Tänk om '

Tänk om är två ord som ekar i mitt huvud just nu, det har det gjort sen jag kom hem.
Efter en sånhär grej börjar man verkligen tänka, hur man hade kunnat hindra det,
om man agera annorlunda. Men gjort är gjort och det var tur att det inte blev värre!

Nu ska jag försöka få mig lite sömn, ryggen och nacken gör ont om jag både
ligger och sitter, men dock inte när jag står. Fick nog en rejäl smäll när jag krockade,
plus att det blir ju värre när man slappnar av, kommer hem och fattar vad som har hänt.
Dock har jag inte riktigt gjort än, känns som att volvon står nedanför mitt fönster som den
har gjort de senaste månaderna. Att jag bara kan gå ut och ta den, åka in till Bollnäs
eller någon annanstans, precis som vanligt..

Dock står den på en bilverkstad i Kilafors, lite roligt att den hamnade här ute faktiskt.
Trodde den skulle hamna på Volvo inne i Bollnäs, men det var tydligen bara här i
Kilafors dom fixade plåtskador eller vad mamma sa, skumt iaf. Men min bebis är ju nära :) hihi.


Vill iaf tacka alla som visar att dom bryr sig och frågar hur det är med en,
stort Tack till Linn som kom direkt när jag ringde och berättade,
o Thomsson som skjutsade upp mig på sjukhuset.
Ni är bäst <3

31 Januari.

Ja den här dagen började inte som jag hade tänkt direkt! Jag o Linn tänkte ta med tvillingarna och åka upp till Järvsö för att överraska hennes mamma, men kom inte mycket längre än till esras korsningen. Pang sa det så var man utan bil! Gick hyffsat bra iaf, men bärgarn fick komma och hämta bilen. Han jag krockade med klarade sig också ganska bra, hans front var intryckt men han kunde iaf köra iväg sin bil till hans föräldrar. Jag var iaf själv, tur att jag inte hade hunnit plocka upp Linn o flickorna!

Ont i ryggen och nacken har jag, men sånt får man ju räkna med. Börjar bli blå på armen också, slog i den i dörren när det smällde, men annars är det okej. Chocken har nog inte riktigt släppt än även fast det var några timmar sedan det hände. Har iaf varit upp på sjukhuset och träffat en läkare så det är dokumenterat att jag har ont i ryggen och sådär ifall det skulle bli värre.

Nu ska jag ta mig en alvedon sen lägga mig och kika på film, huvudvärken börjar krypa fram också.
Puss!




(Linn som har knäppt bilderna)

När ska det vända? '

Vila i Frid Jocke!
Alla tankar till familj och vänner.


Det är sjukt att sånt här får hända, att folk inte öppnar ögonen
och ser hur mycket det egentligen förstör - först Mimmi och nu Jocke.

Dock så kände jag varken Mimmi eller Jocke sådär jättebra, men jag
vet vilka dom är, mycket från högstadiet men sedan efter också.
Man har ju pratat, hejat och sådär.

Men varje gång någonting sånthär händer hugger det i hjärtat,
för inte allt för längesedan var en nära till mig, nära att stryka med,
pga av överdos, och det var de jobbigaste dagarna i hela mitt liv
när han låg på sjukhuset - och vi visste inte hur det skulle gå.
Men han klarade sig som tur var, och det är jag tacksam över!

Folk borde inse vid det här laget att det är farligt med droger,
man förstör inte bara för sig själv, utan för folk runt omkring också.
Vissa klarar sig i många år utan att det händer någonting,
vissa klarar sig inte. Men dom borde vakna upp i vilket fall och inse
vad det är för skit dom håller på med. Det borde inte få hända igen.
Allt för många människor runt omkring får lida när det väl händer.

30 Januari.

Ja, igår blev det inte så lungt som jag hade tänkt mig! Skjutsade ner Malin o Johanna till Tuppz, så efter det ringde Pillan och fråga om jag kunde skjutsa dom till Söderhamn, men sedan ångrade dom sig och vela åka till Ljusdal, så det var bara att sätta sig o köra dom upp till Ljusdal :p Hemvägen var grymt tråkig, då jag åkte ensam tillbaka! Mötte upp Fredrika på statoil en sväng när jag kom tillbaka, sedan upp till Linn med mat till henne och prata lite då hon hade lite att prata om (: Åkte sedan ner till Max och hämtade upp Malin så tog vi några varv :) Skjutsade Emil o Per till Växbo, sedan Per o Eva till Trolldalen sen åkte vi tillbaka till Bollnäs! Åkte hemåt efter det, trött som en liten gris var jag. Men såfort jag la mig i sängen blev jag pigg igen :P Drygt som fan!

Legat i sängen hela dagen idag! Farmor ringde vid halv 4 och fråga om jag vela komma o äta mat med dom, så självklart gjorde jag det :D Tänkte hinna tvätta bilen innan jag åkte till Farmor men det var sån kö till biltvätten så gjorde det efter jag varit hos Farmor ist :) Hon bjöd på Revbenspjäll o potatisgratäng, sedan blåbär o hallonpaj till  efterrätt :) Mums! Helena var även hemma från Uppsala så vi var nästan hela familjen Östansjö , förutom brorsan då som är i Boden :p och så självklart Eva :D Mycket mysig Söndag <3

Påvägen hem körde Thomsson om mig (han tyckte jag var lite seg) så mötte upp honom i Kilafors o tog en cigg :) Sen hem till sängen o här sitter jag nu! :) Ska lägga mig och kika antingen på Vampire Diaries eller en film, har inte riktigt bestämt mig än :P haha.

Nu ska jag iaf ge mig :)
Puss!

29 Januari.

Känns som att mer än halva Bollnäs ska dricka ikväll? Inte så konstigt med tanke på att Hardcore superstar spelar på Tuppz. Själv känner jag att det inte är värt att lägga pengar på då jag typ tycker om 2 låtar med dom, så jag tänker vara nykter :) Vilket dock inte är så ovanligt nuförtiden, folk blir mer chockade om jag ska dricka :P Haha!

Igår blev det iaf en toppen kväll med Pia! Bestämde oss för att käka på HG och tur var väl det när dom åt äcklig mat här hemma ;) Sen upp till henne o kikade på senaste avsnittet av Vampire Diaries :) Nu längtar jag tills de andra avsnitten kommer ut, dock är det typ en vecka imellan alla men :p Sen kikade vi på film o hade oss, inte skrattat så mycket på länge tror ja. Fick nog några magrutor efter kvällen var slut!

Åkte från Pia vid halv 1 kanske, ner på Statoil och träffa Malin, Linn, Ida o Alex! Malin o Ida tog en sväng med mig runt stan och kikade lite. Mötte upp Fredrika o Emil efter det och snackade lite skit :)
Åkte hemåt vid 2 typ, slängde mig i sängen då och somnade ganska direkt.

Tog en riktig sovmorgon idag, dvs att jag fortfarande inte har klivit upp ur sängen :) Har varit ner o ätit frukost och snackat lite skit med knasbollarna nere, men sen upp till sängen igen. Film o sova, underbart :)
Kanske ska ta o hoppa upp och göra lite nytta nu, men vet inte om jag orkar än. Hungrig är jag också :)

Ikväll blir det lungt som jag redan har nämn, ska nog skjutsa Malin o gänget till Tuppz iaf, sen får vi se om jag spenderar kvällen med Linn. Tommy skulle tydligen också ut och festa så det blir kanske en lugn kväll med Linn då :)

Nu orkar jag inte skriva nå mer faktiskt,
Puss!


För varje dag som går, saknar jag dig mer och mer.

28 Januari.

Idag är det Fredag, underbart skönt :D Även fast jag är ledig hela veckorna så är det alltid skönt när det blir helg. Det händer ju lite mer o så är folk lediga så man hinner träffa en massa söta människor :)

Igår fick jag mig en liten sovmorgon, vaknade ändå runt 11, så ringde Försäkringskassan o skällde lite på dom, sedan åkte jag in till Linn :) Vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad ner till stan så vi lämnade bilen på Granberg :) Var in på kiosken o köpte lite fikabröd sedan promenerade vi ner till Louise o fikade lite där :) Blev en sväng på stan sedan innan vi tog bussen upp till Granberg. Lite lata kanske, men min fot tyckte inte om promenaden ner så jag vela inte plåga den nå mer, kände att det räckte med promenaden ner till stan!

Åkte sedan hemåt, tog EN TIMME att komma hem! Bommarna vid wik vela aldrig gå upp, så stod och väntade i 40 min innan bommarna gick upp. Kunde inte vända o åka genom stan heller då jag stod mittemellan en massa bilar som stod på kö, så det var ganska surt. Väl hemma slängde jag i mig lite mat o sedan la jag mig o sängen o kikade på Vampire Diaries hela kvällen :) Skönt!

Vaknade runt 12 idag, då hade Linn ringt 8 gånger o skickat 2 sms :p Går inte så bra att väcka mig då jag har på ljudlöst och utan vibration ;) När jag hade vaknat tog det inte lång tid innan Ulla o Swempa kom hit :) Dom skulle egentligen komma imorgon, men dom kom idag ist :) Malin kom även hit en sväng, själv har jag städat ihop lite och fixat med några kort jag skickade efter :)

Nu har jag iaf duschat o gjort mig klar. Ska strax åka in mot Bollnäs! Blir pizza o mys med Pia ikväll :) Nya avsnittet av Vampire Diaries hade kommit ut inatt, så vi ska kika på det :D Resten av kvällen är oplanerad, får se vad som händer rättare sagt! :))

Nä, nu har jag inte tid här längre!
Puss!


It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark


26 Januari.

Klev upp i bra tid idag, 9 var jag uppe och skuttade rättare sagt! Målade naglarna o städa ihop lite i lägenheten i väntan att Linn skulle höra av sig! Så när hon gjorde det gick jag ut till bilen o åkte upp till henne! Tog Lea då och matade o klädde på henne då Linn hade fullt upp med att klä Alice o sig själv :) Åkte ner på stan efter det, mötte upp Nathalie, Monali och Elias för lite fika på krokanen :) Efter det gick vi på stan en sväng, in på deichmann - dit vi inte skulle ha gått! Slutade med att jag o Linn köpte ett par varsina skor. Likadana, men vafan gör det ;) OCH JAG KAN GÅ I KLACKSKOR IGEEEN! Eller ha, hyffsat iaf! Haha. Foten är fortfarande svullen o det gör lite ont, men inte alls lika farligt som förut :) Har längtat efter den här dagen sen jag bröt foten, Haha! ;) 









Linns bild! :)


Åkte upp till Linn efter det igen o så kom Lillemor, Linns mamma :) Malin kom även förbi så blev det lite skipbo :) Sedan ner till Såfin då Linn hade vunnit ett presentkort där, så hon shoppade loss ;) Upp till Granberg igen o började laga lite mat. Vi gjorde min Tacogratäng som är så förbannat god :D

Åkte hem vid kvart över 7 kanske, eller, var ner o solade i 20 min innan jag åkte hem :) Skönt som tusan!
Nu är jag hemma i Sibo igen för första gången på över en vecka typ, ganska skönt o :) Nu ska jag iaf knäppa igång en film då min huvudvärk har kommit tillbaka o jag är trött som en gris!
Upp i tid imorgon o ringa den där jävla försäkringskassan som driver mig till vansinne snart! Sen förmodligen in till Bollnäs o ta en promenad med Linn :) Hoppas på fint väder så man kan vara ute!

Nä, ger mig nu tror jag!
Puss! :)


Ibland måste man stanna upp, för att minnas vart man är på väg.

Babyboom '

Lea, Theodor & Alice :)


Lea o Alice är 3 veckor äldre än Theodor, men han är större :)
Goklumpen :D

25 Januari.

Ja, uppdateringen suger, jag vet! Louise har skällt på mig idag, så ska försöka bättra mig lite ;) Haha!

Helgen har varit lugn iaf, skönt de.

I Fredags klev jag upp i tid o åkte ner på stan med Johanna :) Jag var in på AF, så var vi iväg på jysk en sväng, o sedan till Mobackes :) Åkte hem vid tolv o la mig på soffan. Hade ont i nacken, huvudet och hela ansiktet typ.. Åkte o hämtade Erik vid 3 när han slutade så skulle han kika på min dator. Själv dog jag i soffan en stund o sedan i sängen. Blev jättedålig med feber o så.. Men det var nog för att jag fick en lite allergichock efter jag var inne på Mobackes. Jag tål nämligen inte gösslet dom har i blommjorden (ja, jag vet att jag är konstig, men så ligger det till!) Haha! Åkte in till Bollnäs sen, hämtade Amanda i Glössbo o hem till Emilia där dom var o drack vin :) Trevligt! Sen blev det bilåkning resten av kvällen. Åkte hem redan kvart över 2, var fortfarande lite dålig så kände att sängen lockade mer än att vara ute.

Lördagen var också lugn. Var i lägenheten hela dagen, låg i soffan större delen av tiden. Runt 9 plockade jag upp Malin så åkte vi till Sibo så jag fick hämta lite kläder o slänga i mig lite mat. In till Bollnäs sen o vidare till Sjörgrå där vi var 3 st bilar som skulle hämta folk! Fredrika o gänget festade :) In med dom, sedan upp till Linn o tog en cigg, sen ner på stan igen! Skjutsade hem gänget efter dom varit på tranan o så, Skrattade helt seriöst hela vägen från Bollnäs till Sjörgrå, jävla skjuka människor! Gosh vad jag tycker om er ;D Haha! Träffade Malin o Ida på Statoil en sväng när jag kom tillbaka, sedan till Kilafors o hämta mysen så åkte vi till Bollnäs igen o sov :)

Söndagen var också extremt lugn. Låg kvar i sängen tills mysen åkte hem, så åkte jag upp till Linn o myste på :) Jessie kom en sväng o sedan kom även Louise :) Kom överens om att jag skulle sova hos henne då Robin jobbade natt, så självklart ställde jag upp på det :D Satt o pratade i några timmar innan vi tog oss i kragen o gick o la oss :) Skönt att prata av sig lite, tack för det gumman :) <3

Idag,
klev jag upp med Louise som skulle iväg till Folkhögskolan. Jag åkte tillbaka till lägenheten o tänkte kika på en film innan det var dags att åka upp till Linn. Självklart somnade jag o vaknade när filmen var slut! Haha! Åkte på OK o tankade, blev kvar där i typ 45 o pratade med Maria :) Blir alltid kvar där o pratar när Maria jobbar :p Trevligt det :) Åkte ut till Sibo efter det o släppte ut Sassa, sen tillbaka in till Bollnäs o upp till Linn. Resten av kvällen har spenderats där, lika mysigt som vanligt :)

Nu är jag iaf tillbaka i lägenheten igen. Ska lägga mig o kika på film alldeles strax, upp imorgon igen o iväg en sväng med Linn :) Sen blir det nog mys där hela dagen igen :) Åker nog hem till Sibo imorgon igen, saknar lite att vara hemma! Sjukt ändå :p haha!

Näe, nu ska jag verkligen avrunda här, blev väldigt långt inlägg nu.
Ska bli bättre på att uppdatera så slipper det bli så långa inlägg ;)
PUSS!


Mitt lyckopiller<3

18 Januari.

Man blir bra lycklig när Mamma ringer o frågar vart jag har fått pengar ifrån. Vadå tänkte jag, jag har ju bara 50 kr på kortet? Gick in på internetbanken o kikade, då hade jag visst 3000:- på kontot. Whaat? Förmodligen är det från försäkringskassan, men jag klagar inte :D Satt ju verkligen inte fel med lite pengar nu då jag är helt pank! :) Dock gick en stor del av summan till räkningar som har legat o väntat på att bli betalda, men nu har jag ju dom ur världen o lönen kommer ju snart :) Extra skönt nu när jag inte får så mycket i lön då jag nästan inte jobbade nå i December :) Bara dator räkningen kvar nu, o det är typ 3-4 månader kvar på den så är den helt betald :) Underbart!

Idag har det inte hänt mycket alls, har legat i sängen hela dagen. Tänkte slänga mig i duschen nu och göra lite människa av mig själv. Får se vad som händer ikväll. Erik fråga om jag skulle på Bandy, men eftersom att jag inte trodde att jag hade nå pengar så skulle det inte bli så, men nu får vi väl se om jag åker in o kikar när jag fått pengar :) Skulle vara roligt! Bara för det förlorar dom väl för att jag är o kikar ;) Peppar peppar! Haha.

Näe, nu väntar en skön dusch,
Puss!

Spådd '

Idag var jag iväg och fick min födelsedagspresent :) Var till en kvinna i Kilafors som är medialisk och som spår folk.

Dock så tänker jag inte skriva ut allt hon sa här, försöker komma ihåg själv! Haha :p Vissa grejer hon sa stämde in otroligt bra så det var häftigt :)

Jag hann bara komma in i rummet, sätta mig ner, så sa hon att hon hade en hälsning från andra sidan.
Hon förklarade att det var en man som inte så gammal när han gick bort, var väldigt musikalisk och arbetade mycket med händerna och han var snäll och glad dock väldigt bestämd. Men hon visste inte riktigt om det var släkt eller inte, men han hade koppling till mig.
Det var då min Farfar som visade sig, han dog när jag bara var 3 månader, så jag lärde aldrig känna honom. Han var då 71år gammal, dog av en hjärtattack. Men han var målare och spelade ståbas i ett band, så det prickade hon in otroligt bra!

Har alltid vetat att Farfar är med mig, då pappa spådde sig när jag var liten. Men det var skönt att få bekräftat att han är med och vakar över mig. Hon berättade även att han var väldigt stolt över mig och tycker att jag ska börja prata mer med honom och fråga om råd.

Hon frågade även om jag var medialisk av mig - så jag berättade att jag hör och känner saker väldigt ofta, ser ibland. Då hon se på mig att jag har en medialisk förmåga, men jag har varit skrämd av det så jag har inte kunnat "använda" den. Dock så skulle det försvinna o jag skulle arbeta med det när jag blir äldre. Ganska coolt :)

Hon pratade även om barn, att jag hade en längtan efter barn, men jag sa att jag ska vänta i några år, dock har jag barn runt omkring mig eftersom att många av mina närmsta vänner har fått/ska få barn så jag behöver inga än :) Det tyckte även Farfar lät som en bra idé, han tyckte också att jag skulle vänta! :p haha.

Att jag skulle börja plugga prata hon även om. Jag är väldigt kreativ med händerna såg hon, (då jag skriver väldig mycket - hemma) och så såg hon barn. Så jag får väl sätta mig ner o fundera på vad jag vill bli kanske :p

Allt behöver ju inte inträffa som hon pratar om, men det är lite roligt att få reda på vad hon ser i min framtid iaf. Den såg väldigt ljus ut, med jobb, familj, hus o hela faderittan :p Haha!

En sak som var lite häftigt var att hon frågade om jag hade problem med ryggen - och det har jag, korsryggen är typ halft paj på mig känns det som - så det är mycket det som håller mig tillbaka på jobbfronten. Kan inte söka vad somhelst och jobba inom vadsomhelst pga av min rygg, dock att jag väldigt gärna vill prova på mycket och inte tänker på hur det går med ryggen. Så det skulle jag också tänka på!

När hon började bli klar sa hon att Farfar hade en kvinna med sig, som hade någon koppling till han, dock lever ju fortfarande min Farmor, så jag kom och tänka på Farmors syster som gick bort hösten 07 - Hon tyckte väldigt mycket om både mig och Mattias, pratade mycket om oss när hon levde och blev alltid glad när man kom o hälsade på. Jag har både en lerduva och en ljuslykta som är efter henne inne på mitt rum, så jag är ganska säker på att det var Linnéa som kom med Farfar! :)

Nu blev det här ganska långt, hade kunnat blivit längre, men det räcker nog nu :)
Fick iaf veta det jag vela - att Farfar alltid är med mig och finns vid min sida, det räcker för mig <3

Puss!

Dop dag!

Idag har det varit Dop för Alice o Lea i Järvsö :) Så grymt fin kyrka allså! :) Dopet var jättefint, var nästan påväg att fälla en tår, blödig som man är ;) Tyvärr så var jag ju smart o glömde kameran i Sibo, men det var några som knäppte kort så kanske kan sno ett kort här o där ;) Haha. Fika efteråt med alla folken :) Blev kvar i nästan 3 timmar innan vi rörde oss hemåt igen! Var iaf bättre väglag på vägen hem än upp, då var det blankis genom hela Växsjö/Lottefors o sen när man kom in i Järvsö, skitjobbigt - men det gick gallant ändå :)

När vi kom till Bollnäs åkte jag o Malin direkt till Johanna o Simon och spelade ett parti Skipbo. Gick piss för mig idag ;) Haha! Men kul ändå ju :D Efter det åkte vi till Kvantum o köpte lite gotta. Chips o bröd, Haha! Sover i Mattias lägenhet så kände att jag behövde ju lite bröd så jag har nå frukost imorgon :)

Imorgon blir det en spännande dag! Ska iväg o "få" min present av Mamma o Ubbe :) Få å få lät ju lite konstigt, men har beställt tid så imorgon klockan 11 blir det av :) Jippie! Avslöjar imorgon vad det är - då kommer det förmodligen ett inlägg om de :)

Nu ska jag trycka igång en film o lägga mig bekvämt i soffan, är sjukt trött.. Jag o Mallan fick några skrattattacker hos Johanna o Simon, så dom märkte av vi båda var lite trötta ;) Hahah!
 
Puss då :)


We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
- Stay.

För dig ska jag göra det tusen gånger om '

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

12 Januari.

Japp, första uppdateringen för detta år! Har faktiskt inte brytt mig om att uppdatera någonting, har varken haft ork eller lust :) Shit the same liksom!

Inte för att det har hänt så jättemycket på början av året. Har ju varit sjukskriven så det har inte blivit nå jobb iaf. Firade nyår med mina två favoritflickor, hunnit med att fyllt 21, umgåtts med mina underbara vänner, myst med plutten o faktiskt festat en kväll :) Helt otroligt! Haha :) Men nu är det snart dags att ta tag i mitt liv! Haha! Allt jag önskar att jag kunde göra just nu är att ta en låååångpromenad! Shit, det har jag gjort en gång sen i slutet av September. Och det slutade ju inte bra.. Är så otroligt less på den här jävla äckelfoten nu så jag skulle kunna kapa av den. Ingen snäll själ som har lust att byta i sisodär 1-2 timme så jag bara får ta en långpromenad? ;) Höhö. 

I helgen är det iaf Dop för Alice o Lea så det blir Järvsö på Söndag :D Myyys! <3
Annars vet ja inte vad som händer, sådant som märks liksom :) 

Nu tänker jag lägga mig, är sjukt trött efter en dag i Gävle med Frallan! :)


Mys Alice & Mys Lea <3



Det här blir ju mer patetiskt för varje dag som går! Hur gammal är du egentligen? 
Suck it up and be a man!
Kan ju inte göra annat än att skratta :)

RSS 2.0