Födelsedag '



Grattis till min älskade Farmor som fyller 80år idag <3


Snö '



Våran husvagn är lite översnöad :p Haha!


21 Februari.

Åh, vad jag hoppas att det blir som jag vill nu, vore så jävla skönt :)
Tur att jag har en söt liten vän som hjälper o stöttar mig också! (:

Idag har jag vart på kalas hos Morbror ute i Mödänge. Ulf som fyllde 60 :) Jag, Mamma, Mattias och Ubbe åkte dit, så var även Ulla, Swempa o Mats där :) Kusinerna o deras barn hade varit där på dagen så hann tyvärr inte träffa dom :( Ska även få ett litet kusinbarn i Augusti :D Woho (:

Imorgon ska jag jobba lite - Forsells :p Tur att det är i Bns så jag kan åka med Pappa (:
Får se vad som händer resten av dagen sedan! Ska försöka träffa Ida iaf, behöver prata av mig med någon som förstår mig! Och det gör verkligen hon :) Var ett tag sedan vi träffades också, så det skulle vara välbehövligt :) Ta en promenad o snacka skit, underbart :)

Jaja, Nu ska jag hoppa i säng. Får se om jag kan somna, har massa tankar i huvudet :) Dock är de mesta posetiva! Skönt det iaf :)

Godnatt o Puss!


-

Ja, då var man hemma från Farmor :) Har precis målat också, gjorde det direkt när jag kom hem så jag hade det gjort :) Hade mycket trevligt hemma hos farmor. Hon hade köpt exotisk planka, så otroligt gott! :D Blev mycket prat o skratt där, som vanligt :) Hon är söt min Farmor o gosh vad jag älskar henne <3

Nu ska jag gå ner o prata lite med mamsen, sedan ska jag åka upp till min bästa Linn! :) Får se vad vi hittar på ikväll :p Blir nog inte så mycket bilåkning, pga vädret :p Inte roligaste vädret att åka bil i direkt :p Får se om det är någon som vill ha skjuts ikväll också :p Det är ju trots allt Lördag! (:

Jaja, uppdat. kanske mer imorgon :)
Puss!


20 Februari.

Jaha, då var det Lördag då :p Igår blev det bilåkning med Linn :) Hämtade upp hennes kompis Johanna från Ljusdal på statoil, så blev det något varv, sen hämta vi upp Hannah när hon slutade jobbade :) Så det blev några varv, träffa trevligt folk o så :) Men det var otroligt dött för att vara en Fredag! Måsta nog bero på vädret :p hehe.

Idag vaknade jag upp, kikade lite på film sen kom Pillan förbi en sväng innan hon började jobba :) Hon skulle jobba på Rehngården, så det passade ju bra att komma förbi på en cigg då :)

Har även slipat o målat muren idag :) Blev nyss klar med målningen. Fast det ska ju målas på mer, men nu måste den ju bara torka :p Jag o Mamma har även bestämt att jag ska måla om toalettdörren, tapetsera om där inne och lite sådant :) Ska nog passa på att måla badrums skåpet när jag ändå håller på, för det är ännu fulare än badrummet! :p Ska även byta golv ute i hallen :p
 Ska även sätta fart att renovera nere :p Snart är hela huset renoverat :) Skönt de o :)

Ska hoppa in i duschen om ett tag, sedan halv 5 ska jag hämta upp broder, för vi ska till Farmor o äta idag med Pappa, Eva, Carina, Helena, Sten och Monica :) Hon fyller 80 på Tisdag, så vi ska fira henne lite idag :)

Imorgon ska jag även bort på kalas, till min Morbror som fyller 60! Ska bli trevligt att träffa släkten på mammas sida en sväng :) Har ju inte träffat alla tsm sedan i sommras på släktträffen :p hehe.

Ikväll blir det nog mys med Malin :) Uppskattat!

Nä, ska sätta lite fart här nu. :)
Puss o på återseende!

    
- Nymålat :)      - Fulaste toalett
                            dörren i stan! :p


19 Februari.

Börjar med att säga Grattis till min älskade vän Erik på 20 års dagen och min "Storebror" Niklas på 24års dagen :)

Nu fick jag ett samtal från Linnsan som precis var klar på jobbet, så ska åka o hämta henne snart :) Skjutsa hem henne så hon får byta om, sedan får hon följa med hit o titta på när jag spacklar murväggen ;) Mycket intressant vill jag mena! :) Höhö.

Näe, nu ska jag ta mig en cigg sedan hämta min bäääästa Linn :)
Puss!


Dagens puss får Fredrika, Linn o Malin :)
Ni är bäst! <3


Over and over '

Life is a climb, but the view is great.

17 Februari.

Ja, inte bättre med uppdatering har det blivit heller.
Bloggtorka som tusan..

Får väl se när den kommer tillbaka, just nu lägger jag allt på is.
Puss!

10 Februari.

Ja, har inte blivit bättre uppdat. under veckan inte :p Dels är Ulla o Swempas dator så himla seg, å jag har inte suttit så himla mycket vid den heller :P

Nu är jag iaf hemma i Bns :p Ska ju upp o jobba på Forsells här imorgon, så åkte hem nu ikväll efter jobbet :) Börjar gå bättre o bättre på jobbet också. Börjat komma in mer o lära mig mer om kassan, posten, svenskaspel o allt det dära :p hehe. Skönt att jobba med moster iaf som lär upp mig :) Men alla är trevliga på OK i Shamn, o jag har ju träffat en HEL DEL av dem förut eftersom moster har jobbat där så himla länge o jag har varit där på praktik när jag var yngre :P hehe.

Idag jobbade jag kväll för första gången :) 13.00 - 21.15 :p Moster skjutsade mig till bussen efteråt, så tog 22.00 bussen till Bollnäs :P Kom hem vid halv 11 kanske. Sedan dess har jag bara setat här :)
Ska hoppa i säng o kika på film nu och sova om ett tag. Upp o jobba kl. 8 imorgon igen :p Fast jobbar ju bara 5 timmar :p Men ändå :) Får se om man hinner träffa Linn eller Hannah imorgon :p Beror på när jag ska åka tillbaka till Shamn så :) Jobbar på OK på fredag, sedan tillbaka till Bns igen på kvällen. :)

Har ingen aning om vad som händer i helgen heller, ganska skönt att inte ha någonting planerat :) Blir väl säkert bilåkning om jag känner mig själv rätt :p Om jag får låna bilen vill säga :)
Ska iaf tillbaka till Shamn på Söndag kväll, jobba sista "upplärningsdagen" på Måndag sedan sover jag hos moster på kvällen, ska till Ina o jobba på Forsells på Tisdag :)

Näe, nu ska jag ge mig.
Puss!

8 Februari.

Har blivit lite dålig uppdatering nu i helgen o så :p

Lördagen spenderades med Linn. Skjutsade folk hela kvällen. Mycket skratt och tårar blev det :p Tur att det var skratt tårar iaf. Jag skratta så mycket så tårarna bara sprutade :p haha! Var hemma runt 6 på morgonen. :)

Söndagen hoppade jag upp ur sängen runt 1 kanske. Klädde på mig o tog bilen upp till Granberg. Skjutsade även Mattias o handlade. :p

Kom hem igen vid kvart i 7, slängde ihop lite grejer sen åkte jag till Söderhamn :) Mamma o Ubbe var självklart med så dom fick hem bilen igen :p Blev tv hela kvällen o somnade runt tolv.
Hoppade upp 6 imorse, då kom Ulla o väckte mig :P Halv 7 gick vi till jobbet, började kvart i :) Så idag har jag gjort min första dag på OKQ8 :) Gick mycket bra :p Har ju vart där på praktik i yngre dar, så jag hittar ju lite iaf :p Hehe. Slutade kvart i 3, så har vart hemma ett tag nu :)

Får se vad som händer idag. Inte allt för mycket eftersom jag inte har någon att hitta på någonting med här eftersom Millapilla är i bns, Billie är i spanien o ja.. :p hehe.

Imorgon börjar vi 10 iaf, så slipper hoppa upp så jävla tidigt :p Skönt :) Tror jag ska lägga mig på soffan o kika lite på tv nu. Är grymt trött o har ont i knäet :p Inte vidare skoj :p hehe. Menmen :)

Jaja, nu orkar jag inte skriva nå mer :)
Puss :)


Saknar redan mina mysisar hemma i Bns <3

Ny header '

Ja, det fick bli en ny header igen :p Den andra slängde jag ihop hos Mattias i paint för jag inte hade nå bättre för mig :) Men nu fick det bli en ny eftersom jag har Photoshop på min dator :p

Nu ska jag gå å ta någonting att äta :)
Adjö!

Humörsvängningar.

Känner mig riktigt less.. Vet dock inte varför eller vad jag är less på ?
Känns bara i kroppen.. Ska knäppa igång en film nu o mysa ner mig i sängen.
Ganska skönt att vara hemma också, men tråkigt.. Jag vill också ha en egen lägenhet!

Tur att jag börjar jobba på Måndag. Äntligen fått ett datum, nu slipper jag gå runt och tänka på när jag ska börja jobba och så. Jobbar hela nästa vecka iaf, så bosätter mig i Söderhamn med favoritmoster o hennes man :) Kommer bli mycket trevligt för det är mina favoritsläktingar (: Kanske elakt o säga så också, men det är ju dom jag har bäst kontakt med. Plus att Ulla har fått in mig på OKQ8 också, så hon får en guldmedalj av mig :D hihi.

Hade mycket mysigt idag på Mary Kay visningen. Ansiktet är len som en babystjärt nu ;D haha! Mallan kunde dock inte vara med, tråkigt :( Men finns ju inte så mycket att göra åt det :) Milla kom iaf, men var tvungen att åka efter halva tiden typ :( Visserligen var det inte så mycket kvar då men ändå :p

Köpte hudvårdsgrejer för 1300:- Fy på mig! Men tror mammsen kommer sno åt sig lite också ibland för det var ju grejerna vi fick prova ikväll jag köpte :) Tyckte att dom var otroligt bra så :)

Näe, nu ska jag hoppa i säng. Känner hur ögonlocken börjar bli tunga.
Har ju en helg framför mig också, vet dock inte vad som kommer hända.
Hoppas på det bästa :))

Puss o Godnatt!


4 Februari.

Igår lekte jag med Malin hela kvällen :) Hon kom hit o umgicks lite, så åkte vi ut en sväng :) Åkte ut till Lenninge o tog en ryk med Fia :) In till stan igen o var in på tranan en sväng också, men blev bara kvar i en kvart kanske :P haha! Åkte ut till Arbrå o hämtade Pillan och släppte av henne på tranan sen blev det max en sväng :) Slutade med Statoil o ryk med Milla o Fia sen skjutsade Malin hem mig för jag var så himla trött :p

Mamma ringde för ett tag sen o körde upp mig ur sängen den elaka tanten! :p hahaha. Ska hem o städa eftersom sotaren har varit där o sprungit med skorna inne, så det är typ jätteskitit inne nu :p Inte så vidare roligt kanske :p Jag ska även baka tills ikväll då det kommer en Mary Kay konsult till mig. Milla o Malin ska även komma o vara med :) Så måste ju ha lite fika, så det får bli kladdkaka. Det går alltid hem ;) Hihi!

Får väl se vad som händer efter det :p Åka tillbaka till lägenheten eller inte, det märker vi :)
Kanske skriver mer ikväll :p
Puss!


Idag har jag vart 20 i en månad o en dag :p hahaha!

Ginger '

Därför är det bra att vara rödhårig:

Syns i en folkmassa.
Kan ha kul utan att bli anklagad för att vara ytlig, billig eller dum.
Kan vara smart utan att bli anklagad för att vara pretentiös.
Får ha ett häftigt humör och avvikande beteende.
Får vara hur knäpp som helst - alla förväntar sig ändå det.
Får vara het på gröten och en kul person i största allmänhet.
Blir betraktad som andlig och skärpt.
Slipper bry sig om att sola - rödhåriga människor får vara bleka.




Ny huvudbonad ?

  
Bella o Simon's söta kattunge Cassandra var nog lite rädd för Brutus (hunden)
så hon klättarade upp på mitt huvud :p haha! Sötast ever :)


2 Februari.

Lika dålig på att blogga fortfarande! :p hehehe.

Lördagen var en mycket lyckad kväll iaf! Var på tranan med Frida o Erica. Grymt jävla roligt hade vi det :) Träffade en massa mysigt folk! Kvällen slutades med bilåkning. Släppte av Erica, Frida o Bäsen efter vi hade vart på max så jag o Thomsson åkte runt runt. Jag lyckades självklart somna :) Höhö.. Alkoholens fel ;p Kom hem vid 5 halv 6 eller nått sånt. Då somnade jag så fort jag la mig i sängen tror jag :)

Söndagen hoppade vi upp o hämtade Bäsen, Frida o Erica så följde vi med ut till Dollar :) Bytte bil också, eftersom Thomsson körde Bäsens o min(mammas) stod på Hedhamre :p Åkte upp till Granberg en sväng, sen hämtade vi mamma så hon köpte mat på HG. Vi sprang in på kvantum o handlade lite så skjutsade mor oss till lägenheten igen. Jag lagade mat o thomsson nördade vid datorn. Sen blev det film hela kvällen typ. Runt kvart över 12 dök Linn, Odde o Mjukis upp :) Jag hjälpte Linn att färga håret o grabbarna satt o kikade på blocket o spelade GH :p
Dom drog igen vid typ halv 2 kanske. Så vi knäppte igång Ronny o Ragge avsnitten men jag somnade rätt så fort :)

Igår var jag duktig o städade Mattias lägenhet när Thomsson hade åkt hem :p Tog ett bad gjorde jag också, grymt skönt! :) På kvällskvisten kom Thomsson tillbaka, så kom även Hannah o Jessi över :) Myspys (: Jessi drog efter ett tag, senare drog även Thomsson. Hannah o jag la oss o kikade på film då men hann inte kika klart på hela för mamma kom o hämtade mig. Sov hemma inatt för jag var upp o jobbade i Söderhamn idag :p Närmare till bussen om jag sover hemma ;) hihi.

Kändes lite konsigt att sova hemma när jag sovit i lägenheten sen i Fredags :p Men det gick bra :p Somnade rätt så fort också :) Upp o jobbade idag :p Gick bra som vanligt, men jag mådde så himla dåligt så jag hade bara lust att åka hem hela tiden. Tror jag börjar bli riktigt sjuk :( Inte så skoj!

Tog 12.55 bussen hem till Bollnäs. Hann inte vara hemma så länge. Åkte o köpte en kebabrulle åt Thomsson o lämnade den ute vid typ Lenninge för han var där o plogade :p Gud så snäll jag är! :p Stod o snackade medans han käkade, o Sassa sprang runt som en liten galning o luktade överallt o försökte få tag på Thomssons kebab! :P haha! Busan :)

Nu är jag hemma igen iaf, får se vad som händer nu. Ska försöka pilla ihop Millas header, så det blir gjort någongång ;) haha! :p Ikväll får vi väl se vad som händer. Ska nog tillbaka till lägenheten iaf, ska köpa lite mat dit också så man överlever :)

Nu blev det ganska långt, men det får ni leva med :)
Puss så länge!


RSS 2.0