30 november.

Äckligt väder är det ute. Det är de minsta man kan säga! Uffa!

Idag har det bara vart lungt, kikat på film. Jeepers Creepers 1 & 2 drog jag igenom, sen har jag setat och läst o pluggat i körkortsboken. Mamma skulle hämta bror på jobbet så jag fick köra då. Fram o tillbaka överallt kändes det som :p haha! Nu ska jag sätta igång en film igen. Ikväll blir det sängen tidigt iaf, ska upp runt halv 6-6 imorgon bitti. Kvart över 7 går bussen från ABE. Vet inte när jag kommer tillbaka igen :p hehe.

Idag fick det bli ett kort inlägg, nu blir det film!
Puss!


Foto '

Hittade två bilder sen igår på Nathalies FB (:


    
Jag o Hjärtat <3    Jag, Gussman o Milla :)


29 november.

Inte blivit nå uppdaterat i helgen. Knappt setat vid datorn :p Kan skriva vad som har hänt lite kortfattat :p

Fredag: Hemma o tog det lungt, städade och kikade på Idol. Milla kom o hämtade mig vid kvart över 10 - halv 11 så hämtade vi Malin sen drog vi till bror och umgicks med han, Gussman o Persson. Åkte därifrån vid 1, ner på statoil och tog en "nattcigg" men blev kvar ett bra tag! haha. Jag o Milla skjutsade hem nån kille o så Ida. Tillbaka till statoil då, spelade fotboll med en tomflaska klockan 4 på morgonen. Sen blev det hem till sängen!

Lördag: Klev upp kl. 10 och käkade frukost. 11 kom Jonny och hämtade mig så åkte vi ut och körde lite :p Tillbaka vid kvart över 12, tänkte lägga mig och sova nån timme då men kunde. Helt slut i kroppen och så, kändes som att jag började bli sjuk. Vid 2 kom Milla o hämtade mig, så hämtade vi Nathalie. Upp till Malin, snacka, mysdrack, gjorde oss klar och käkade. Runt 7 halv 8 drog vi till Patrik där förfesten var. Träffade massa trevlig folk. Även Tessan, Krille, Clas o Badis kom dit. Trevligt att träffa dom för en gång skull också :D Ner till Tuppz vid kvart i 11, slapp stå i lång kö också, skit nice! Där inne bjöd Gussman oss brudar på en varsin shot. Amanda vela inte ha så jag drog i mig hennes också. Sen röjde vi hela natten och det slutade på max inatt. Sen skjutsade Fia hem mig eftersom jag inte fick gå för Milla :p haha!

Idag, Söndag: Mamma kom och väckte mig halv 4, för då tyckte hon att jag inte behövde sova längre! Haha. Sen dess har jag setat nere i soffan o kikat på Dirty Dancing med mamma o Ubbe, sen legat i sängen och dött. Nu ska jag gå ner och ta mig någonting att äta o sno lite cola ;D Nice! Kvällen spenderas i sängen, självklart. Soooova!

Imorgon får vi se vad som händer, måste plugga lite iaf :) Nu är det nära ;) Hihi.
Puss!


Tack till alla som var med igår, helt sjuk kväll! :D

The One '

      

Jag har inte riktigt fattat att Du är borta..
Måste nog åka hem till pappa för att förstå att du aldrig kommer tillbaka :(
Jag saknar dig min älskade, finaste, Dino.


Ljuslykta '



Glömde bort att visa ljuslyktorna jag köpte till Mamma o Ubbe i Måndags (:


27 november.

Milla den jäveln glömde mina chips inatt. Dumma hon! :p

Nu ska jag sätta igång med städningen så det blir gjort. Knäppa igång hög musik så djurena blir döv ;D höhö. Sen när mamma kommer hem ska vi ut och köra lite. Har även lektion med Jonny imorgon. En Lördag, känns lite konstigt :p Haha. Hoppas jag kommer upp i tid bara ;D

Jaja, nu ska jag sätta igång. Skriver mer sen :)
Puss så länge!

Har räknat ut att det är 27 dagar till julafton,
vilket innebär att det är 37 dagar tills jag blir 20 :p
Skrämmande vart fort tiden går..


In to the night '

Lyckat liksom, somnade före halv 11 igen, kände mig jätte duktig. Vaknade runt 1 och nu är det omöjligt att somna igen! Milla ska komma förbi på en cigg och lämna mina chips (hihi) så hoppas jag kan somna efter det :)

Blev ingen städning ikväll heller, gör det imorgon. Fastade framför datorn o pillade på Millas header. Hon blev glad och nöjd iaf :p Är ni nyfikna hittar ni hennes blogg här. Satt även och sorterade och tog bort en massa dikter jag har på datorn. Inte för att dom tar mycket plats, utan för att jag har samma dikt överallt liksom :p haha!

Jaja, nu ska jag vänta på att hon skickar att jag ska gå ut,
hoppas på sömn sen!

Godnatt, puss!


26 november.

Var ett tag sedan jag skrev nu, har varken haft ork eller lust. Men så kan det vara ibland :)
Har setat och pillat lite på bloggen nu, svart blev temat ;D Orkar inte göra nå seriösare just nu, det får vänta! Har även gjort en header till Milla, får hoppas att hon tycker om den. Har inte så bra fantasi direkt :p

Idag gjorde jag riskettan, 2½ timme. Ett under att jag inte somnade! Hahah! På Tisdag har jag halkbanan, så Fredrika sover här på Måndag eftersom vi har den samtidigt :) Riktigt roligt! Har även bokat uppskrivning och uppkörning, underbart! ;D Så förhoppningsvis har jag körkort innan detta år är slut =) Naaaajs!

Nu ska jag städa ihop lite. Dammsugningen spar jag tills imorgon :P Mamma har iaf satt in en ljusstake typ i mitt fönster, och så bytt påslakanen på täckena eftersom jag snodde täcket från gästrummet =) Höhö! Så jag ska städa ihop lite så blir hon nog glad ;) Hihi
Sen blir det dusch o en macka, sen sova! Äckligt trött även fast jag tog mig en sovmorgon idag innan jag gick ner på staden :)

Jaja, det kanske blir bättre uppdatering nu ett tag framöver. Alla har sina svackor ;)
Puss!

A peaceful mind.

Vila i Frid -
Mimmi Jonsson.


21 November.

Igår umgicks jag med Malin o Yohanna. Underbart trevligt :D Inte skrattat så mycket på vääldigt länge! Vi 3 går inte ihop liksom, vi bara skrattar åt varandra. Men så ska det vara :D

Jag lagade mat åt oss och mamma, så satt vi och snackade och myste. Åkte till Fredrika sen för jag skulle lämna en plattång och sminka henne, så vi kikade på idol där :) Äntligen åkte Reza ut! Nu är det bara favoriterna kvar, hoppas Calle går långt! :D Han är min absoluta favorit :)

Skjutsade ner Fredrika och Emil till sportin vid kvart över 11, sen tog vi ett varv. Åkte hem och lämnade våran bil så kom Martin in med Simon och deras bil så vi tog den ist :) Åkte några varv och kikade, pratade sedan åkte vi hem. Då gick jag över till Chrille och snackade med honom och Thomsson ett bra tag :)

Hem till sängen sedan, då ringde Fredrika så pratade med henne i en timme :p Pratade även en sväng med Emil och med Kalle :) Roligt man kan ha åt fulla människor :D


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar och käka någonting. Vid 6 ska jag åka upp till Erica där vi ska förfesta lite. Amanda, Alex och Camilla ska även komma dit. Sen kommer mamma och skjutsar oss till Dönje, där blir det Rockfest och en massa folk! :D Jessicas bror Marcus och hans band ska spela, och så ska även Simon vara DJ, ska bli kul att träffa han igen. Det var längesen (:

Hoppas på en trevlig kväll iaf! Även Anna ska ju dit, och henne har jag inte träffat sen studenten tror jag, så det ska bli extra roligt! :D Kamran åker nog också med, men ska nog låna mammas för har ingen lust att ha systemkameran med mig på fest liksom :)

Jaja, nog skrivet. Nu ska jag gå ner och hoppa in i duschen!
Puss!

20 November.

Förstår inte hur jag kan sova så länge! Somnade före 1 inatt och sov till halv 12 idag :p hehe! Förutom att jag vaknade vid 7 att någon var inne och gick i mitt rum och gjorde så att skärmsläckaren på datorn försvann. Jag som inte har känt av "spökena" här på jättelänge. Men nu är dom tillbaka igen dom jävlarna! haha :p

Nu ska jag städa ihop här inne och bädda ihop sängen. Malin o Yohanna kommer snart hit, då blir det mys :) Får se om Fredrika hör av sig, då ska vi dit för jag ska hjälpa henne och lämna en plattång :p

Uppdaterar kanske mer ikväll :)
Puss så länge!




Jag, Malin o Yohanna, 
November 2006 :))


19 november.

Helt otroligt, somnade före 11 igår och sov till 10 idag, så har sovit ungefär 11 timmar inatt :) Det sjuka är att jag redan är trött! :o

Klev alltså upp vid 10, gick ner och hoppade in i duschen, gick upp och klädde på mig och borstade håret sedan gick jag ner och käkade frukost. Mamma och Ubbe kom hem på lunch så åkte med dom ner på stan och skulle gå in till Anki på Glizz och vara där tills Tessan hörde av sig. Men Anki var ledig så pratade med Theresa ist :) Det var lika trevligt det :D

Vid halv 1 hörde Tessan av sig att dom var på Krokanen så gick och mötte dom då :) Hon bjöd mig på fika, Tack så mycket! :) Satt och snackade och så. Längesen vi träffades nu, så det var på tiden! :) Följde med henne till Guldfynd sedan till Åhlens.

Vid halv 2 när hon skulle åka upp och hämta Patrik gick jag till ABE och satte mig och pluggade :) Gjorde klart B-fasen och hade 5 fel från att klara C-Fasen, men då gav jag upp :p Hade ju iaf setat där i 3 timmar liksom :P Bokade även riskettan :) Hämtade min cykel som jag lämnade kvar hos Milla igår morse, så cyklade jag hem. Blev mat då sen satte jag mig vid datorn :)

Thomsson kom förbi och skulle kika på Mammas pojkar, men han somnade i min säng den busen :p Själv satt jag på golvet och sorterade in gammalt skolmaterial i en mapp. Kan vara roligt att ha kvar (:
Lund kom förbi han också och Thomsson gick hem. Sedan dess har jag o Lund setat nere o pratat och så.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, är så himla trött. Hoppas man somnar tidigt ikväll också :))
Imorgon kommer Malin o Yohanna hit och äter lite mat med mig :) Det ska bli mysigt, längesen vi umgicks bara vi 3, så det ser jag framemot. Milla kommer även på kvällen, så då blir det lite planering :)
Har fyllt på mobilen nu också, skönt med pengar igen! Fick lite pengar till helgen också :) Tack pappi <3

Jaja, nu ska jag göra mig klar för sängen.
Puss! :)

Födelsedag '


Grattis till min älskade Fredrika & 
till Kalle som fyller 18 idag :D


Honey, honey '

Har precis brännt ut lite bilder på skivor så jag kan resa datorn lite. Har över 12 gb bilder, så skulle inte vara så roligt om datorn krashar :P Ska köpa lite fler skivor och bränna ut resten. Så himla drygt att inte min dator tar emot DVD-skivor. På dom får man ju plats med fler bilder på liksom, men icke.

Nu ska jag göra mig klar för sängen o sova lite grann.
Knäppa på en film så man somnar fort :) Hoppas jag somnar bara :P

Puss o godnatt :)

18 november.

Igår kom Hannah hit efter att hon hade jobbat, så vi satt o snackade o så :) Vi promenera hem till henne på kvällen där vi gjorde kladdkaka och tjockade oss med det. Så hittade jag chips o ostkrokar, så det blev lite sånt också ;D haha!

Gick därifrån vid 11 så ringde Milla o gick dit en sväng då. Skulle bara gå förbi och säga hej, men blev kvar där o sov över. Satt och snackade och drack the o myste :) Kom väl i säng runt halv 3 kanske, satte igång en film då :) "Vad kvinnor vill ha" Den är ju så mysig, och Mel Gibson är så braa! :D Somnade runt halv 5-5 kanske, sen väckte Milla mig vid 7 så var bara att hoppa i kläderna då så skjutsade hon mig och hon åkte och jobbade. Skulle ha cyklat hem, men var inte allt för lockande när det pissregnade :p

Har lyckats hålla mig vaken hela dagen, otroligt nog. Har blivit några filmer men vafan :p Kommer ju iaf i säng tidigt ikväll :) Sköönt! Får ta och hoppa upp och åka till ABE imorgon o plugga lite, sen ska jag även träffa Tessan o fika med henne :) Det ska bli mycket trevligt :)

Har setat och letat gammal musik nu på spotify. Gjorde en egen lista till Backstreet boys. Även fast det var över 10års sedan dom kom ut, älskar jag dom fortfarande! :D Deras låtar är så himla bra! Nu på äldre dar förstår man ju vad dom sjunger, vilket man inte gjorde när man var typ 10 år ;D haha! Så nöter jag dom just nu :)

--> Backstreet Boys Spelningslistan om det är någon som är intresserad ;D höhö =)

Nu ska ja gå ner och kika om det finns någonting att äta så jag inte somnar här :)
Får se om det kanske blir någon promenad med hunden senare. Har så ont i ryggen så får se om det blir av.

På Lördag ska jag på 100års fest (rockfest). Ska bli mycket trevligt. :)

Puss så länge!

16 november.

Dålig uppdatering i helgen, I know..

I Fredags, gick jag som sagt till Fredrika. Kikade på idol, åt chips och snackade :) Emil o jag satt o sjöng med i låtarna, Fredrika höjde för att höra idolerna o Kalle skrek på oss att vi skulle låta dom sjunga ;D Så illa lät det väl ändå inte? ;) Hahaha! :p Thomsson o Chrille kom förbi dom med efter idol, dom var sugna på kaffe :p Blev "Skruva den som Beckham" på Tvn, så vi kika på den. När den var slut promenixa vi hem, blev lite äventyr då. Orkar inte skriva det här, det är för invecklat för min hjärna just nu =) Höhö.

Kom iaf hem vid halv 5 på morgonen kanske :p hehe.

Lördagen, spenderade jag hemma. Käkade o pratade med Mamma o Ubbe, sen kikade vi på Körslaget o dippade grönsaker :p Kan ju säga att rätt Kör vann iaf (: Lila regerar verkar det som ;) Hehe.
Efter körslaget satt jag vid datorn o dryga mig med Fredrika, sen bestämde vi att vi skulle ut o åka bil, men jag fick inte veta med vem :p När hon skrev att jag skulle gå ut packade jag över alla mina grejer i den andra jackan som var nytvättad, och upptäckte att nyklarna låg upp i väskan, men hade inte tid att springa upp o hämta dom, och med tanke på att klockan var 12-halv 1, tänkte jag inte på att mamma brukar släppa ut Sotis på nätterna.

Fredrika, Lingh och hans lillebror kom iaf och hämtade upp mig så skjutsade vi hans lillebror till Växbo o vi åkte in till stan igen. Åkte till Max för Erik vela käka, så jag o Fredrika hoppade ur för att prata med Emil, men jag hittade Yohanna o Malin ist :D Snackade med dom ett tag, o så kom även Sara, så sa hej till henne :)

Efter många om o men, krångel hit o dit med bilfärden släppte Erik av oss på stan. Där träffa vi Hannah, Ida, Jonny, Jocke o Markus. Vi tog med oss Hannah till statiol o resten åkte upp till Granberg tror jag :p Där blev vi ett tag, pratade med folk o hade oss (: Hannah var lite rund om fötterna också, vilket fick mig att mobba henne, hade ju inte vart elak på någon på hela dagen :p Förutom Erik i bilen då ;D

Promenixa hem med Fredrika för hon hade också glömt nycklarna, sen gick även jag hem till mig o Fyll-Hannah hem till henne ;p När jag kom hem upptäckte jag att det var låst på både fram o baksidan, så jag la mig i husvagnen xD Där värmen inte är på, så det var kallare än ute kan jag säga.

Igår, Söndag, blev det sängen hela dagen typ. Var så genomfrysen efter natten i husvagnen :p Följde med Thomsson till Preem, där träffade vi Jessie o Daniel och bestämde oss för att följa med dom till Max. Satt där ett tag sedan skjutsade hon hem oss igen. Jag la mig i sängen o kikade på film, där jag spenderade hela kvällen :p

Idag, har det varit ganska lungt. Vaknade runt halv 1, la mig o kikade på film då. Helt plöstligt ringer det på dörren, då vare Lund som kom o vela ha kaffe :p Så han blev kvar här ett tag. Jag diskade, så drack vi kaffe o snackade. Jag gjorde iordning pannkaks smet för jag blev sugen på pannkakor ;D Så Ubbe grädda pannkakor när dom kom hem, så stannade även Lund på lite mat. Blev soffan o kika på tv sen. Han gick hem efter ett tag o jag la mig o kika klart på filmen. Nu ska jag gå ner o ta en ryk sen blir det nog sängen eller sitta här och vänta på att Fredrika har tid att prata en stund (:

Nu blev det ett långt inlägg, jag ber om ursäkt ;)
Hoppas ni orkar läsa bara (:

På återseende,
Puss!

Between the lines '

 
Mitt sötsnöre :)


Tidsfördriv!



Jag och Emil hade lite tråkigt i väntan på att Idol skulle fortsätta :D


Friendship '

- Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö
för Din skull.

- Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

- Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja vara precis som Du.

- Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

- Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

- Du betyder allt för någon.

- Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.

- Du är speciell och unik.

- Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

- När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta med.

- När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,
det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

- När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du
det inte heller. Men om Du tror på Dig själv, får du Exakt som Du ville,
förr eller senare.

- Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

- Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.

- Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.


13 november.

Tog mig en liten sovmorgon idag :p Vaknade runt 12 tror jag det var, sen låg jag kvar i sängen till halv 1 :) Klev upp då, gick ut och rökte och åt frukost :) Satte igång med städningen då, dammsög, bäddade sängen och slängde runt på Ida som alltid ska ligga ivägen :p haha!

Efter jag hade städat klart skulle jag slänga mig i duschen. Vårat avlopp i duschen har krånglat länge, så man måste stänga av den ibland för att det inte ska bli för mycket vatten, för då rinner det inte ner. Gjorde likadant idag när jag duschade, men när jag var klar var det fortfarande lika mycket vatten kvar. När jag kom ur duschen upptäckte jag att det var vatten i hela badrummet :p haha! Mamma hade tydligen rensat avloppet i handfatet igår, och då hade det blivit stopp i duschen xD Satt och torkade vatten och försökte rensa avloppet i duschen medans allt vatten var kvar. Men det blev bra till slut iaf, och allt vatten försvann :p haha. Swimmingpool i badrummet ;D haha!

Nu har jag käkat, gjort mig klar o även satt i löshåret :p Hade bara lust att sätta i det liksom :p
Samma färg än iaf, så mitt hår har inte blekt så mycket iaf, som tur är :p Hehe.

Ska försöka få tag på Fredrika nu så ska jag promenixa till henne. Kika på Idol och så där ikväll och mysa lite :)
Uppdat, kanske mer ikväll. Sånt som märks :)
Puss!


                               
Städklädsel :p                                            Löshåret isatt (:
Långkallingar och oversize kofta ;D


Words from the heart '

Man ställer upp och ställer upp, och vad får man tillbaka? Ingenting.
Jag är så less på att alltid vara för snäll och inte säga ifrån.

Har man inte tid att ses, får man bara skit.
Hör man inte av sig, får man bara skit.
Så fort man är med någon annan, blir dom sur.

Vad ska man göra för att folk ska vara nöjda?
Låsa in sig i en skrubb och inte visa sig ute?

Jag är så less på att alltid behövas finnas till,
även fast det är det bästa jag vet. Att hjälpa mina kompisar.

Men ibland blir det bara för mycket, jag behöver ha hjälp jag också.
Det finns så mycket som behöver komma ut, men ingen verkar vela lyssna.



(Ingen behöver ta åt sig, jag skriver bara av mig!)


Memories '




Kom hem ditt j*vla Mähääää! :D


12 november.

Ändrat lite i bloggen nu, bara lite snabbt och oseriöst sådära :p Kommer bli bättre när jag har ork och lust, ny header igen också kanske :)

Nu ska jag dra mig mot sängen, har sjukt ont i ryggen.
Mår bättre idag än igår iaf även fast yrseln inte gått bort riktigt.

Jaja, uppdat mer sen säkert :)
Puss!

-

Gick väl bra idag på AF, men inte så bra som jag vela att det skulle gå. Får ingen praktik eftersom dom inte får ta emot praktikanter genom AF mellan 1 dec och 15 januari, plus att jag inte vart inskriven/arbetslös i 3 månader. Det suger ju inte lite heller! Bajs..

Thomsson och Chrille kom över på kaffe imorse, så dom tog sällskap med mig ner till AF eftersom Thomsson också skulle dit :p Så vi åkte med mamma ner :) Chrille satt och väntade på oss medans vi satt och prata med AF-människorna. höhö. När jag var klar satt även Hannah där :) Vi gick runt på stan ett tag när vi var klar där. Slutade på NK. Jag drack kaffe o dom andra åt. Käkade lite av Chrilles taco-tallrik när han inte orkade nå mer, men det var ju inte den godaste jag ätit direkt. Mr Bean's coffeshop, där jävlar kunde dom göra tacotallrikar!  Mums!

Vi tog bussen hem till mig vid halv 3, satte och oss spelade kort och så. Jag blev skitkonstig, började må jätteilla, blev skakis och frös som en idiot. Skitjobbigt.. Thomsson och Chrille gick hem vid halv 4 kanske och Hannah stannade med mig. Vid halv 5 gick hon till jobbet och sedan dess har jag legat i sängen och sovit i omgångar. Sitter jag upp snurrar det i huvudet på mig och det känns som att jag ska spy :s Grymt irriterande. Ett under att jag har kunnat seta såhär länge nu..

Hoppas jag mår bättre imorgon iaf. Då ska jag ta en promenad till ABE och kika om det finns någon plats kvar på riskettan, isf bokar jag in mig då så kan jag gå med Fredrika :) Roligare att ha någon med sig liksom.

Nu ska jag gå tillbaka till sängen innan jag ramlar av stolen "/ :)
Puss!

11 november.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem nu så kan jag åka med henne ner på stan och gå på AF :p Får se vad som händer efter det :) Kanske tar en promenad till Jessie eller så, eftersom hon inte ska med på AF. Hehe.

Somnade före halv 11 igår också, ett under för att vara mig :) Fast vaknade runt 3 och kunde inte somna om igen, låg vaken till 4 kanske. Lyckades somna iaf :) Vaknade runt 9 också, men låg kvar till typ halv tio :p Skönt :) Det konstiga är att jag fortfarande är trött :p höhö

Nu ska jag sminka mig och så.
Puss!

10 november.

Blev inge AF idag, det får bli imorgon ist :) Istället har jag setat på ABE i 3 timmar idag och pluggat körkort :) Även bokat halkbanan, och imorgon ska jag boka riskettan :) Det är på gång nu ;) Skönt :D Hade ju även körlektion med Johnny igår, och det gick också super :) Nu ska jag bara träna på att fickparkera ;p haha!

Thomsson stod utanför ABE och väntade på mig när jag gick därifrån så följde med han upp mot Komvux i nån byggnad där bredvid för han skulle på möte. Så jag satt och var social med honom tills han skulle in :p Även Chrille kom dit, så jag fick lite sällskap :D Vid 4 kvar han klar, så då gick vi hemåt alla 3 :p

Slängde lite mat i magen, Tacopaj rättare sagt, sedan skjutsade mamma mig till Fredrika för hon skulle ändå hämta Mattias på jobbet och skjutsa hem honom, sedan handla :p Hon hämtade mig vid halv 8, så hämtade vi Mattias och skjutsade upp honom på träning.

Thomsson och Chrille kom över på lite kaffe när jag kom hem, och nu sitter jag bara här.
Ska snart lägga mig och kika på film :) Är riktigt trött ikväll :p Sova tidigt med andra ord :)

Imorgon ska jag och Jessie gå och luncha på rehngården, sedan ska vi ner på AF :)
Får se vad som händer resten av dagen imorgon ;)

Jaja, nu får det vara nog.
Godnatt o Puss!


Ni är dåliga på att kommentera ;) hihi

9 november.

Ställde klockan på 11 idag, men lyckades ju somna om igen, smart som jag är! haha :P
Klev upp vid 1, gick och duschade sedan ringde jag Jonny om körlektioner. Lyckades få en idag kvart över 5 :D Så det var ju bra ^^ Sedan ringde jag Lillian om arbetspraktik, och det gick också bra (: Ska gå in på arbetsförmedligen imorgon och kika hur länge man får ha praktik så ska jag ringa henne igen så ska vi träffas och planera lite :) Så jag hamnar nog i kondotoriavdelningen på symfoni, göra bakelser och tårtor och sånt :D Det ska bli mycket spännande! Hoppas det löser sig med AF och så bara :) Äntligen får jag göra någonting jag vill göra ;) haha! Inte för att jag inte vela jobba som servetris/bartender i sommras men :P höhö.

Nu ska jag gå ner och äta någonting tror jag :)
Puss!

Mr. Hugo.



Här är "storebror" (aka Puckot's) orm Hugo :p
Lillen (Tudor, som jag kallar han) får jag ta kort på när han blivit större :)


8 november.

Fredagen var en mycket jobbig dag. Tur att man har vänner! Kvällen spenderades med Fredrika, Thomsson o Emil. Satt o mysdrack o hade trevligt :) Skönt att få tänka på något annat! Kom väl hem vid halv 6 på Lördagsmorgonen ;D

Lördagen var lugn på dagen, så kom Mattias o Spraklet o kikade på fotboll med Ubbe, sen kom även Lund o kikade. Mamma lagade mat så vi satt o snackade vid matbordet ett bra tag. Amanda kom under tiden också, min efterlängtade Amanda! Senare kom även Fredrika så vi promenerade i regnet till Ante :) Där var han, Tobbe, Tobbo, Danne o två andra småbrudar. Piggy kom efter ett tag och så kom även Pia :p Jag gick över till Jessica en sväng o hälsade på och myste med Dolly, hennes kattunge ^^ Mycket fin liten misse :p

De flesta drog efter ett tag så jag, Amanda, Ante, Tobbe och Tobbo satte oss och kikade på film. The Hills Have Eyes 2, var ett tag sen man såg den :p hehe. Amanda och jag promenerade hem efter det, väl hemma la vi oss och kikade på That '70s show o låg och prata. Somnade väl runt 4 kanske. :p

Idag klev vi upp runt 1 :p Käkade frukost, sen åkte Amanda hem :p Pappa kom och hämtade mig vid kvart i 3 så åkte vi till farmor. Där bjöd hon på mat, Revbenspjäll och hemmagjort potatismos. Bara hon som lyckas med det, och det är så grymt gott! :D Blev även lite tårta, bullar o kakor. Pappa fick även en tavla av mig och Mattias som jag satt och pysslade på i PS igår (: Han blev glad iaf, det som är huvudsaken :D

Kom hem för ett tag sedan, får se vad som händer ikväll :) Ingenting planerat iaf. :p
Imorgon ska jag ringa på arbetspraktik, som Anki har fixat åt mig. Snäll hon är min favorit Anki :D hihi.

Nu ska jag syssla med något annat :p
Puss!


Saknaden blir större för varje dag som går,
du kommer alltid finnas i mitt hjärta Dino <3

6 november.



RIP min älskade Dino <3
Helt tom, det gör så ont..


-

Idag har jag gjort ungefär lika mycket som alla andra dagar. Legat i sängen o kikat på That '70s show. Fast jag förflyttade mig till fotöljen iaf ;D Haha! Gud vad jag vill ha ett jobb...

På kvällskvisten kom Hannah hit :) Kikade på tv o så. Thomsson kom vid 8 så kikade vi på Mammas pojkar. Eller, dom kika o jag satt vid datorn typ :p hehe.

Har precis bytt sängkläder nu och ska hoppa i säng tidigt. Hoppas man somnar i skaplig tid iaf, less på att inte kunna sova på nätterna nu.. Ska ställa klockan och försöka komma upp i tid imorgon iaf. hehe.

Jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna o krypa ner i sängen :)
Godnatt, Puss!

5 november.



Min bebis fyller 2 idag :)


-

Idag har det inte hänt allt för mycket :p Klev upp o duschade o tog det lungt. Hannah skrev o fråga om jag skulle med hem till henne så då gjorde jag det :p hehe.

Har setat o kikat på tv lekt med datorn o lite sådant här :P höhö. Hon värmde sin pizza vilket luktade jättegott, medans jag käkade min milkshake :p Jag blev lite arg då =) hihi. Har snart dragit i mig en liter vatten på typ en timme också, så är lite kissnödig nu ;D hahaha!

Får se om man ska ta en promenad hem snart eller inte, får se hur det blir :p Ska inte gå hem allt för sent iaf :p hehe. Får se om man svänger förbi hos Fredrika o tar en ryk när jag ska gå hem. Får se ^^

Nu orkar jag inte skriva nå mer ;)
Puss!


Imorgon fyller mitt lilla gosnöre 2 år :D hihi.


4 november.

Dålig uppdatering nu förtiden, men wtf. :p

Just nu skulle jag vela ha någonting att avreagera mig på,
är så himla less på dig!


Just ja, Grattis Jessica Jonasson på 20 års dagen ;D


Paranormal Activity '




http://se.filmtrailer.com/cinema/coming-30/3162/Paranormal+Activity+film+trailer.html


RSS 2.0