22 Oktober.

Ja, det blev ju inge uppdaterat varken i Onsdagskväll eller igår!
Men igår var jag inte hemma på hela dagen så!

Åkte in till Bollnäs vid 1, hade möte med min Jobbcoach halv 2, så vi höll på i en timme ungefär, och det var även sista gången! Skönt :p Åkte ut till Forsells o hälsade på pappa o resten av knasbollarna där :p Den nya städpersonalen var även där o kikade lite, dom som tog över mitt jobb :p haha!

Åkte o plockade upp Malin efter ett tag, snackade massa skit o hade oss :) Åkte o träffa Johanna en sväng efter det också, trevligt! Längesen man träffade henne nuu! Inte bra :)
Sen blev det upp till Linn! Mallan följde även med :) Myste på med Alice o Lea, sen skjutsade jag ner Malin igen, å åkte tillbaka till Granberg. Då gick vi till deras nya lägenhet som dom håller på o flyttar in i :) Så myste ner oss i sofforna med en varsin liten flicka o mös :) <3 När grabbarna hade bärt klart åkte dom o hämtade mat så då fick jag min efterlängtade kebabrulle! ;D haha! Blev mer mys efter maten o kikade på tv! Åkte hem strax efter tolv inatt, nöjd som få (:

Får se vad som händer idag, Pecka vela iaf att jag skulle komma o ha "ungkarlskväll" med han o Egget. Lite svårt för mig som är tjej, men man får väl ställa upp för laget liksom ;D Haha. Annars har jag ingen aning om vad som händer, men det är ju helg så någonting blir det nog :)

Imorgon har jag haft gipset i 4 veckor, alltså är det ungefär 3 veckor kvar... Hoppas det går lika fort som dom här veckorna har gjort, ganska less på att vara handikappad nu och behöva ha hjälp med det mesta.. Hua! Tycker inte om!

Slänger upp lite bilder på småhjärtarna när jag ändå håller på :)

        
       Linn & Lea :)             Malin & Alice :)           Jag & Lea :)         



    
 Alice & Lea :)


20 Oktober.

Nu böjar jag bli ganska less på min dator kan ja lova, nu har den verkligen gett upp! :p haha. Kaos!
Händer fortfarande inte så mycket om dagarna, längtar tills jag får ta bort gipset o slippa kryckorna! Iaf nu när det har kommit snö :o Jippie liksom..

Ska iaf försöka få tag på en skiva så jag kan formatera om datorn, Lilla My skulle ju göra det hon också, så kanske kan göra det samtidigt som henne liksom ;) Mitt lilla drygsnöre <3

Jaja, idag är en mycket bra dag annars! Mer om det kommer säkert upp ikväll eller imorgon kan vi hoppas :)
Längtar som en tok framåt eftermiddagen/kvällen iaf <3

Näe, nu ska jag gå å hitta någonting att ta på mig o sedan hoppa ner till soffan o kika på tv :)
Puss!


16 Oktober.

Min dator har ju gett upp som sagt, så kanske blir lite dåligt med uppdatering nu! Sitter iaf vid mammas nu :)

I Torsdags blev det som sagt Gävle, på arbetsintervju :) Gick bra tycker jag! Hannah följde ju även med som sällskap :) När jag var klar med intervjun åkte vi hemåt, svängde in hos mig en sväng, sa hej till pappa på jobbet och sedan hem till henne :p Kom även fram till att vi skulle mysdricka lite på kvällen, så Fredrika hängde även på :) Trevligt trevligt!

Igår piercade jag mig som sagt, igen! Hannah följde även med då :p Thomsson o Fredrika kom o hämtade upp oss igen för dom tog nått varv medans vi var inne på Glizz :) Åkte nått varv med dom igen, så släppte vi av Thomsson o vi andra åkte hem till Fredrika o åt lite, myste o kikade på film hela kvällen! Skönt att ta det lite lungt ibland :) På natten skjutsade hon in oss igen, upp till Granberg där min bil stod. Stod o pratade lite med Hannah så min bil fick värma upp sig lite ;p Sen åkte jag hemåt och sov!

Idag är det Lördag, och har ingen aning om vad som händer! Sånt som märks liksom :) Ingenting planerat iaf!

Näe, nu ska jag ta o hoppa in i duschen tror jag, eller lägga mig i sängen igen, har inte bestämt mig :)
Puss o på återseende!


14 Oktober.

Hade ställt klockan på 12, men vaknade strax efter 10! Kunde inte somna om så hoppade upp då ist. Sitter vid mammas dator nu då min har gett upp.. Väldigt skojigt! Eller inte.. Skulle kunna gå å lägga mig igen, men inte då. Är trött hela tiden, men det kanske beror mycket på att man hoppar på kryckor också, det är ganska anstängande :P

Ska hoppa ner o in i duschen nu o göra mig klar. Ska in till Bollnäs o hämta Hannah sen bär det av till Gävle :) Får se hur det går idag då, hoppas på det bästa :) Resten av dagen är oplanerad, får väl se vad som händer :) Imorgon ska jag dock pierca mig igen, jippe. Vill tatuera mig också, men det får vänta :) Har ju inte så mycket pengar nu när jag är sjukskriven, men som tur är jobbade jag ju lite i september så får ju en liten slant nästa vecka :)

Näe, nu ska jag hoppa ner i duschen!
Puss o på återseende!

12 Oktober.

Ja, mycket bättre blev det ju inte? Haha! Ska försöka..

Det händer inte allt för mycket i livet just nu? Hoppar ju på kryckor så på fronten att hitta på saker är ju väldigt dålig just nu. Blir mest bilåkande!

Igår var jag iaf till Gävle, Thomsson var snäll o följde med :) Skulle på intervju, men det var inställt så blir på Torsdag ist! Trevligt att dom inte kunde säga någonting före.. Fick ju iaf en liten roadtrip :) Efter det åkte vi till Söderhamn o fixade lite på varsit håll. Han på YA o jag på jobbet. (OKQ8) Efter det bestämde vi oss för att åka till Hudik o hälsa på Linn o Tommy :) Fick inte träffa Alice o Lea dock, men dom kommer ju förhoppninsvis hem snart, så då får vi kramas o pussa på dom små flickorna :) Tog väl en 2½ timme innan vi träffade dom så vi hoppade runt på sjukhuset o dryga, tog en varsin rullstol o åkte runt i kulverna o så! När vi träffade Linn o Tommy följde vi med dom o handlade lite, jag o Linn tog en glass o myste :) Trevligt att träffa dom, tycker dom kan komma hem nu!!! :)
Hem till Bollnäs sen, Thomsson hoppade av hemma o jag åkte hem till Sibo! Blev sängen o film då, slocknade innan klockan 11, skönt :)

Idag har det inte alls hänt mycket, legat i sängen och nött Vampire Diaries. Skönt att ta det lite lungt också. Vid 8 kom Fredrika o hämta mig, så åkte vi till Söderhamn o hämtade Mattias som kom med tåget! Upp till OK o handlade lite o prata med moster, sen skjutsade vi hem honom o tog en sväng :) Drygade oss som vanligt! Bra söt min Fru (:

Nu ligger jag i sängen igen, ska knäppa igång Vampire Diaries igen, o försöka sova :) Imorgon ska jag träffa min Jobbcoach, förmodligen sista gången? Höhö (;

Näe, Godnatt nu!
Puss!

En ny start '

Ska försöka sätta igång med bloggningen igen, det har ju varit lite dött här ett tag om man säger så!
Har iaf slängt ihop en ny header - bättre kommer då jag formaterat om datorn o fixat PS.


Har ju även brytit foten, om någon nu har missat det?! Haha.
Skulle ut o roa mig onykter på tranan för första gången sen i Juni, o det slutar med bryten fot.
Är man duktig så är man, kul hade jag iaf ;)

Kvällen började bra;

- -

Röjde på tranan, hade allmänt trevligt med massa gosigt folk!
Dock "stukade" jag ju foten ganska kort efter att vi kom dit,
men med massa alkohol i blodet var ju det fort bortglömt ;)

Dock började Lördagmorgonen med ett besök på Akuten,
då foten gjorde förbannat ont!

-

Under besöket på Akuten visade det sig att ett ben i foten var av,
och resulterade i gips o kryckor i 6-8 veckor. Väldigt trevligt! Inte.. :)
På Lördag har jag gått med gipset i 2 veckor, o har 5 veckor kvar..

Näe, nog om min fot nu! Ska knäppa igång en film o sova några timmar,
för imorgon ska jag träffa min Fru! Jippie :) Puss o Godnatt!

Alice & Lea '

Grattis Linn Östberg & Tommy Oderstad till de vackra flickorna! :) <3
Äntligen är dom här :)

-

Ge upp eller börja om?
- svår fråga..

RSS 2.0