23 Februari.

Dåligt med uppdatering här nu, men i don't give a fuck :) Händer ändå ingenting intressant i mitt liv som jag vill dela med mig av, så that's it :)

Idag fyller iaf Farmor år, så ska in till henne o fika när pappa slutar jobba :) Så ska väl typ sätta fart nu, hoppa in i duschen o göra mig klar typ :) Var ute på promenad idag också, och igår för den delen! Tar med Sassa och går till Herrgårn och vänder, lagom promenad för min fot. Vågar inte puscha den för mycket, och än sålänge har jag inte fått/haft ont när jag har kommit hem så det är underbart skönt! Blir den svängen varje dag, dels för mig själv o för lilla lopphögen vi har här hemma :)

Nä, dags att inta duschen!


Visa ditt intresse, innan du förlorar mitt!

14 Februari.

Ja, som tur var slutade det ju snöa i Fredags, plogbilen kom och skottade bort all snö och jag kunde ta mig till jobbet! :) Jobbade med Andreas, då de andra skulle ut och äta. Huvudvärken vela inte försvinna, så det var skönt att jag bara jobbade i 5 timmar iaf. Hem efter jobbet, spelade kort med Mamma o Ubbe, sen blev det sängen tidigt.

Vaknade rätt så tidigt på Lördagen, Linda hade skickat och fråga om jag vela ta hennes pass på macken, så var snäll och gjorde det trots huvudvärken! Den släppte lite under kvällen och vissa gånger var den borta helt :) Så efter jobbet blev det hem direkt, bytte om, spelade två partier Chicago med M&U, sen kom Thomsson o hämtade mig :) Han var snäll o skjutsade in mig till Hannah. :) Blev lite alkohol o massa skitsnack hemma hos henne, telefonprat som slutade med att jag la på! ( förlåt hjärtat! (; ) Tokigt var det iaf, som alltid med mig o Hannah :p

Söndagen spenderades i Hannahs säng första delen av dagen sen kom Mamma o Ubbe o hämta mig, åkte in på Hambogrillen o hämtade pizza, själv höll jag på o dö när jag kände pizzalukten och kunde inte äta förens 9 på kvällen! Hahah! Fyfan hur jag mådde. Ska inte dricka på tom mage igen, uffa! Käkade lunch på jobbet runt 3, en hamburgare sen ingenting mer och drack vin o grogg hos Hannah - Slutade inte bra! :D Men är man dum så är man ;)

Idag mår jag betydligt bättre iaf, fast även denna dag har spenderats i sängen :) M&U är hemma o är sjuk, så jag har liksom gömt mig inne på mitt rum så dom inte ska smitta mig :) Möblerade om på kvällskvisten, hade så tråkigt så det fick bli så. Inte så stor skillnad då jag inte kan göra som jag vill på mitt rum för det är så dåligt med utrymme, men mysigt blev det iaf :) 

Alla hjärtansdag är det idag också, inte för att jag bryr mig så mycket om sånt men :) Kanske roligare om man skulle ha en pojk då, men vad är det till för nytta då :) Haha!

Nä, nu ska jag krypa ner och kika på en film! Hoppas på lite finare väder imorgon, då blir det promenad. Saknar att ta långpromenader, men nu tänker jag trotsa min skitfot och börja ta långpromenader, underbart ju!
Puss o Godnatt!


Snökaos '

Vilket jävla snökaos det är!
Drivorna på våran gård är högre än vad jag är! x)
Hoppas det lugnar ner sig framåt 2-3 då jag ska åka till jobbet.


10 Februari.

Nu börjar huvudvärken krypa fram igen - som vanligt!
Tror inte jag har varit fri huvudvärken en dag sen krocken, jävligt irriterande!
Får se hur det kommer att gå och jobba imorgon, då jag oftast blir
snurrig när jag håller igång och så. Ska ladda upp med huvudvärkstabletter
och hålla tummarna på att jag kan få slippa det en kväll iaf!

Annars har dagen varit lugn, Hannah o Dahlström kom hit på kaffe o fika :) Skönt att få lite sällskap här ute i skogen, händer ju inte allt för ofta. Snackade lite skit, kikade på datorn o hade allmänt trevligt, så det tackar jag för! :) Dom var kvar i nån timme, så när dom åkte gick jag o Sassa ut och skottade lite. Tog dock bara halva gården för min rygg sa ifrån. Så in o la mig i sängen då och har sen spenderat hela kvällen här. Har inte sovit något iaf, så hoppas att jag somnar om jag knäpper igång en film. Brukar oftast göra det om jag har sett filmen många gånger, så det är ganska skönt :)

Jobb imorgon, äntligen! Dock är det bara 16-21.15 men det är någonting iaf :) Komma igång lite. Less på att ha varit sjukskriven o sånt. Dom fick ju även reda på krocken så har inte blivit nå jobb efter den heller. Dom var lite oroliga att jag inte skulle jobba imorgon, vilka söthögar jag har som arbetskamrater! :) Världens bästa! Vet dock inte vem jag jobbar med imorgon, men det märks :) Jag trivs ju med alla på jobbet, så det ska inte bli några problem! (:

Nu ska jag stänga ner här iaf och försöka sova lite! :)
Puss!

9 Februari.

Ja, kanske ska uppdatera om vad som har hänt dom senaste dagarna då :)

Igår var det hyffsat lungt på dagen. Tog bussen in halv 4 och gick upp till Linn :) Följde med dom till Freluga där dom hade hittat ett hus, men han som ägde det hade ingen av telefonerna påslagna så vi åkte o kikade vart huset låg iaf :) Linn bjöd även på mat, fick äta upp Tacotårtan som hon hade gjort på Fredagen, Grymt god! :)
Blev lungt sedan, Ubbe kom o hämta mig vid 9, åkte o köpte en Ben&Jerry's då så for vi hem.
La mig och kika på film då, slocknade ganska fort.

Klockan ringde halv 9 imorse, låg och drog mig till 9. Tog 10 bussen in till stan. Jessie ringde när ja satt på bussen så prata med henne hela vägen in till stan. Lite roligt att det går nästan lika fort att åka buss från Kilafors till Bollnäs som det tar att gå från Granberg och ner på stan :p Haha! Svängde in på AF och lämna lite papper sen gick jag o satte mig hos frisören och väntade på Jessie medans hon färgade håret :) Mamma skjutsade upp oss Granberg efter det så gick jag in till Linn en stund :) Då var även Jossan o Vevve där :) Trevligt! :)
När Linn o Vevve skulle ut och gå gick jag över till Hannah då jag hade ont i foten o hade helt fel skor att gå i, visserligen var det Ugg'sen men dom är inte så bra att gå långt i för min fot. Då ska jag ha riktiga skor om jag ska gå långt :) Spenderade lite tid med Hannah sedan kom Mamma o Ubbe och hämtade mig. Åkte mot Kilafors då, in på plåtverkstan och kika på volvon o prata med dom där. Har inget minne av att dörren var så intryckt! :o Vela nog inte inse det eller kolla inte så noga direkt efter krocken. Så nu ska dom kika hur mycket det ska gå på för att få bilen rullandes så får vi se hur vi gör med det, om vi skrotar den eller inte. Min lilla volvo! Hem sen, sen har jag sovit iprincip hela kvällen. Har sån huvudvärk så jag tror jag smäller av snart. Riktigt jobbigt!

Nu ska jag iaf krypa ner igen. Käkar lite glass nu så ska knäppa igång en film och fortsätta sova. Känner mig fortfarande trött även fast jag har sovit så mycket, men det tar på en att ha ont i huvudet. Ryggen är väl inte min bästavän för tillfället heller, men det är inte ofta vi är sams inte! :)

Nej, nu ska jag äta upp min glass innan den smälter!
Puss!



Älskade Lea myste i mitt knä igår :) <3


-
Lite bättre bilder på Volvon.

7 Februari.

En vecka har gått.. Jag saknar min bebis!

och det snurrar fortfarande i mitt huvud,
kommer oftast framåt kvällen så orkar nästan
inte hålla mig vaken eller göra någonting.
Ganska less, Ja..

6 Februari.

Orkar inte ens uppdatera, jag njuter bara av tillvaron!

Med dig vid min sida mår jag som bäst.

You're the one '

Your hazel green tint eyes watching every move I make.
And that feeling of doubt, it's erased.
I'll never feel alone again with you by my side.
You're the one, and in you I confide.

3 Februari.

Ja gårdagen var lungt till att börja med. Vaknde 7!!! Men somnade om nån sväng medans jag kikade på film, så mycket filmkikade blev det ju inte :) Haha! Klev upp riktigt vid 11, städade ihop på rummet, slängde i en maskin tvätt och tänkte lägga mig i soffan, men gick ut med Sassa en sväng. Då var det så otroligt härligt väder så jag stannade ute en stund :) Gick in och hämtade Sassas sele och koppel, så tog jag sparken och vi drog iväg :) Dock hade jag Sassa löst, skönt så man slipper hålla både henne och sparken :P Tänkte bara hämta posten men den hade inte kommit, så vi drog iväg till badplatsen. Skönt för henne att få springa av sig lite för hon sprang som en galning kan ja lova! :) Hem sen igen, och då la jag mig i soffan!

Kvällen spenderades i Bollnäs. Fick ta toyotan in, upp till Jessie och Hannah, pratade, spelade kort och mös på. Skönt att vi har löst det och kan umgås alla 3, jag tycker om er så förbaskat mycket! :)
Upp till Linn en sväng efter att vi gick från Jessie, var där uppe och mös med dom en stund sen när dom hade lagt flickorna hämtade jag upp Hannah en sväng igen och ner på statoil. Hade så tråkigt så vi kom på att vi skulle åka ner på tranan och kika en sväng :) Blev lite dans också, fast det var inte så bra för min rygg o mitt huvud tror jag. Kändes nästan som att jag har påverkad när jag gick ut därifrån :p haha! Skjutsade hem Hannah sedan och jag drog mig hemåt för jag var så slut.

Så hem och la mig, kikade på film men slocknade ganska fort.

Nu är jag vaken igen, idag har jag iaf sovit lite längre än valigt men skönt det o :)
Ska gå ut med Sassa en sväng, får se om det kanske blir en tur med sparken idag också, men det är ju inte alls lika fint väder idag som det var igår. Tyvärr :)

Kanske uppdaterar en sväng senare, sånt som märks :)
Puss o nyp i skinkan!

Varje saga har sitt slut, men varje slut har en ny början '

Dom säger att Kärlek över vinner allt -
äkta vänskap övervinner allt!

 

Osams kan alla vara, men du och jag har en för stor vänskap för att kasta den i sjön,
du betyder för mycket för mig för att jag ska låta dig gå. 5 års vänskap - fler ska det bli.

Det är skönt med oss på ett sett, spelar ingen roll om vi bråkar och blir osams,
tillslut fattar vi att det bara är onödigt och blir sams. Man mår bara dåligt över att
bråka med sina vänner, och då finns dom inte där när man väl behöver dom.

Efter gårdagens 3 timmars samtal mår jag bättre än jag gjort på länge, även efter att ha
umgåtts nån timme på kvällen. Vi har för stark vänskap för att låta en sånhär
liten skitsak förstöra - och jag är glad att vi har rett ut det. Du är ju mitt lilla pucko!

Du o jag Hans, du o ja ;) Snurrisnurr!


1 Februari.

Jahapp, då var det en ny månad igen då! Sjukt vad fort det går.. Snart är det vår o sommar, nice :D

Dagen har spenderats i sängen, sovit fram o tillbaka, men är fortfarande sjukt trött..
Åkte in till Bollnäs och spenderade lite tid med Linn o Tommy, pussades även på mina favoritflickor <3 :) Ubbe skulle träna så jag passade på att åka med in då. Fortfarande lite läskigt att åka i korsningen jag krockade i, men det släpper väl så småningom :)

Var in på OK o köpte Alvedon o choklad innan vi åkte hem, hade slut på alvedon hemma då jag tog sista idag så kändes att vi behövde köpa nya eftersom det går åt lite nu när jag har så ont.

Nu ska jag iaf knäppa igång en film och lägga mig, huvudet o nacken tar död på mig snart.
Puss o Godnatt!

RSS 2.0