31 December.

Igår var jag ute o rände hela dagen! Skjutsade mamma till systemet vid klockan 1, sen till hennes jobb. Hämtade upp Erik så skulle vi åka o fika på Mr bean Coffeshop, men där var det så mycket folk så vi mötte upp Milla, Malin o Nathalie ist och gick på Roy's. Mycket trevligt :) Efter vi hade lunchat och så försvann vi åt olika håll. Milla o Erik åkte ut till Rusta, vi andra till Dollar :p Där blev det några fynd :) Jag skjutsade hem Mamma, sen åkte jag och mötte upp Nathalie o Malin på hemköp. Där handlade vi mat tills idag. Skjutsade hem maten, sen hoppa dom över i min bil så skjutsade jag hem Nathalie. Åkte och hämtade upp Rocky o Chrille så följde dom med till Rusta och kikade lite. Var ute och åkte lite bil sen men vi slutade hemma hos Malin :) Där bestämde vi att vi skulle dra på tranan, fick med Milla och även Yohanna. Blev hos Malin i några timmar, så kom Yohanna över, sen kom även Simon o Stucka.

Åkte neråt vid 10, åkte in på statoil, släppte av grabbarna sen tog vi ett och annat varv innan vi hämtade upp Milla och drog ner på tranan. Där var det rätt så bra med folk för att vara en Onsdag :) Blev kvar där till stängning, då åkte vi till Statoil. Milla hoppade över i Nickes bil så jag, Malin o Erik tog en raggarrunda sen skjutsade vi hem Erik. Jag o Malin flamsade runt lite sen åkte vi ut till Pizza express där Thomssons lånade bil hade lagt av, så vi skjutsade Jessi till Rengsjö sen hämtade vi upp grabbarna på stan. Blev en sväng på statoil då. Jag hjälpte Niklas att städa lite då det var folk som hade grisat ner där man sitter och äter. Skjusade hem Malin, Odde, Linn och Thomsson vid halv 4 kanske, var väl hemma vid 4. Då slocknade jag i sängen :p


Nu ska jag börja göra mig lite klar och packa allting tills ikväll. Malin hämtar upp mig kvart i två, då åker vi till Söderhamn och hämtar Yohanna på jobbet, sen till glössbo och hämta Simon och tillslut hämta Lina :) Sen åker vi till Malin och gör oss klar och käkar lite innan resten av gänger dyker upp för feest! :)

Nu ska jag börja göra mig klar :)
Puss och Gott Nytt År :)

Lyshuvud '

Hannah: Har inte sett nå slutare än dig jag e :D
Jag: Det har jag! :o
En död glödlampa..
Han var inte så smart han heller..
Vilket jävla lyshuvud!


Hannah o Jag är lite sjuka båda två..
Tur att jag har dig snuppan ;) Hahaha!


29 December.

Vart i Söderhamn o jobbat idag. Tiden går mycket fortare känns det som när jag är där o jobbar än i Bollnäs :p Kanske för att Filip, Micke, Åsa, Anders, Hasse o Möller är så roliga :p Vad vet jag ;) Hasse började spela The Refreshments när jag gick runt o sopade, då trivdes jag iaf ;) Haha! Gick bra idag iaf som tur var :) Var ju i Bollnäs o jobbade igår. Pengarna rullar in :) Nu vill jag ha efter nyår så jag får börja jobba på OK! Yeey. Jag vill flytta hemifrån!

Igår efter jobbet skjutsade jag runt mamma o Ubbe lite. Sedan hämtade jag upp Rocky o Chrille så följde dom med mig ner på stan och gick runt lite. Jag hittade ett par vantar på Åhlens iaf :) Skjutsade även hem Pillan o Hannah, men Hannah släppte jag aldrig av. Hon blev inte av med mig så lätt inte! ;) Var på utförsäljningen på gamla Konsum, hittade ett par leggings, knäpstrumpor och en tjocktröja där :) Farligt att vara på sånadär ställen alltså! Höhö. Blev en åktur på kvällen, Hannah o jag gjorde en nostalgitripp ;) Åååh, ge mig förra sommaren typ nyss! haha!

Nää nu ska jag byta från jobbarkläderna o göra mig klar :)
Puss!


5 dagar kvar nu ...

Changes '

Det är konstigt hur fort folk kan ändra uppfattning.
Synd egentligen..

Hur ska man kunna veta vem man ska lita på och vem som ljuger?
Bra fråga det där.

Jag orkar iallafall inte lägga ner energi på folk
som ändrar tycke vad 5e minut,
That's it.

Ni kan fortsätta hur länge ni vill, jag bryr mig verkligen inte.


27 December.

Är inte allt för pepp på det här med bloggen längre, men det kommer väl tillbaka snart.
Nu ska jag smsa min lilla vän Richard och kika när han vela ha hämtning!

Hörs väl nått tag ;)
Puss!

Love '

All kärlek till Malin o Yohanna för att ni lyser upp min dag.
Ni är bäst! Puss på er! <3

A little more '

Ja, nu har jag beslutat mig för att reda ut allt som är fel mellan mig o mina vänner, så har ni någonting på hjärtat, var inte rädd för att skriva en kommentar, ringa eller skicka ett sms. Nu vill jag att allting ska funka och att det inte ska vara nå missförstånd! :)

Bring it on! ;))
Puss!

Järnspöken '

- Älskling, allting går sönder tillslut, det är bara en fråga om tid.


Lagligt '

Nu kör jag bil lagligt också ;D haha! Hade uppkörningen kl. 9 imorse (måndag) och det gick gallant ;D Har varit ute och brummat bil hela dagen alltså, med mina söta små vänner :) Synd att det är så halt, men det går bra ändå :D

Nu ska jag lägga mig och sova, upp imorgon och skjutsa hem Rocky till Falun. :)
Så Grattis till mig själv till körkortet :D Hi hi!

Mindspace '

How far would you go, how much would you sacrifice to get back what you have lost?


Photos '

Hittade lite gamla bilder på mammas dator (:

   
2006 / 2007


             
Zeke i min sko                - En liten Sotis -       Alla tre små mysarna :)


  
Min söthög - 2 månader gammal :)



Älskade Sassa o Älskade Dino <3


Slutar med en bild på min fina släkt, dock är inte ens hälften med tror jag :)

(Swempa, Mamma, Ebba, Jonas, Ubbe, Ulla, Fredrik, Ulf, Mats och Anna)


19 December.

Ja, gårdagen slutade inte som planerat. Tänkte ta en lugn hemmakväll med film och så. Thomsson, Gurkan o Putte kom förbi vid 8 och vela att jag skulle följa med ut och åka en sväng. Slutade med att jag kom hem runt kvart över 2. Åkte runt och sladdade, träffade folk och kikade. Mycket trevligt :)
Grattis till Thomsson som fick körkort igår också (: <3

Idag klev jag upp vid 10, duschade och gjorde mig klar. Vid halv 12 kom Thomsson och Gurkan och hämtade upp mig, så hämtade vi upp Chrille. Sedan bar det av mot Falun. In till Rocky, Virre o Kent på kaffe o kladdkaka. Sedan fick vi med hela familjen till Bollnäs ;D Vi ungdommar åkte till donken o käkade lite sen bar det av hemåt. Rocky stannar kvar här i någon dag men Virre o Kent skulle åka tillbaka ikväll :p

Just nu sitter jag här bara, Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse går på tv4 film tror jag det är, så den kanalen står på. Ida kommer hit om ett tag, får se om även grabbarna kommer tillbaka någonting :p Sådan som märks :)

Är även hundvakt för Mamma o Ubbe är hos Kicki o Lennart på "glöggfest" Haha :p Thomssom är chafför åt dom :p Så jag o Sassa är ensamma just nu (:

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Får se om det blir nå körning med Mamma eller Ubbe. Beror på hur pigg dom känner sig :p hihi.

Nu ska jag gå tillbaka till tvn igen.
Puss så länge!

18 December.

Ja, har vart dåligt med uppdatering, men det får ni leva med :)

Nu är det Fredag och helg igen, känns skönt men ändå. Jag gör ju inte så mycket annat om dagarna ändå så :p Jobbade iaf Måndag - Tisdag. Måndagen i Bollnäs o Tisdagen i Söderhamn. Trevligt (:

Annars har det inte hänt allt för mycket. Hade uppskrivning i Onsdags, och det gick bra (: Klara den iaf ;D Nu är det inte långt kvar! :p

Idag hade jag dubbel körlektion med Jonny. Två timmar blev det :p Sen kom Milla och hämtade mig så åkte vi ut på Dollar och Karlssons och kikade lite. Hämtade upp Mattias på Forsell's kl. 5 när han slutade och så heja jag på pappa :)

Får se vad som händer ikväll, inte allt för mycket tror jag. Det är så otroligt kallt ute så jag vill knappt gå ut och röka! Finns nästan ingen värme i det här huset längre. Jag har stängt dörren ut till "trapphuset" så får se om det blir nå varmare här uppe :p

Har även gjort ny header. Inte någon seriös dock. har inte så mycket bilder på datorn sen jag formatera om den så den där får duga så länge :) Nu ska jag gå och göra någonting annat en stund! ;D

Puss!

Sick and Tierd '

A little late for all the things you didn't say. I'm not sad for you,
But I'm sad for all the time I had to waste. 'Cause I learned the truth.

Your heart is in a place I no longer want to be.
I knew there'd come a day I'd set you free 'cause
I'm sick and tired of always being sick and tired


Your love is unfair. You live in a world where you didn't listen,
and you didn't care. So I'm floating, I'm floating on air.

No warning of such a sad song, of broken hearts.
My dreams of fairy tales and fantasies, Were torn apart.

I lost my peace of mind somewhere along the way.
I knew there'd come a time you'd hear me say,
I'm sick and tired of always being sick and tired.


Snömonster '



Mitt gosnöre :)


14 December.

Ja, imorse klev jag upp tjugo över 6. Dåligt jobbigt :P In i duschen (som var iskall för både M & U hade duschat) och göra sig klar. Pappa hämtade upp mig vid halv 8 så hämtade vi upp Mattias. Jobbade 8 - 13 idag. Gick bra tycker jag. Hade jääävligt ont i kroppen och ryggen när jag kom hem. Men upptäckte den största orsaken till ryggonten iaf, vilket jag inte tänker skriva ut här :p haha!

Blev även bestämt att jag jobbar i Söderhamn imorgon. Då blir det 7.30 - 12.30 ungefär. Alltså blir jag ledig nästa vecka. Lite tråkigt kanske men skönt också? Ja, jag vet inte vad jag ska tycka riktigt ;)

Mamma och Ubbe kom och hämtade mig när jag slutade och skjutsade hem mig. Vid 5 åkte vi och hämtade Mattias så följde han med hit och käkade. När vi hade käkat kom precis Hannah så vi gick upp på mitt rum och pratade lite. Sen spelade vi lite kort. Malin o Ida kom även förbi på en cigg och lite prat :)

Skjutsade hem dom vid halv 9 kanske, och jag körde. Nu har jag tråkigt :p
Ska gå ut och ta en ciggis sedan lägga mig och kika på tv / film och sova. Ska upp kvart i 6 imorgon. Bussen går 6.55. Bläää! Men ja :p

Har även fått ett till extrajobb som jag börjar på efter Jul :D Känns som att jobben bara regnar in nu, men jag klagar inte! Money makes me happy :D Det är tur man har snälla släktingar som hjälper till när man är i nöd (: Hihi.

Jaja, nog nu. Adjöss!

13 December.

Dålig uppdatering i helgen, i know ;)

I Fredags blev det Idol o mys med brudarna hos Malin :) Väldigt trevligt. Synd bara att Erik vann, hade hellre sett Calle som vinnare. Men ja, finns ingenting att göra åt saken och alla tycker olika :)
Smaken är som baken - delad. Kom hem i ganska bra tid med tanke på att jag skulle upp tidigt dagen efter.

På Lördagen ringde alarmet klockan 7, då var det bara att hoppa upp och göra sig klar. Prick kl. 8 stod Jessica och Erica utanför och väntade på mig. Då bar det av mot Söderhamn och donken för dom skulle köpa frukost. Själv hade jag gjort egen frukost och tog med mig ;D Sen bar det av till S-svall. Var framme i Birsta City 10.20 så gick in och kikade runt i affärer då.

Gick över till IKEA och käkade lunch och gick även runt där inne. Jessica och Erica handlade lite så lämnade vi det i bilen och gick över till köpcentrumet igen. Där blev det lite shopping även för mig. Mamma hade satt över en slant så jag kunde köpa julklapp till Mattias och en till mig. Hittade två st till Mattias och köpte en tunika till mig själv, som jag tog som tidig julklapp för jag vela inte spara den till jul ;D haha!
   Köpte även två par leggings och ett nytt brottarlinne, fast mina egna pengar då. Jag hade lite kvar på kortet :) Gick runt i en massa affärer hela dagen. På vägen hem somnade jag några gånger, helt slut med tanke på att jag bara sovit 4 timmar. Men men :P

Var hemma vid halv 7 så slängde i mig lite mat då och la mig och kikade på film. Erik kom över på kvällskvisten, då spela vi kort med Mamma och Ubbe. Klockan blev nog 1 innan vi slutade :p Erik gick hem och jag gick upp och la mig och kika på film. Hann inte se så mycket förens jag somnade. Skööönt :)

Idag, Söndag klev jag även upp i bra tid. Klockan 11 ringde klockan, upp och klä mig, käkade lite frukost sen vid tolv kom Pappa och hämtade mig. Jag fick då köra så vi åkte till Gärdet och fickparkerade lite. Gick bättre med pappas bil än med mammas, konstigt nog :P Eller så är det för att mamma bara lägger sig i ;) (Men jag älskar dig ändå (; ) Pappa tyckte jag fickparkerade bättre än honom. Haha! Åkte ner på stan sen och inhandlade lite julklappar åt de äldre i släkten Östansjö. Vilket då blev till kusin Helena och Farmor. Hittade ingenting till Faster så pappa skulle kika på det :p

Gick till Lindex sen, så fick jag pengar till att köpa en BH - vilket var väldigt passande så alla mina gått sönder. Suck! Hade väldans tur också, det var halva priset för clubmedlemar idag, så fick en hundring över ;D Woho. Men det ska jag spara så jag kanske kan göra min julklapp till Pappa och Eva :) 
   Efter vi var klar åkte vi till Farmor och fika lite. Även Carina och Helena dök upp så blev massa prat och fika där då. Åkte vidare ut mot Elgiganten och kikade, sen åkte vi hemåt. Jag hoppade av på Ren och pappa åkte hem till Lottefors :p

Blev mat när jag kom hem, sedan dess har jag setat och kikat på film. Nu på kvällskvisten har jag även pluggat lite, det börjar närma sig nu och jag börjar få lite panik! Men ja, hoppas det går över ;) haha!

Nu ska jag hoppa i säng, klockan ringer kvart över 6 imorgon. Känns inte lockande, men jag får iaf jobba. Jobba = Pengar. Pengar = En väääldigt väldigt glad Tessan ;) Hohooo!

Så Godnatt och förlåt för den långa uppdateringen ;) Feel the pain bitches!
På återseende! ;)

10 December.

Näe, nu får det bli sängen för mig, är helt slut! Tror verkligen att jag börjar bli sjuk, vilket inte kommer lägligt just nu då jag både har Teori och uppkörning inom kort tid, plus att jag börjar jobba nästa vecka. Visserligen är det bara 5 timmar i veckan, men jag har iaf någonting att göra, plus att jag får peeeeengar varje månad! Det är nog det som är skönast. Har några jobb att ringa på om jag klarar körkortet, så hoppas att det går bra på något av de iaf :)

Idag satt jag på ABE i nån timme. Sandå måleri kom dit mitt uppe i allt så jag kände mig ivägen så jag stack ist :p Dom skulle börja måla om idag och så skulle dom måla imorgon så det blir inge plugg på körskolan imorgon iaf e. Får plugga hemma ist :)

Efter jag hade vart på ABE gick jag ner och hälsade på Anki och Teresa på Glizz. :) Hjälpte Anki att prismärka lite ringar, kul att ha någonting att göra liksom :p Träffade Pillan en sväng också :) Gick till mammas jobb runt halv 3, satte mig och läste lite där i körkortsboken. Sen körde jag så åkte vi och handla och så. Ulla o Swempa stod och väntade på oss när vi kom hem så dom stannade ett tag och fikade och så.

Jag gick och la mig när vi hade ätit för jag var så trött o slut, sov någon timme och nu har jag ätit kvällsmacka o kikat på två avsnitt att Paradise hotell. Det är så patetiskt att det inte går att sluta kolla xD Illa, jag vet ;)

Imorgon kväll får vi se vad som händer, kanske blir att jag åker till Mallan o kikar på Idolfinalen :) Det skulle vara mysigt ;) Men sådant som märks imorgon :D

Nu ska jag knäppa på John Tucker must die o lägga mig :)
Godnatt!

Djävul eller Gud '

Många hatar honom, andra älskar honom. Min gud, det är han allt! Det har han vart länge och jag får aldrig nog av att lyssna på hans låtar, dom är så bra! Sett honom 3 gånger. Bollnäs festivalen & Strömmingsleken 2007 sedan 2008 spelade han på Långnäsparken i stora danslokalen. Som tur fick jag stå där nere och jobba i baren, tack o vare att mamma hade pratat med min Chef och sagt att jag älskade Nordman. Tack för det liksom! ;) Skulle göra allt för att se dom igen! Gosh (:

Han är då min Gud (:

    
B-Festivalen - 2007   Parken - 2008     Parken - 2008


http://www.youtube.com/watch?v=ToARIPXA_sA

http://www.youtube.com/watch?v=H8SK8dQ8IzU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lVxxCLWiwQ8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=lU6yAYdMxSc

(Mina favoritlåtar, ignorera videona, dom är lite konsiga)


9 December.

Ja igår gick jag och la mig i bra tid tyckte jag. Kikade på Sydney White och myste ner mig i sängen. Det sprack ju när Mallan hörde av sig :P Hann kika klart på filmen iaf, då var det bara att slänga på sig kläderna och sticka ut! Hon kom och hämtade mig så åkte vi till statoil en sväng, sen hämtade vi upp Erik. Milla kom också efter ett tag, sen åkte jag o Malin och hämtade Nathalie och ett tag därefter hämtade vi Fia :p

Lite senare åkte vi ut på spökjakt :D Erik fotade en massa och fick en massa orber på korterna, det var typ det enda man såg :p Dom blev så facinerade ;) Jag skiter i vilket, jag har hela huset fullt med spöken så jag har nog av dom här hemma :D Hahaha. Men ja.. Efter spökjakten åkte vi tillbaka till statoil, flamsade en masssa. Jag o Milla hjälpte Emil att städa lite. Haha!

Kom väl hem runt halv 5 tror jag det var. Då knäppte jag på Den där Mary o la mig i sängen, somnade efter ett tag iaf och nu är jag uppe igen :P Känns inte som att jag har sovit så mycket även fast jag iaf sovit någon timme :p

Nu ska jag göra mig klar och vänta på Milla, som säkert fortfarande sover den jäveln, så vi inte kommer komma iväg den tiden vi ska! SATKÄRRING - den var till dig Milla ;) Och den förtjänar du!!! :D

Får se vad som händer när jag kommer hem igen, blir iaf några timmar på fiket med Milla och efterlängade Robin som är hemma från Ume! Underbart (:

Puss så länge då :)


Just ja, Grattis till mig själv, Anna N, Tessan, Milla och en hel hög andra bruds på namnsdagen ;)

8 december.

Haft lite svårt att uppdatera då jag inte har någon internet på min dator, och mammas är så otroligt seg!
Skulle formatera om datorn i Söndags, så Erik kom över och gjorde det åt mig. Men sen försvann inställningarna till närverkskortet och massa skit. Lagomt less då ja :p Men det finns ju inte så mycket att göra åt det, så det är ju ingens fel iaf :p Men mamma hade tydligen fått lånat ett närverkskort av någon på hennes jobb, så ska vi sätta i det och ladda ner nya inställningar till mitt. Ganska frusterande att inte ha någon internet kan jag säga! hehe.

Nu ska jag diska, sätta igång en maskin tvätt sen städa mitt rum. Idag blir det lite läsning i körkortsboken. Gjorde klart att faser igår, otroligt skönt att ha dom klar! Kommer ju ändå sitta där och plugga tills jag har uppskrivningen, men nu känner jag mig inte lika pressad längre eftersom dom ska vara klar en vecka innan uppskrivningen, och jag har redan mina klara :D Nice! ;)

Jaja, uppdaterar kanske mer sedan om vi får igång internet, vilket jag håller tummarna på!
Puss så länge.

Familje Fotografi '

Här är då några kort från dagens fotografering (:
Väntar på att få datorn omformaterad så jag kan lägga in Photoshop,
så kan jag redigera lite av bilderna innan jag bränner ut dom.
Men är skapligt nöjd ändå, hoppas att Nathalie o Pierre och är det :)


  

Bild 1 - Nathalie och Adrian.
Bild 2 - Nathalie, Pierre och Adrian.
Bild 3 - Nathalie och Pierre.


A good night sleep '

Jag har aldrig problem att sova själv, förutom när det kommer till att sova själv i huset. Jag är grymt löjlig då och känner mig inte alls tuff! Inte med tanke på vad som har hänt/händer här ibland. Men tur att jag har mina gosnören Ida o Sassa som håller mig sällskap på övervåningen. Utan dom hade jag nog aldrig vågat sova :) Kalla mig feg, men det står jag för. Jag har inte riktigt lärt mig än att sova själv när inte Mamma o Ubbe är hemma. I somras gick det bra, då bodde ju även bror hemma + att jag oftast hade någon som sov här. Antingen nån av mina tjejkompisar eller någon annan liten trevlig figur :) (läs en dyngrak erik) Hahaha! Plus att jag jobbade ju, så var oftast helt slut när jag kom hem på nätterna/dagarna.

Men ja, nu ska jag sätta igång Mitt liv som popstjärna och försöka sova.
Imorgon ska jag iväg och fotografera Nathalie, Pierre och deras lilla son Adrian :)
Får se om jag lägger upp nån bild här, sånt som märks :)

Godnatt, puss!

Less '

Nu har det gått över gränsen och ändå är jag jävligt tålmodig! Hur jävla mycket skit ska man få ta emot egentligen? Nu har jag lessnat ur totalt, nu skiter i allting! Ååååh, jag är så jävla arg nu! Slår sönder någonting snart!

Somewhere '

Ja, ikväll blev det att jag åkte till pappa :) Han kom o hämtade mig när han slutade så följde med till Lottefors. Satt inne i vardagsrummet i värmen o pratade o myste med honom o Eva :) Pratade körkort, jobb o lite allt möjligt :) Sen fick jag för mig att jag skulle upp på vinden o leta upp alla mina gosedjur som låg i en säck där uppe - självklart längst in också! Det är så otroligt trångt där uppe alltså! Men jag fick ner den iaf ;D

Jag fick köra pappas bil in till Bollnäs :D Turbovolvon ;D wohoo! Fick beröm av pappa också. Eftersom han har kört typ en gång med mig innan, o det var ett himla bra tag sen! Så han tyckte jag var jätteduktig på att köra. Så klarar jag körkortet nu får jag nog köra hans bil på Julafton :D Hihi.

När jag kom tillbaka till mamma hjälpte pappa mig in med alla grejer jag tog med mig därifrån o det behövdes. Det var en stor säck med gosedjur, en pappkasse med kläder, en med filmer/böcker och en liten papperspåse med porslinsaker i :p

Vände upp och ner på säcken med gosedjur när jag kom upp till mitt rum o kikade igenom dom. Det ploppa upp så många minnen när jag kikade på vissa - kommer t.o.m med ihåg när/vart jag fått dom flesta ifrån! Sjukt jag vet, men jag äääälskar gosedjur! Dom är så mysiga (: Nu har jag packat ner vissa i säcken igen o behållt vissa uppe som jag ska ställa upp i mitt rum och i gästrummet. Mamma får säga vad hon vill, jag ska ha dom överallt ! ;) hihi.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Har börjat läsa Harry Potter och Dödsrelikerna, igen. he he
Men ja, imorgon blir det pluggning hemifrån iaf. Får se hur det blir imorgon kväll. Mys blir det iaf! (:


Näe, nu blir det sängen!
Godnatt o puss!


Såhär såg det ut på min säng när alla gosedjur låg där!
Räknade dom och fick det 102 ist :p Haha!

 


3 december.

Setat på ABE i 4 timmar idag, lagomt trött i huvudet o ögonen nu :p haha! Ubbe kom och hämtade mig vid kvart över 3, så hämtade vi mamma på jobbet. Hemma nu igen, Thomsson skulle komma över o hjälpa mig att formatera om datorn, men så upptäckte mamma att det var fel skiva hon tänkte på. damp! Får ringa pappa ikväll o höra om han har någon så får han svänga förbi med den imorgon :)

Imorgon ska mamma o Ubbe till Söderhamn, till Ulla o Swempa. Jag har världens beslutsångest om jag ska följa med eller inte.. Kanske stanna hemma o flirta med mamma så jag får lite godis och så, kika på idol och mysa :) Får se hur jag gör :p

Nu är det snart mat, Fläskpannkaka :P Fast jag äter inte fläsket :D höhö.
Sen ikväll får vi se vad som händer :)

På återseende, puss!

Åldersnoja '

Ja, nu har det ju slagit om till 3 december, vilket betyder att det är EN MÅNAD tills jag blir 20! Jag börjar få lite smått panik. Åldersnojan börjar krypa på känner jag :p

Redan i somras börja jag känna mig gammal, mina chefer Anders o Anna kalla mig för gammelkärring för jag var så vimsig. När jag skulle gå till kylen gick jag till städskrubben o tvärtom. Dörrarna är bredvid varandra, men kyldörren var liksom grå o i annat material. Då är man vimsig.

Det var bara det jag tänkte säga. Jag vill inte bli 20, jag vill inte bli äldre! Baaajs!
Hihi. Jag är nog lite vimsig nu också. Men det är väl skojigt ibland, folk har ju roligt åt en iaf ;))

Godnatt :)

Broken Strings '

Tänkte göra faserna hemma, eller repetitoinsfasen. Men tydligen så måste jag få godkänt på A, B, C o Fordonsfasen innan jag kan göra den på internet även fast jag har dom godkända på ABE. Ganska irriterande! :p Då tog jag böckerna så gick jag ned o plugga ist :p Hannah o Pillan kom förbi på kaffe o pepparkaka också :) Mysigt värre :) Pratade lite å så. Hannah stannade kvar när Pillan gick. Gick upp o gjorde inte alls så mycket :p

När mamma o Ubbe kom hem åkte vi och hämtade ut min telefon så skjutsade vi hem Hannah. Jag o Mamma åkte till Elgiganten för hon skulle köpa "Flickan som lekte med elden" så flirtade jag till mig brännskivor, så det har jag roat mig med hela kvällen. Brännt ut alla mina bilder! Över 10 gb. Håller fortfarande på :p

Imorgon ska jag ner på ABE och plugga en massa, sen kommer Thomsson o hjälper mig med att formatera om datorn förhoppningsvis (: Skulle ha gjort det idag, men det blev lite svårt när jag inte hade hunnit bränna ut alla bilder :p Tur att han ställer upp och hjälper mig, för jag har ingen koll på såntdära! :p hihi.

Sitter även och lyssnar på Svensk Hiphop, det var typ år och dar sedan! En massa minnen dyker upp. Bra som dåliga!

Nu ploppade en skiva ut också, har bara 4 kvar nu.. *suck* Hihi.
Nu ska jag fortsätta här,
 Godnatt o puss!


2 december.

Bytte säng igår. Den jag hade var alldeles för mjuk så fick bara ännu mer problem med ryggen. Men ack så skön den var! Nu har jag iaf bytt till den som stod i gästrummet. Den är hårdare, och större så det är också skönt :p Hade ställt klockan på 9 imorse för jag tänkte kliva upp i tid sen åka till ABE med mamma o Ubbe när dom kom hem på lunch. Men ack, jag vaknade kvart i 12! Undrar om sängen var lite underbar ja?! :P hihi.

Idag blir det plugga hemifrån ist, jag tänker då inte gå ut i det här vädret. Jag bojkottar vintern och går i ide ist tror jag! Mycket varmare o skönare.

Nu ska jag sätta igång så jag får någonting gjort. Andreas ringde nyss och sa att min telefon har kommit tillbaka :p Hoppas den funkar den jäveln! Haha.

Adjö!

Upptagen '

Dom främsta veckorna som kommer, kommer jag inte ha jättemycket tid över att träffa kompisar o umgås, tyvärr. Men jag ska försöka kombinera det så bäst jag kan! Men så kan det vara när jag håller på med körkortet, och nu är det inte långt kvar! Spenderar så mycket tid jag kan på ABE. Nu ska jag lägga manken i det här, jag kommer ju ihåg hur det blev förra gången. Nu jävlar ska jag få mitt jääävla körkort!
 
Så folk behöver inte bli sur om jag inte har tid att ses eller om jag är osocial. Det är bara i nån vecka till, sen har jag hur mycket tid som helst! Så nu vill jag inte ha några sura miner för att jag inte har tid att ses, då är det bara lika gärna att packa ihop och dra. Nu är jag less på att behöva få en massa skit!


Just ja, kanske ska bli städtant på Forsells också, lördagar mellan 9-13. Hahaha!
Men jag klagar inte! Lite extrapengar plus att jag har någonting att göra, o så får jag ju spendera lite mer tid med pappa, även om han också jobbar. Men då är vi iaf på samma ställe (: Underbart!

Nu ska jag ta en sista ryk, sedan gå och lägga mig. Äntligen! ;)
Puss!


1 December.

Ja, igår kom Fredrika hit ändå :) Hon sov kvar här eftersom vi skulle upp imorse så det blev iaf sängen före 12. Knäppte på Harry Potter och halvblodsprinsen, men Fredrika somnade ganska fort :P Jag kort där efter.

Klockan ringde 6 imorse, men jag vaknade lite före det för Sotis kom och skulle gosa, tills Ida hoppade ner på golvet och fräsde. Hon verkar inte tycka om Sotis ibland, mitt rum är liksom hennes. Hon är jämt här! Haha :P Gosnöret mitt (:

Hoppade upp och käkade frukost. Gjorde oss klar sen skjutsade mamma oss till ABE, var där ganska tidigt men det gjorde ingeting :p Kvart över 7 kom Minibussen och hämtade oss sen åkte vi mot Vannsätter. Där hade vi halkbanan idag :) Grymt roligt var det! Sladda o ha sig :p Jag o Fredrika åkte samma bil, så det var skönt att ha någon man kände bredvid sig :)

Runt kvart över 11 var vi tillbaka i Bollnäs så vi gick hem till henne en sväng, sen kom hennes mormor o morfar och hämtade henne, så dom släppte av mig på ABE så pluggade jag lite :) Blev runt 2 timmar idag, klarade Fordonsfasen. Skönt! Satt med repetitionsfasen ett tag också, men höghammarelever kom in och började prata högt och så inne i rummet med datorerna för dom hade haft teori med Rosa, så då knäppte jag av och gick och pratade lite med Jonny ist :)

Har en dubbel lektion med honom 3 dagar innan uppkörningen, sen en timme precis innan uppkörningen så det är bra :D Nu tycker jag tiden kan gå fooort så jag får mitt körkort någongång ;) Tror jag ska ringa o flirta med pappa och säga att jag vill ha en bil i julklapp/födelsedagspresent. Tur man fyller år 10 dagar efter julafton ibland, då man kan kombinera julklappar o födelsedagspresenter :D Men ja, en bil tror jag inte att jag får iaf! xD Kan ju hoppas! Hihi.

Nu ska jag gå ner och äta, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Blir nog sängen tidigt iaf :)

Puss!

RSS 2.0