30 Mars.

Igår blev det jobb på OK i Söderhamn, 11.00 - 21.15. Kom inte iväg förens fem över halv så Yvonne skjutsade ner mig till Ulla så bytte jag om lite snabbt sen skjutsade Ulla ner mig till resecentrum till klockan 10 så tog jag bussen hem. Var hemma vid kvart i elva, la mig i sängen direkt då men somnade inte förens framåt tolv. Klockan ringde 04.45 imorse, klev upp kvart över o gjorde mig klar. Kvart i 6 kom pappa o hämta mig, så åkte med han till Forsells då. Jobbade 06.00 - 11.00 idag. Mamma o Ubbe hämtade mig när dom skulle hem på lunch, så la mig o kikade på film men slocknade direkt. Hade ställt klockan på 1 för att jag inte skulle sova förlänge, men den knäppte jag ju självklart av o vaknade 15.00 :)

Mamma o Ubbe kom hem vid kvart över, så jag tog bilen o åkte ut till Ulrika o fick lite massage då :) Underbart skönt då min rygg kråglar ovanligt mycket.. Åkte o köpte cigg efter det o nu är jag hemma igen.
Ska strax gå ner o äta sen åka till Jessica o Niklas. Prata av mig lite med Jessie, det behövs verkligen. Plus att det känns som att hon är den enda som riktigt förstår mig i vissa lägen då hon har vart med i så många år. Det tycker jag om :)

Nä, nu ska jag sluta babbla,
Puss!

Födelsedag '

Grattis till "Millapillakanintesittastilla" på 20års dagen :) <3


Brothers '

 

Längesen jag såg en så bra film,
tog verkligen i hjärtat..


27 Mars.

Har legat o kikat på Vampire Diaries sen jag vaknade, det är så himla bra! Hittade även avsnitt 8-14 så har kikat till avsnitt 12 nu :) Ska ta ut Sassa så hon får kissa lite sen ska jag höra med Fredrika när hon tänker dyka upp :)

Igår kom Mattias o Milla hit o grillade med oss, även Erik kom över :) Hade trevligt här hemma. Runt 9 åkte jag upp till Linn där hon o Emelie var :) Åkte ner på hemköp för Linn hade glömt handla margarin. Hem till henne igen å så börja vi baka :) Dumlekakor blev det igår, grymt goda blev dom :)

Åkte o skjutsa Markus, Patrik o Jennifer vid elva, sen stack jag, Linn, Odde o Jonathan till Alfta för att kolla om det var något drag på wärdshuset. Skjutsade någon brud till Runemo sen åkte vi till Bollnäs igen. Blev några varv där, skjutsade hem Gustav o Tobbo vid halv 2, sen skjutsade jag hem Linn å så åkte jag hem.

La mig i sängen då o kika på film. Kunde inte somna... Somnade runt 5 halv 6 kanske. Vaknade typ halv 1-1 idag, rätt så skönt.

Är även ensam hemma nu då mamma o Ubbe har åkt till Sundsvall för att se Nanne Grönwall. Inte så intressant tycker jag :p haha!

Näe, nu ska jag göra ett ryck o ta mig ur sängen.
Puss!

Födelsedag '


Grattis till mitt älskade hjärta Sara på 20års dagen! :) <3

26 Mars.

Hoppade upp i tid idag :) Riktigt skönt.
Skjutsade ner mamma o ubbe på jobbet, så åkte jag till bolaget o inhandla lite gott tills imorgon sen till Åhlens o köpte en ny almencka :) Hämtade upp mamma o ubbe sen så åkte vi ut till Dollar, där blev det en hårborste, hårsnoddar, 4 ljuslyktor till badrummet och en förvaringsbox som jag ska ha på toa :)
Åkte ner till Forsells o köpte hyllplan efter det, pratade även lite med pappa :)

Skjutsade tillbaka dom till jobbet så åkte jag ut till Karlssons för mamma hade kommit på att hon skulle ha essens därifrån, så köpte jag även en väska o en ny plånbok då min har gått sönder :)
Blev hem sen o fixa lite, halv 3 hämtade jag mamma o ubbe så åkte vi och handlade.

Blev en ryk med Milla när jag kom hem så kikade hon på badrummet, sen blev lite lite prat :) Hon har precis åkt o jag ska ta o hoppa i duschen tror jag.

Får se vad som händer ikväll, tror det blir bakning med Linn om hon hör av sig :) Hoppas det då ;)
Jaja, uppdat. kanske mer sen :)

Puss!

Anonymt '

Vem det nu är som har kommenterat anonymt på "samma sak",
skulle vara väldigt tacksam om du skriver vem du är,
tänker inte publicera det, blev bara väldigt förvånad av det du skrev,
men är dock inte särsklit chockad, för det skulle inte förvåna mig om det är sant.

Renovering '



Före
.





Efter
.


Är dock inte riktigt klar än, ska upp lite mer saker på väggarna o så :)

Samma sak '

Man ställer upp o ställer upp,
men får ingenting tillbaka.

Det är samma sak varje gång,
när ska man lära sig?

24 Mars.

Sov rätt så länge idag, otroligt skönt :) Hoppade in i duschen när jag hade legat o dragit mig ett tag, sen dess har jag städat lite på toa, eftersom vi ska upp med grejerna idag :) Så otroligt skönt att det är klart nu :) Tänkte sno bilen imorgon o åka ut till Dollar o köpa lite grejer in dit :) Får se om jag kanske drar med mig Linn om hon vill :)

Nu väntar jag på att mamma o Ubbe ska komma hem, så ska jag åka upp till Linn o baka muffins med henne :) haha :) Roligt :D
Får se vad som händer resten av kvällen :)
Imorgon kommer lönen, o det är så skönt :) Har lite skulder att betala ut, men får ju lön från både Forsells o OKQ8 så jag klarar mig iaf (:

Näe, nu ska jag sluta babbla,
Puss :)

Födelsedag '



Grattis till min älskade Yohanna Wreede20års dagen!

Bollnäs Gif & Mitt älskade hjärta '

Var på stan o hyllade grabbarna till SM-silvret '

 

Mitt älskade hjärta är hemma <3
helt underbart!


18 Mars.

Ja, fick inte alls så mycket sömn inatt, som vanligt.. Hoppade upp kvart i 7 och gjorde mig klar och fixade några mackor. Tjugo i 8 gick bussen till Söderhamn, framme vid kvart över kanske.. Började med lite choklad o snack med grabbarna :) Micke har kastat grejer på mig hela dagen också, dumma han :p haha!

Tog 5i ett bussen hem, hann inte vara hemma länge så kom Malin :) Jag började göra lite tårta o hon satt o åt Ben&Jerrys. Själv har jag aldrig smakat det :p haha! Milla kom efter ett tag också, trevligt :) Gjorde klart tårtan så diskade jag ihop lite. Jag o Mallan tog en varsin bil o åkte till älskade Yohanna! :) (vilket vi kom på att det var gaaaanska onödigt att ta varsin bil när vi var framme) Men det är jag o Malin i ett nötskal :) Mycket trevligt att vara där ute, massa prat o skratt, som vanligt med dom där två :) Simon fixade även blinkersglaset på våran bil, så nu är det helt :D Eller, vi köpte nya av honom som han hade hemma, så han bytte hela grejen. Men det är ju bra iaf, nu är det helt o fint (:

Runt halv 6 åkte vi in till Bollnäs igen o då följde även Yohanna med :) Malin åkte upp o lämnade bilen så jag o Y hämtade upp henne. Lite roligt att vi låg före henne fast hon åkte före oss från Y :p Men hon var tvungen att svänga av för att leta mobilen, så det var ju inte så konstigt :p Lite roligt bara :) Åkte hem hit efter det o käkade tårta :) Mums! Sen gick vi upp, Mallan la sig i sängen, Jag letade musik på datorn o Yohanna sa vad jag skulle ladda ner :p La över musik på min telefon från datorn som vi sen skickade över till Y's mobil (:

Runt tjugo i 8 skjutsade vi ut Y till Glössbo igen. Tog en ryk där sen begav jag o Mallan oss in till Bns igen (: Blev ett stopp på Statoil då, träffade Thomsson en sväng o rykte lite. Fan det är nog enda vi gör om dagarna! hahaha.
Skjutsade sen Mallan till D, o nu ligger jag hemma i min säng. Ska nog trycka igång en film eller så. Är faktiskt ganska trött :)

Imorgon är det Fredag, o det innebär att det är helg :) Får se vad som händer ihelgen, Kalas blir det iaf imorgon hos bästa Y o ska även försöka hinna träffa Ida :) Men ja, sådant som märks imorgon :)

Nu ska jag ta o fylla på min vattenflaska, börjar bli ganska törstig.
Puss! :)


E, vi finns här o stöttar dig vad som än händer, du är en del av oss - av mig! Du var min första riktiga kompis, den som alltid stöttade, den man alltid skrattade med o den som alltid lyssnade. I 18 år har vi haft varandra, o jag hoppas att det varar livet ut. Jag älskar dig och kommer alltid att finnas vid din sida. Dag som natt, 24timmar om dygnet!

My own words '

Förlamad, helt borta i kroppen.
Ingenting fungerade som det skulle,
Hjärtat slog dubbla slag när hon tog ett steg närmare porten.
Hennes ben rörde sig framåt av sig själva,
besluten om vart hon skulle fast hon själv inte kunde tänka.
Hon visste vad hon gav sig in på, men ändå inte.
Varför ska det vara så svårt?
Varför inte våga kasta sig ut och chansa?
Tänk om man blir lämnad ensam,
vad ska man göra då?


Sassa '

Haha, så himla rolig bild på Sassa när vi var ute o gick igår med Erica :D

Sådär går det när man är busig, har bråttom o det är djupsnö ;D


17 Mars.

Ja, idag var det meningen att jag skulle iväg till Söderhamn o jobba på Fosell's. Men duktig som jag är knäppte jag av väckarklockan :) Tur att jag inte har något schema så jag får komma o gå som jag vill, så jag ska åka dit imorgon ist :p

Blev lunch på stan idag med M&M :) Mysigt ;p Sprang runt o kikade lite också, det är inge roligt när man är utan pengar men ändå :p Tur att vi inte gick in i en skoraffär, då hade det blivit jobbigt :p Stack hem till Milla efter det för hon skulle fixa en massa papper. När hon var klar skjutsade vi upp Mallan till Granberg så åkte jag, Milla o Mattias hem till oss på Ren för vi skulle fika eftersom mamma fyller år :)

Mattias o Milla ligger i soffan just nu tror jag, om dom inte har åkt? :p Men då borde hon ha kommit upp o sagt hejdå ;) Hoppas jag! Haha. Själv har jag städat mitt rum, så nu kommer man ju iaf in hit :p Det var så otroligt dammigt o skräpigt här inne. Iaf nu när jag pysslar på inne i badrummet, då dras allt med in hit :p haha.

Näe, nu ska jag roa mig med någonting annat.
Får se om Ida kommer hit ikväll :) Hoppas ;)

Puss!

Födelsedag '

Grattis till mamma på 45 års dagen <3

SM FINAL !

FÖR VI SKA TILL UPPSALA , FÖR VI SKA TILL STUDENTERNAS,

FÖR VI SKA SPELA SM-FINAL!

 


Järnspöken '

Över min döda kropp, jag skjuter när jag söker hopp,
men ser dig varje gång när jag sluter mina ögonlock.
Sanningen är den att jag saknar dig idag,
även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag.
Försöker bara tänka på att allting löser sig,
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig.
Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat
även fast jag inte kunde andas.
Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll,
vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll
eller när som helst.
Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt.
Vare sig det är en fredag eller torsdag, och tro mig,
fan det kan va ensamt i en storstad.

Så jag stannar kvar ett tag tag och bara tänker tillbaks,
massa minnen som gör en helt sentimental
o alla vänner som man lämnade kvar.
Känns ganska tungt nu men jag ska kämpa ett tag.
Det regnar idag men imorgon kanske solen skiner,
så jag blundar nu och ler åt alla goda tider.
Ser tillbaka nu men svårt att sätta ord på skiten
o börjar sakna saker som man alltid tog för givet.

Sen jag flyttade har jag försökt att glömma allt
men minnen vaknar ibland och får mig att önska att jag var där.
Hemma med familjen, med mina vänner,
har känt det på mig sen jag flyttade hur livet vände
Molnen flockades och min himmel blev svart,
livet springer iväg och jag har svårt att hinna i kapp.
Och ni kan aldrig fatta hur jag känner mig utan er,
men det blir bättre sen när regnet slutat falla.

Jag kan känna ibland att någon tagit en halva
av det som förut var jag, för jag saknar er,
men jag är kvar och jag stannar här.
Trots att molnen är gråa så har jag hoppet kvar för när
jag stänger mina ögon blir det en annan väderlek.
Jag sitter där och softar i min egna lägenhet
trots att himlen är svart och tiden hinner ifatt,
så tar jag stegen mot den dag då ni är allt.
Simmar i kallt vatten och krampen är påtagande,
kan kännas ibland som minna minnen är svårt skadade.
Sjunker ner, under er, drunknar i min ensamhet
och jag ångrar den dagen som jag lämna er.
För jag vill hem men jag vill klara mig själv,
det låter galet o de är ganska svårt att förklara det,
men jag tänker klart och jag hoppas att jag slipper bli våt av att
det regnar här idag.

15 Mars.

Det är otroligt roligt med sömnproblem vill jag mena.. Kan knappt sova nu förtiden.. Igår kom jag hem runt elva - halv tolv tiden, men somnade inte förens halv 8-8 imorse (söndag), klev upp vid halv 3. Kommer inte ens ihåg att jag sovit någonting däremellan? Slumrade säkert till någongång ibland, men vet att jag kolla på klockan nästan varje timme iaf. Ändå var jag pigg hela dagen, blev trött framåt kvällen så la mig i tid o skulle sova. Men vad händer? Jo, klockan blir över 11-12 snåret, då blir man pigg igen! Självklart... Ska upp om drygt 5 timmar o jobba, känns väldigt lockande vill jag mena.. Får knäppa av datorn och försöka igen helt enkelt, kan ju aldrig somna till film längre. Undrar om det är för att jag har bärbar så jag kan stänga av om jag vill ? Annars var jag ju tvungen att kliva upp.. Menmen, nu ska jag försöka sova igen. Less på det här nu.


Puss!

12 Mars.

Godmorgon :) Självklart är det jättefint väder, bara för att jag ska jobba! Fan vad less jag blir.. Kommer ju inte få se solen någonting idag nästan :( Jobbar på OK i Söderhamn idag, 13.00 - 21-15. Så Näe, någon sol kommer jag då inte få se :(

Igår kom Mamma o Ubbe hem lite tidigare än planerat, så jag o Ubbe åkte ut till Forsells o fixade färgen till badrummet, även mer takfärg o oljefärg. Lite lister o sådant :) När vi kom hem fixade han listerna inne i badrummet och sedan åkte jag o hämtade lite mer. Jag o Mamma bestämmde att vi skulle äta Pizza :) Efter jag hade ätit kom Hannah och Jessi hit och snackade lite :) Var ute med hunden som hade lite damp :p När dom gick satte jag fart inne i badrummet. Målade taket vitt o grundade väggarna. Så nu jävlar är det vitt där inne kan jag säga! Nästan så man blir bländad :)

När jag var klar inne på badrummet satte jag fart och städade mitt rum lite grann, så kom Thomsson förbi på en kopp kaffe. När han åkte igen gick jag upp till datorn. Muppade mig med Hannah, Jessi o Cissi på msn, sjuka vi! Haha.

Blev film till slut o försöka sova, som inte gick allt för bra. Förut har jag inte haft nå problem att somna till film, nu är det nästan omöjligt.. Konstigt :p hehe.

Jaja, nu ska jag gå ner och släppa ut hunden, göra mig klar och äta lite frukost. Mamma kommer hem runt 12, så då blir det att åka till Söderhamn och jobba. Fick låna bilen också, väldigt snällt tycker jag :)

Uppdat. kanske mer när jag kommer hem, annars blir det imorgon :)
Puss!

Höjden av lathet '

Är nog när man inte orkar förflytta sig från skrivbordet till sängen.
- Ja, jag är nog lite lat idag (:

11 Mars.

Ja, igår blev det jobb på OKQ8 här i Bollnäs :) 14.00-22.15. Jobbade med Lina :) Mycket trevligt och det gick jättebra! Var nästan roligare att jobba i Bollnäs för då kommer det iaf in folk man känner :p hehe. Promenerade hem när jag hade slutat o det första man fick göra när man kom hem var att hjälpa mamma o Ubbe att skotta för all snö på taket hade rasat så det var snö nästan upp till grindarna. Var klar runt kvart över 11, så gick in o tog en macka då sen blev det sängen o film :) Somnade ganska fort också, helt slut :p haha.

Vaknade runt halv 11 idag, men låg kvar i sängen o slappa lite :) Har nästan nyss klivit upp o klätt på mig. Ska nog tvätta håret en sväng, det är smutsigt även fast jag duschade igår :s Konstigt, men så är det alltid.. Ganska drygt :p

Får se vad som händer idag, har ingenting planerat iaf :) Får se om jag ska med pappa o Mattias o hjälpa faster att flytta.. Har inte hört någonting iaf, så får väl se :p hehe.

Näe, nu ska jag gå ner o fixa lite.
Puss!


Grattis till Matte som fyller 20 år idag :) <3

-

Låg kvar i sängen till klockan 12 idag, sedan gick jag ut med Sassa :) Fastande framför "Pappas flicka" , en gammal tvserie från 97 tror jag den är? Kommer igång den iaf :D Lite roligt faktiskt (:

Efter jag hade vart ut med Sassa gick jag upp till sängen igen o la mig, otroligt skönt :) Malin o Milla kom förbi runt halv 4 typ, så tog vi en cigg sen käkade jag lite. Parkera oss i soffan och kikade lite på tv. Vid 5 stack vi ner på bolaget en sväng, sen skjutsade vi hem Malin. Jag o Milla drog oss mot Bergvik en sväng (: Malin skulle till Johanna hon ;p Var där ett tag, runt 7 åkte vi tillbaka till Bollnäs. In på kvantum då o köpte lite gotta :) Träffade även Karina o Tessan så blev lite snack då. Hem till Milla sen o packade upp allting. Efter en stund dök Malin o Danne upp, sen kom även Erik så vi bänkade oss framför tvn o Bandy! Gick dock inte så himla bra för Bollnäs :( Men vi tar nya tag på Torsdag! :D Jag o Malin bestämde oss även för att kanske gå på Söndagens hemmamatch :D Härligt ! :D

En stund innan bandyn tog slut dök även storebror upp, dryg som vanligt ;) Hihi. Thomsson hörde även av sig, så gick ut och träffade han en sväng, så träffade jag även på Jessica ute på parkeringen :) In igen men blev inte kvar så länge. Malin stumpan vela åka hem, så hon skjutsade mig o Erik till Ren (: Nu sitter jag här, funderar på att knäppa igång en film o se om Kalle hör av sig, annars blir det sova :) Om jag inte lyckas somna innan då! Haha (:

Imorgon ska jag sova ett tag iaf, eftersom jag ska jobba :) Efter jobbet kanske det blir utgång med brudarna, får se om jag orkar :) hehe.

Näe, nu ska jag byta om till myskläder o knäppa igång en film :)
Puss o Godnatt!

9 Mars.

Ja, igår blev det en tripp till Linnsan. Skjutsade henne o handlade, åkte upp med matvarorna o plockade upp det sen åkte vi till Statoil så hon fick köpa en sallad så åkte vi hit så jag fick käka och hon åt sin sallad :P hehe.

Åkte tillbaka upp till henne igen o kikade på Män som hatar kvinnor för hon hade aldrig sett den. När vi hade kikat klart på den tröck vi igång Luftslottet som sprängdes, för den hade jag aldrig sett :p hehe

Tog ett varv när vi hade kikat klart, men det var otroligt dött. Ändå har dom sportlov :p Dödare än vanligt var det så det var ganska värdelöst att vara ute. Skjutsade hem Linnsan så åkte jag hem. La mig o kikade på film då och slocknade rätt så fort.

Vaknade runt 10 idag, helt värdelöst.. Men sover inte så bra nu förtiden. Visserligen är det bra att kliva upp tidigt och inte sova bort hela dagen plus att jag är trött rätt så tidigt på kvällen, men vafan.. Alla andra sover ju när jag är vaken så det är ju helt värdelöst :p hahaha!

Dom ringde även från OKQ8 i Bollnäs idag, och jag ska dit och jobba redan imorgon :D Spännande! Jobbar 14.00 - 22.15 då. Tur att det är i Bollnäs iaf så är det bara att promenera hem :) Är så otroligt skönt att få jobba lite. Ska även prata med Anders o kika om jag får jobba varje vecka på Forsells också, eftersom det börjar bli vår o det kommer mer folk. Men ja, vi får väl se hur det blir :)

Näe, nu ska jag gå ner och ta ut Sassa så hon får kissa lite, sedan slänga i mig någonting att äta.
Puss :)

8 Mars.

Ja, idag var det lite jobbigt att kliva upp kvart i 7. Hade bara sovit i typ 4 timmar då.. Skjutsade iaf ner mamma o Ubbe till jobbet sedan åkte jag hem o la mig igen. Knäppte igång New Moon och slocknade direkt. Vaknde runt halv 12 och var helt död. Skulle ta ut Sassa så hon fick kissa, då ringde Malin o fråga om hon fick komma förbi på en cigg :) När hon kom bestämde vi oss för att ta en promenad ut i skogen med Sassa så hon lämnade sin bil här så tog vi våran så Sassa fick plats :p Åkte ut till Lottefors o ställde bilen hos pappa så gick vi upp i skogen :) Så otroligt skönt det är ute nu! Känns verkligen att det börjar bli vår. Rasar snö gör det hela tiden också, mys ;p

Kom hem runt halv 2-2 typ, Mallan åkte iväg till Nathalie o jag ställde mig och diskade. Blev klar för en stund sedan o nu sitter jag i sängen :) Funderar på att slänga mig i duschen nu snart o sen byta sängkläder. Det skulle nog typ behövas :) Får se vad som händer resten av dagen. :)

Puss!

-

Ja, då var man hemma igen :) Har vart hemma ett tag, men ändå :p haha!

Gick bra på jobbet idag också, inte så mycket folk idag heller :p Men det är ju inte så konstigt när det är Söndag heller men :) Kan ju inte påstå att jag blev särskilt populär jag när jag stod o jubla när jag hade fått reda på att Bollnäs spöa Sandviken :p Stod ett Brobergsfan framför mig då! Haha Oups (A) HAHA.

Var klar kvart över 9 idag, skjutsade hem Ulla då :) Hade även satt i motorvärmaren så hade varm o skön bil när jag skulle åka hem :) Svängde in till Yohanna en sväng då o tog en cigg med henne när jag var påväg hem också :)

Nu ska jag knäppa igång en film o sova. Ska upp kvart i 7 imorgon o skjutsa Mamma o Ubbe till jobbet eftersom båda dom ska till Gävle på möte o jag vet inte om jag ska till Forsells o städa(?) Så tänkte att det var likabra att jag har bilen så jag kommer hem till hunden om jag ska iväg :p Annars blir det hem o lägga sig en stund till och om det är bra väder tar jag nog med mig Sassa ut i skogen o tar en promenad :) Kanske åka ut till Kerstin om hon är hemma? Aja, märks hur vädret är :) Hoppas på fint iaf!

Nu får det vara nog:)
Puss!

7 Mars.

Gick bra på jobbet igår, som vanligt. Det var inte så himla mycket folk som kom, men det gjorde inte så mycket :p hehe. Jag o Ulla var klar tio över 9, så jag skjutsade hem henne då och följde med in för min kusin Håkan och hans fru och barn var hemma från Falun. Blev kvar där en stund och snackade lite skit. Runt 10 åkte jag hemåt igen. Blev bara hem o byta om sen stack jag upp till Granberg och hämtade upp Ida, Matte, Jonny och Markus. Skjutsade grabbarna till Tuppz så åkte jag o Ida och hämtade Mattias, Magnusson, Leo o Linus på blomkransen och skjutsade dom till Tranan. Efter det åkte vi runt runt :) Hämtade även Hannah o Tina på Palladium o skjutsade hem dom :) Dom kan ju inte gå dom små stackrarna :D Skjutsade Jocke o Mathilda till Kilafors runt 1, när vi kom tillbaka hämta vi upp Pia o skjutsade hem henne, sen Jocke o sjuktsa han till Granberg :p Blev bara runt runt sen en sväng, men vi gav upp ganska fort för båda var så himla trött :p Skjutsade upp Ida till Jocke sen åkte jag hem o la mig :)
Somnade ganska fort då, helt slut.

Vaknade runt halv 12 idag, har legat i sängen sen dess. Ska kliva upp och göra mig klar nu, fixa en matlåda sen åka till Söderhamn för att jobba igen. Får se vad som händer när jag kommer hem, om det ens händer någonting :p Men det är sådant som märks liksom :)

Nu ska jag sätta lite fart,
Puss!

6 Mars.

Just nu ligger jag i sängen, har inte orkat klivit upp än. Har inte sovit så jävla bra inatt heller, vaknat hela tiden för oljefärgen jag måla med igår luktar så jäääkla starkt. Jobbigt som satan :p

Ja, igår hämtade Thomsson, Forslin o Hannah upp mig hemma. Åkte ner på stan o gick på Handelsbanken o Nordea. När grabbarna var klar på bankerna åkte vi till Max för dom vela käka :p Blev bara mozarellasticks för mig :) Åkte upp till Leffe efter det o drack lite kaffe. Eller, dom drack kaffe :p Runt kvart över 3 snodde jag Thomssons bil o skjutsade ner Hannah till jobbet :) Åkte tillbaka upp efter det å slängde mig i Leffes soffa. Blev kvar ett tag sedan åkte vi igen. Jag o Thomsson åkte hem till Linn o Odde en sväng där även Stefan var :p Runt 6 skjutsade han hem mig så käkade jag lite :) Åkte och skjutsade upp Markus till Granberg vid 7, sen hämtade jag upp Richard o Johan vid kiosken o skjutsade dom till Clas :p Åkte in på kvantum o köpte Brie ost till mamma o choklad åt mig själv efter det :)

Hem o börja slipa lite sen, så kom Malin förbi en sväng o tog en cigg :) Hon följde med upp efter det och efter en stund kom Thomsson också. Han slog sen ner vid datorn o skulle bränna ut skiva åt honom o så fick även Malin en :p Jag fortsatte att slipa o började måla toalettdörren o karmen :) Så nu är dom vit o fina :D

Efter ett tag stack vi, ner på statoil en sväng sen blev det runt runt :p Skönt att inte köra själv för en gång skull :) Plockade även upp Linn o Odde så åkte dom med ett tag, sen hoppade vi över i Stefans bil allihopa :p Dieselbussen ;p haha! Jag o Thomsson hoppade tillbaka till hans bil efter ett tag, så blev det något varv.

Linn o Odde kom tillbaka efter ett tag, så blev det något varv sen hem :) Kom väl hem runt 3-halv4 nått tag, så knäppte igång en film då o somna på typ direkten :) As skönt :)


Nu ska jag antingen gå ner o ta en dusch eller knäppa igång en film en stund. Skönt att ligga kvar i sängen så länge som möjligt eftersom jag ska iväg o jobba ikväll :p Idag blir det på OKQ8 så jag får ta bilen till Söderhamn :) Jävligt skönt måste jag säga, så slipper jag bussen :p Jobbar 16.00 - 21.15 idag så kommer hem innan tio iaf :) Får se vad som händer resten av kvällen :p Jobbar samma tider imrogon också :)

Nä, nu ska jag ge mig, nu blev det lite väl långt!
Puss! :)

Lät du henne komma närmre '

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

5 Mars.

Godmorgon :) Visserligen har jag vart vaken i över en timme men har legat o kika klart på filmen ja inte orka kolla klart på inatt :)

Nu ska jag hoppa i lite kläder o sedan spackla det sista jag glömde att ta igår :p När det har torkat ska jag börja slipa, hoppas vi får hem färgen snart också så jag kan börja måla :) Det kommer bli så fint ;) hihi.

Näe, nu orkar jag inte skriva nå mer,
puss! :)



Ibland duger man och ibland inte,
du kanske borde tänka på hur du beter dig.

4 Mars.

Ja, inatt kom Hannah hit o snodde min säng ;) Mysigt värre :) Hon slocknade ganska fort, jag somnade väl runt 4-halv 5 kanske? Vaknade halv 10 o hoppade upp då och plockade ihop lite medans Hannah sov :p Gick ner o tog en dusch också :) Till slut lessnade jag på att hon sov så jag slängde en kudde på hennes fötter så då vaknade hon till liv iaf :) Blev lite frukost och så då. Sen satte jag igång och rev det sista tapeterna inne i badrummet medans Hannah nördade vid min dator :p Hon kom in o hjälpte mig sedan, så det gick fort att få bort det sista iaf :)
Diskade ihop lite också, och plockade ihop mer inne på rummet :p

Senare kom Thomsson o hämtade upp oss, så åkte till honom en sväng, sen ut till Hertsjö för han skulle skotta av husvagnen. Åkte in till Bns sen igen så skjutsade han hit oss så tog vi min bil till Max :) Jag o Hannah var lite sugen ;p Åkte tillbaka hit efter det, så kom Ante efter ett tag :D Jag började spackla lite i badrummet o dom låg i sängen o sjukade sig :p Blev klar med spacklingen iaf, så ska börja slipa imorgon :)

Ante åkte hem runt 8 och Hannah åkte för en stund sedan :p Nu ska jag plocka ihop lite här sedan lägga mig och kika på Glee :) Är redan trött, men sover ju så dåligt nu förtiden så det är inte så konstigt :p
Snygga blåmärken i armväcken har jag också efter blodprovningen. Ser ut som värsta knarkaren ju xD haha!

Näe, nu får det vara nog!
Puss :)

3 Mars.

 

Min nya dator :D Är jättenöjd än så länge (:
Var kampanjepris på den, så den blev lite billigare o så fick jag en dataväska med på köpet.
Inte världens vackraste, men jag klagar inte. Kan ju ha med mig datorn om ja vill iaf :)


1 Mars.

Ja, har blivit väldigt dåligt uppdat. nu :p Dels har min dator dött, å har inte orkat bloggat på mammas dator så :p Men nu så får det bli ett litet inlägg.

I Fredags var jag ut till Ida i Rengsjö o tog en promenad med henne o Sassa :) Mycket trevligt! Åkte hem runt 2, somnade en sväng sedan hämtade jag Hannah på jobbet så åkte vi o handla lite. Hem o packa upp allting sedan iväg o skjutsa Bäsen, Lindblom, Thure, Frida, Erica o lite annat folk som skulle ner på Tuppz :) Plockade upp Linn o Tommy när jag var klar så åkte vi hit o jag lagade mat :) Var uppskattat tror jag ;p Skjutsade hem dom så kom Malin, Danne, Yohanna o Simon hit :) Åkte ut en sväng också :) Skjutsade lite folk på natten, sen hem o sov :)

Lördagen blev det fest o fira Rocky som fyllde 20 :) Blev hemma hos Milla före Tranan med massa trevligt folk :) Kvällen slutade dock ganska tidigt för mig, Yohanna o Simon :) Åkte på max o käka sedan hem :) Då stupade jag i säng o somnade nästan direkt :)

Söndagen blev ganska lung. Mamma, Ubbe o Mattias plockade in ved som dom hade hämtat o jag skottade av växthuset o vedboden :p Åkte upp till Linn på kvällen o spelade bingolotto :) Dock missade vi första spelet :P haha!

Idag har jag jobbat på Forsells i Bns :) Jobbade förra Måndagen också, men dom har öppethus imorgon så dom vela att jag skulle komma o städa av lite :) Även Anders o Filip var i Bns idag :) Slutade runt 12 så pappa skjutsade hem mig då. Slocknade i soffan o sov i nån timme :p Vaknade inte ens av telefonen :p haha! Helt slut.
Annars har det bara varit lungt. Får se om man sticker till Milla en sväng o träffar dom :) Om jag får låna bilen såklart :p hihi.

Imorgon ska jag till Söderhamn o städa, Forsells då också :) När jag slutat ska jag ner på stan/elgiganten o kika på bärbar dator som min pappa ska vara snäll o betala åt mig så ska jag betala tillbaka till honom varje månad :) Är i ganska stort behov av en dator nu när min har dött. Ganska jobbigt o tråkigt! Skönt att få en bärbar dock :) Jag är ganska less på min statoinära :p haha.


Näe, nu ska jag gå å fråga mamma om jag får låna bilen :p
Puss!

RSS 2.0