. Blev lite mat då och sedan dess har jag legat i sängen med datorn. Har lagt upp en liten ekonomiplan till resan så jag slipper fundera så mycket :) Mamma hade ett sparkonto som jag ska få sätta över pengar på så jag inte nallar av dom :)

Nu får vi se vad som händer. Mallan skulle höra av sig när hon skulle ut till Johanna, så kanske följer med dit en sväng :) Annars blir det nog bara sängen o film. Kanske dyker upp något annat sällskap? Mja, kanske kanske inte :)

Näe, nu ska jag gå ner o ta en ryk sen sätta igång en film :)
Puss!


Åh, vad jag längtar! :)

Tatuering '

Igår var jag lite busig o tatuera mig (:
Stenbocken


Less '

Nu kryper jag ner under täcket o gömmer mig tills imorgon,
eller kanske enda tills på Söndag?
Mitt humör är lika oförutsägbart som vädret..

Tack o Hej!

15 April.

Var iväg och jobbade igår, 8.00 - 12.00. När jag kom hem somnade jag en sväng, sen vaknade jag av att Ida ringde. Pratade med henne ett bra tag, sen bestämde vi att jag skulle plocka upp henne. Tänkte ta en glass i solen men den försvann ju. haha! Åkte ut till pappa och pratade lite med honom ist, sen blev det Dollar, Karlssons, A&H o massa sånt :) Kikade runt lite :p hihi. Släppte av henne så åkte jag hem och städade lite. Åkte upp till Linn till 9 och kikade på efterlyst med henne, Tommy, Thomsson o Steffe. När det var slut försvann Thomsson ett tag, så vi stack ut med Steffe. Träffade Thomsson på max igen så jag o Linn hoppade över till honom för Steffe o Odde skulle skjutsa lite folk. Snurrade runt lite, sen skjutsade vi hem Linnsan. Thomsson släppte av mig på Statoil en sväng så jag fick träffa Malin o Fia en stund medans han skjutsade folk. Sen hämtade han upp mig igen så åkte vi på max. Han var lite hungrig, o jag fick mozzarellasticks :) Hihi. Åkte runt runt ett bra tag, sen bestämde vi oss för att ge upp då det inte var så mycket folk ute. Så han skjutsade mig till Linn så jag fick hämta min bil eftersom den stod där. Hem då o kika på film, somnade ganska fort :)

Nu ligger jag fortfarande in sängen, vaknade halv 2 ungefär. Underbart skönt att få sova, det bästa jag vet ;) haha! Får se vad som händer idag :) Har ingenting planerat iaf.

Ska gå ner o ta mig en dusch nu tror jag :)
Puss!

Det finaste någon kan få '

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få



Ett stort plus till Malin Källänge, Linn Östberg, Jessica Skärberg, Fredrika Eliasson,
Ida Eriksson, Fredrik Thomsson, Tommy Oderstad, Erik Lund
.

R.I.P '

R.I.P Robban!
Vi kommer alla att sakna dig!


Kärlek och tankar till familjen!

13 April

Varit rätt så dålig uppdatering nu, men det är ni van med ;) haha! Ska bättra mig :)
Helgen spenderades med min älskade Malin, men jag klagar inte :) Hon är så söt min lillavän ;)

I Söndags satte jag mig ute i solen när jag hade vaknat. Mallan o Danne kom på eftermiddagen, sen kom även mamma o Ubbe hem. Vi tog bilen o åkte till Picasso för Malin o Danne vela äta, så kom även Linn dit för vi skulle till Söderhamn efter det för Linnsan var sugen på Donken :) När vi var klar på picasso åkte vi och hämtade mat på Take Off åt mamma o Ubbe sen åkte vi mot Söderhamn. Thomsson vela också följa med så Linn åkte med honom. Jag o Malin tog bara en milkshake medans Thomsson o Linn käkade. Tog något varv i Söderhamn sen åkte vi hemåt. Jag lämna av Malin o Danne hemma hos mig, även bilen så hoppade jag över till Thomsson o Linn. Åkte något varv här i Bns sen åkte vi upp till Linn. Kikade på Wipeout, Ballar av Stål o 50 first dates. Bäsen kom även o gjorde oss sällskap :) Bäsen åkte efter ett tag, så runt halv 12 åkte jag o Thomsson ner på statoil, där vi mötte upp Bäsen igen. Dom käkade lite, sen åkte vi runt o kikade på lite konstiga ställen. Haha! Runt 1 skjutsade Thomsson hem mig, så blev det film o sova.

Måndagen hoppade jag upp o åkte med Pappa till jobbet. Han skjutsade mig till mammas jobb runt 12, så hämta jag upp bilen. Hämtade Malin så åkte vi ut till Fia o satte oss i solen och myste. Jag o Fia hade även snöbollskrig. Måste ju passa på medans den är kvar liksom ;) Haha! Åkte in igen vid 20 över 3 och skjutsade hem mamma o Ubbe. Sen bar det av upp till Linn en sväng. Malin fick lite kläder av henne o jag fick även en väst :) Asnöjd! Åkte ner på stan sen för Linn skulle på såfin. Hittade ingenting så åkte hem till mig så åt jag och Malin litegrann. Städade bilen efteråt, det var väldigt behövligt om man säger så. Bytte även däck. Jag bytte ett, men eftersom våran handbroms inte funkar vela Ubbe göra det själv. Satt i solen o myste ist. Stack upp till Linn efter det, skjutsade även hem Malin. Jag o Linn satte oss o målade lite naglar och kikade på film. Stack ut en sväng på kvällen, åkte runt och hade trevligt. Åkte även med Gurkan en sväng, trevligt :) Kom hem runt 1, somnade ganska fort.

Skulle upp o jobba idag men vaknade inte av klockan :s Får ta det imorgon ist :) Skjutsade ner mamma till jobbet när hon hade varit hemma på lunch, så hämtade jag Malin så följde hon med ner på arbetsförmedligen för jag skulle lämna in ett papper. Åkte upp till Linn efter det, skjutsade ner henne o Tommy till BVC så åkte jag o Malin runt runt :) Plockade upp dom vid tio i tre igen, så stod vi på statoil och prata med Gurk. Jag, Malin o Linn hämtade mamma o ubbe på jobbet halv 4 och skjutsade hem dom. Sen skjutsade jag hem Malin o så åkte jag o Linn hem till henne. La oss o kikade på tv. Mys:p Åkte hem runt halv 7 då Ubbe skulle ha bilen. Gick upp o pillade lite då, sen ner o kika på tv med mamma. Tog en promenad med Sassa runt stan på kvällskvisten, var ute i 50 min :) As skönt. Sassa var även jätteduktig, drog nästan ingenting. Ska försöka komma ut varje kväll nu, jag o Malin har ju blivit nyttiga ;) haha!

Nu ska jag lägga mig o kika på film. Sova tidigt ikväll hade jag tänkt mig. Upp o Jobba imorgon, sen får vi se vad som händer :)

Näe, nu blev det kanske liiiite långt inlägg, men jag tvingar er inte att läsa ;) Hihi.
Jaja, nog för idag :)
Puss!


Slänger upp lite bilder också när jag ändå är igång ;)

Fina bilar utanför Max :)


Ego.
Klaga inte på mitt stökiga rum,
ska städa imorgon! ;)

Bääästa '

Mitt hjärta, min andra halva.
Det är tur att du står ut med mig, älskling!

2004-2010 <3


Nackont '

- "Kan du böja hakan ner mot bröstet?"
- "Ja, vadårå?"
- "Det är ett test för hjärnhinne inflammation. Kan du böja är det lungt."

Haha, min mamma är lite snurrig :p Jag är bara försyld, jag brukar få ont i nacken då! :p
Men hon är söt min mamma som är orolig för mig (;

9 April.

Var ett tag sedan det blev nå uppdatering här. Har varken haft ork eller lust att skriva någonting.
Har mest jobbat o umgåtts med Linn eller Mallan. Men det är mycket trevligt så jag klagar inte :)

Igår var det lungt, låg i sängen hela dagen då jag helt plötsligt blev jättedålig :( Har kännt av länge att jag börjat blivit sjuk, men det var igår det kom. Helt slut både fysiskt o psykiskt, ont i halsen, huvudet, nacken, kroppen, feber å ja.. Allt man kan tänka sig typ.
Imorse kom mamma upp innan dom åkte till jobbet och då hade febern gått ner lite iaf. Somnade om och sov i någon timme till. När dom kom hem på lunchen hade febern försvunnit och hoppas på att den inte kommer tillbaka! Har inte lika ont i halsen längre heller, men nu är jag snuvig som fan. Haha! Har iaf orkat tagit mig en dusch, dock är våran varmvattenberedare dum i huvudet så jag fick duscha i kallvatten :( Damp!

Nu har mamma o ubbe åkt till Älgnäs o ska vara där i helgen, så jag är utan både familj, hund OCH bil i helgen. Rätt så värdelöst :p Men kanske är lika bra så jag tar det lite lungt så jag blir frisk någongång.
Får alltså se vad som händer i helgen, men lungt blir det nog. Mallan skulle nog dyka upp en sväng idag, mycket trevligt :)

Jaja, nu ska jag gå o försöka få i mig någonting att äta. Åt en tallrik glass igår o ett äpple idag. Mer har jag inte fått i mig. Är iofs inge hungrig heller men.. höhö.

Näe, nu får det vara nog!
Puss!

RSS 2.0