Födelsedag '

Grattis till bästa Andreas Larsson20års dagen 28 Maj!


24 Maj.

Ja, det har varit lite dålig uppdatering nu igen ;) Haha! Drar igenom lite kort vad som har hänt då,

Fredag: Sängen hela dagen, sen blev det jobb från 17.30 - 02.00 :) Fortum hade sommarfest, så träffade på några få man kände (: Bla. Tina o Emil, min 4männing från Edsbyn (: Midnight Express spelade också, mycket bra :D Det var även lite Tisdagsnöjets underhållning :p Kom ifrån parken vid halv 3 kanske, åkte och hämtade upp Hannah då, så åkte vi hit :) Somnade runt halv 5, inte så skoj!

Lördagen: Hoppade upp vid 8, gjorde oss klar och åt frukost ute på altanen. Underbart! :) Mats kom och hämtade oss vid halv 10 kanske, senare än beräknat. Åkte till Lottefors och hämtade Luckad då, gjorde även lite baugetter där. Jag var lite busig och sprang och hoppade på Emil som låg och sov ;) Haha! Sedan bar det av till Bergby där det var bilutställning och sånt. Mycket trevligt o många fina bilar :) Åkte och käkade på en Pizzeria i Norrsundet när vi var klar där, sen hem till någon som Luckas kände, sen vidare till en förfest längre bort i Norrsundet :) Där var det mycket trevligt folk! (: Blev kvar där ett bra tag, var tänkt att vi skulle tillbaka till Bergby sen på rockabilly, men det regnade så förfärligt så vi skjutsade dit lite folk sen åkte vi till Söderhamn ist (: Träffade även på mina brudar där! :) Åkte hemåt vid halv 2 kanske, skjutsade hem Luckas, sen åkte vi till Statoil och käkade. Hem med Mats efter det, sen skjutsade jag hem Hannah och åkte hem och sov (: Var ju meningen att jag skulle bort o sova, men den jäveln somna ju! :p haha!

Söndag: Vaknade runt 1 kanske, men stannade i sängen! :) Runt 3 åkte jag ut med Impalan till Mats, så tog mamma volvon så jag tog mig hem på något sätt ;) haha! Åkte in och köpte lite ostkrokar, sen hem till sängen igen sen spenderade jag hela kvällen där :)

Idag: Var iväg och jobbade några timmar, nu är jag hemma igen och har ingen aning om vad som händer :) Sånt som märks ;) Hihi.

Slänger upp lite bilder sen i Lördags också (: Enjoy!

.   .   

.  

.   .  

.   .  

.   .  

Fotokväll '

 

 

 

 


Bilder i stora lass '

Slänger upp lite bilder jag inte orkat slänga upp tidigare (:
Nu blir det en bildbomb :D

.   .  
Pillan på årets första ute fika :) | Hannah en natt (: | Hannah genom rutan :p

.   .   
Satte i löshår på Linn :) | Hannah, Prillen & Matte. :) | Thomsson målar :)

.   .  
Snobbo pillar på tv'n :p | Redo för fest (: |     Thomsson & Tommy  :)

.   .  
Snobbo & Louise :) | Jessie's chokladtårta :) | Fredrika skrattar och äter :p

.   .  
Jag och hjärtat <3 | Evelina, Fredrika, Jessie & Emil :) | Jag & Bästavän <3


Det får räcka för idag :)

Tavla '

Tror inte att jag har visat min fina tavla jag fick av familjen Jonasson
(Jessica, Lena, Johnny, Andreas & Marcus) när jag tog studenten :)

 


14 Maj.

Blir en liten snabbuppdatering nu :)

I Onsdags blev det jobb på morgonen, bolaget efter jobbet sen hem och duscha. Till Jessie sen där det var kalas, massa trevligt folk (: Senare på kvällen gick vi till Martin på blomkransen och fortsatte festa. Mallan var snäll och skjutsade ner oss på tranan :) Mycket folk på tranan också, rätt så trevligt även fast jag inte tycker om när det är mycket folk! :p haha. Thomsson var snäll och skjutsade hem mig, Fredrika och Evve hit så sov dom hos mig (:

Igår, Torsdag vaknade jag runt halv 2! Haha. Då hade redan Fredrika och Evve dragit :p hehe. Låg och drog mig i sängen ett bra tag, sen kom Erik över en sväng :) Vid halv 5 - 5 kom Linn, Bäsen och Frida och kidnappade mig! Åkte och köpte lite glass sen åkte vi ut till Eriknäsbo där det var Crossträning. Mötte upp Thomsson o Odde där (: Åkte och käkade lite efter det, sen var vi ute på vift hela kvällen! Otroligt trevligt var det (: Kvällen slutade runt 2-halv 3 inatt, kommer inte riktigt ihåg.

Idag, Fredag ringde Yvonne från OK i Söderhamn och väckte mig, dom behövde mig nu Lördag - Söndag, så självklart ställer jag upp och jobbar lite (: Inte mig emot även fast det är helg. hehe! Mer pengar liksom ;) hihi. Nu har jag precis duschat och väntar på att Ida ska blir klar så ska jag hämta henne. Får se vad vi hittar på :) Massa mys och skitsnack blir det iaf! (:

Näe, nu ska jag sätta lite fart! Bilder från i Onsdags kommer upp senare idag eller imorgon :)
Puss!

Födelsedag x2 '

Jessica Skärberg 22år den 12 Maj.
Grattis till dig mitt hjärta <3




Tommy Oderstad 22år den 12 Maj.
Grattis till dig min vän :D

9 Maj.

Nu när det är Söndag kan man ju dra igenom vad som har hänt i helgen (:

Fredag: Hannah kom hit på morgonen och drack lite kaffe innan vi åkte och köpte roser och begav oss till kyrkan. Begraving för Robban då, jobbigt men den var otroligt fin och det var mycket folk! Åkte och hämtade Ubbe efter vi var klar i kyrkan, sen begav vi oss hemåt. Satte oss i solen och myste då, sen ner till mammas jobb till halv 3 och lämnade av Sassa. Tog något varv och sen in och handlade lite. Hämtade Mattias också, så åkte vi hem och åt grillat (: Jag blev as sugen på grogg, (tror jag slog i huvudet någongång på dagen (; ) så jag peppade på Hannah :p haha! Malin kom förbi en stund hon också, sen skjutsade hon oss till Ica sen hem till Hannah där vi började svepa grogg ;p Det smakade ju som saft, asgott :) Louise kom även förbi och hälsade på och snacka lite :D Trevligt värre :) Klockan 1 fick vi för oss att åka ut till Växbo till Budda där det var fest :) Hade trevligt där! Hannah den lilla busen försvann så jag blev lämnad ensam där :P haha! Följde med E hem till honom och sov där ist :) Kom väl hem till honom vid halv 5 eller något :P Haha!

Lördag: Vaknade runt 10 kanske, men låg var i sängen i någon timme och pratade och slogs lite (: E hade rätt så ont i huvudet, och eftersom jag inte är så snäll måste jag ju slåss ;) Haha! Man ska inte svälja vatten i fel strupe och hosta samtidigt, då blir det blött i sängen! Hahaha! Stackars hunden som också låg i sängen fick vatten på sig :p Rena fontänen är vad jag är! Hahaha! Åkte in till Bollnäs vid 1 kanske? Så han släppte av mig hemma :) Åkte iväg med Malin o Danne sen och åt lite glass och snackade skit :) Släppte av dom, så drog jag mig upp mot Linn för att hjälpa henne med håret. Låg i sängen och pratade lite ett bra tag, sen när hon hoppade in i duschen slockade jag! haha. Patricia och Niklas kom förbi en sväng så tunnade Patte ut löshåret på Linn. När det var klart fixade jag hennes hår :) Hon bjöd mig på mat också, snäll som hon är :D Och guud vad gott det var! (:

Drog oss hemåt mig vid kvart i 7 så lånade hon en tunika och ett par skor av mig (: När hon åkte la jag mig i sängen och slocknade en timme :) Skönt! Bestämde med Hannah att vi skulle äta lite MAX mat så vi drog iväg vid halv 11 typ :) Blev några varv sen ;D haha! Det är så roligt med min lilla gris ;) Haha!
Kom hem vid 4 imorse, slocknade så fort jag la mig i sängen!

Idag, Söndag: Vaknade runt 2 idag, as skönt :) Nu pratar jag med Hannah i telefonen, dock är jag inte så social eftersom jag skriver här, men hon diskar hon också så :p Hehe.
Får se vad som händer idag, har ingenting planerat! :)

Näe, nu blev det här överdrivet långt,
Puss!

<3

6 Maj.

Mamma kom och väckte mig vid elva idag kanske, men låg och drog mig en stund iaf (: Bestämde med Louise att vi skulle ta en fika sen, så det var bara att hoppa upp och göra sig klar :) Runt ett kom hon och hämtade mig, så gick till NK då och åt en varsin räkmacka :) Jessie, Niklas o Danne kom förbi en sväng också så pratade lite med dom :) Vid halv 3 åkte gick vi därifrån. Åkte hem till henne och Robin då så jag fick kika på lägenheten (: Så himla mysig :D Robin kom hem efter ett tag - men försvann lika fort igen :p haha! När han kom tillbaka följde jag med dom till Coop och handlade lite, sen tillbaka till dom (: Satt i soffan och kikade på tv och pratade lite :) Jag slockna till en stund, trevlig som man är ;) HAHA! Men så kan det vara ^^

Åkte hem till mig vid halv 9, så käkade jag och Robin smörgåstårta (: Louise tål inte, så hon fick låta bli :p Stack iväg sen igen efter att ha kikat på lite kort och tagit en promenad med Sassa ner till åkern så hon fick leka av sig lite (: Hon blir ju så nöjd när det är pojkar med som kan kasta bollen långt :p haha! Åkte upp till Bollebergstoppen och kikade lite, jag knäppte även lite kort :p hehe. Blev en sväng till statoil efter det sen skjutsade dom hem mig :)

Fredrika kom förbi en sväng så fick jag kramas lite med henne och så fick jag en limpa cigg som hon hade köpt på båten :) Najs ;p hehe.
Nu ska jag lägga mig och kika på lite film. Upp imorgon och åka på begravning :/ Inte det roligaste som finns. Blir min 7 begravning på 10 år.. Har varit på fler begravningar än mamma, ganska illa! Men så kan det vara.
Ska förmodligen hinna träffa Yohanna imorgon, även Fredrika :) Sen får vi se vad som händer på kvällen! :) Hihi.

Näe, nu ska jag ge mig :)
PUSS!



Solnedgång - Louise och Robin :)



Bara för att jag inte fick lägga ut bilden,
gör jag det ändå ;) HAHA! Crusing -08

Födelsedag '

Grattis till min fina vän Pia på 20års dagen! :)

Dock hade ja inget kort på bara henne på den här datorn,
så det fick bli ett på oss två ;) hihi.


Sömntuta '

Sovit hela kvällen o det tänker jag fortsätta med!
Konstigt att jag kan fortsätta sova även fast jag sovit hela kvällen
även om jag är vaken i 20-30 min mellan varven..
Förut blev jag aspigg och kunde aldrig somna om..

Men nu tänker jag passa på att sova medans jag kan :)
Godnatt!

2 Maj.

Igår blev det Cadillac hela dagen!
Jag o Ubbe åkte och tvätta den vid 3-halv 4, efter det blev det åka runt runt :) Hämtade även upp Hannah en sväng så hon fick åka med :) Skjutsade hem henne sen så åkte vi hem och åt lite. Mamma hade varit snäll och lagat mat så det var nästan klart när vi kom hem :) Slängde i oss käk, sen gjorde oss klar. Runt 8 åkte jag och Ubbe upp till Lasse o Anna och skulle hämta dom, men blev kvar där en stund. Jag åkte hem och hämtade Mamma o även Linn som var hos oss så åkte vi upp också. Släppte av mamma sen åkte jag o Linn hem till henne så hon fick byta om. Hämtade upp gänget igen så blev det en liten sväng inne i Bollnäs, sen bar det av till Mohed där det var Rock/Blues kväll. Jag och Linn åkte in till Söderhamn och käkade på donken. Blev något varv inne i S-hamn också. Träffade på Kneg och Jocke på donken, så stod och prata med dom en stund.

Åkte tillbaka till Mohed runt halv 1 och hämtade upp gamlingarna igen :) Sen blev det hem! Släppte av Lasse o Anna först sen mamma o Ubbe. Jag och Linn tog oss en runda i Bns sen :) Gled runt och lyssnade på bra musik. Mysigt också eftersom vi hade filt med oss då Cadillacen blir ganska kall på kvällarna/nätterna. Träffade trevligt folk :)

När vi skulle åka hem smällde det till under bilen, så vi trodde avgassystemet hade rasat, så ringde Odde och Thomsson så kom dom och kikade. Men det var bara någonting (grenrörs bla bla bla. Haha!) som hade släppt och det var ganska fort fixat :) (det har släppt en gång förut också, o så är det inte tätt) Det är tur att man har dom pojkarna! Aldrig var så nervös i hela mitt liv! Trodde jag skulle få hjärtinfarkt där ett tag! När dom hade fixat det åkte jag hem direkt, och då började växeln knasa så gick varken att få i backen eller parkeringen. Bajs! Fick stänga av den och låta den stå över halva gården! Haha. Det gick att få i den idag när jag var ut och prova iaf, så bilen var förmodligen bara varm. Det var längesen den gått så mycket som den har gjort den här helgen, eftersom vi var ute i Fredags också! Hehe. Men tur att det inte var något allvarligare iaf :)


Idag får vi se vad som händer. Thomsson o Odde var nyss här på lite kaffe o en pratstund :)
Ska försöka ta o väcka Linnsan snart tror jag :)

Jaja, nu blev det ett lite långt inlägg, men det får ni leva med :)
Puss!



Bästa grabbarna pysslar med bilen!
Tack o lov att dom finns (:

Cadillac Coupe de Ville -69






1 Maj.

Jaha, då var det ny månad! Inte bloggat på ett bra tag, har varken ork eller lust..
Tror jag ska åka upp till pappa och snatta med mig Photoshop och göra om bloggen lite..
Just nu är den himla tråkig! Hehe.

Valborg spenderades med bästa Linn! Skjutsade runt på Ubbe, Mamma, Lasse o Anna i Cadillacen. Även Linn var med! Sen skulle dom av här hemma så jag o Linn tog cadillacen på en egen runda! :) Åkte hem o bytta bil sen å skjutsade folk. Blev ute rätt så länge, så somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Får se vad som händer idag, har ingenting planerat iaf, är sjukt tråkigt väder också..
Menmen. Får väl se till att hitta på nå :)

Nu ska jag göra annat faktiskt, Puss!




Guldklimpen :)

RSS 2.0